Н У Х Т

Рейтингові списки на контракт - Бакалавр зі скороченим терміном навчання для небюджетних конкурсних пропозицій - 2024

Основа вступу: Молодший спеціаліст (2р. 10м.)

Навчально-науковий інститут економіки і управління

Спеціальність 051 "Економіка", освітня програма "Економіка підприємства"

Спеціальність 051 "Економіка", освітня програма "Економіка та правове забезпечення бізнесу"

Спеціальність 071 "Облік і оподаткування", освітня програма "Облік і аудит"

Спеціальність 072 "Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок", освітня програма "Фінанси, банківська справа та страхування"

Спеціальність 073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент"

Спеціальність 073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент персоналу"

Спеціальність 075 "Маркетинг", освітня програма "Маркетинг"

Спеціальність 076 "Підприємництво та торгівля", освітня програма "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

Факультет біотехнології та екологічного контролю

Спеціальність 162 "Біотехнології та біоінженерія", освітня програма "Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна"

Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

Спеціальність 174 "Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка", освітня програма "Комп’ютерні системи та програмна інженерія в автоматизації"

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка

Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа", освітня програма "Готельно-ресторанна справа"

Спеціальність 242 "Туризм і рекреація", освітня програма "Туризм"

Основа вступу: Молодший спеціаліст (2р. 6м.)

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка

Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчування"

Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр (2р. 10м.)

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка

Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчування"