Основа вступу: Молодший спеціаліст (2р. 10м.)
Навчально-науковий інститут економіки і управління
Спеціальність 051 "Економіка", освітня програма "Економіка підприємства"
Спеціальність 051 "Економіка", освітня програма "Економіка та правове забезпечення бізнесу"
Спеціальність 071 "Облік і оподаткування", освітня програма "Облік і аудит"
Спеціальність 073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент"
Спеціальність 073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент персоналу"
Спеціальність 075 "Маркетинг", освітня програма "Маркетинг"
Факультет біотехнології та екологічного контролю
Факультет автоматизації і комп’ютерних систем
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка
Спеціальність 241 "Готельно-ресторанна справа", освітня програма "Готельно-ресторанна справа"
Спеціальність 242 "Туризм і рекреація", освітня програма "Туризм"
Основа вступу: Молодший спеціаліст (2р. 6м.)
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка
Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчування"
Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр (2р. 10м.)
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка
Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчування"