Н У Х Т

Рейтингові списки на бюджет - Бакалавр зі скороченим терміном навчання для відкритих конкурсних пропозицій - 2024

Основа вступу: Молодший спеціаліст (2р. 10м.)

Навчально-науковий інститут економіки і управління

Спеціальність 051 "Економіка", освітня програма "Економіка підприємства"

Спеціальність 051 "Економіка", освітня програма "Економіка та правове забезпечення бізнесу"

Спеціальність 071 "Облік і оподаткування", освітня програма "Облік і аудит"

Спеціальність 072 "Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок", освітня програма "Фінанси, банківська справа та страхування"

Спеціальність 073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент"

Спеціальність 073 "Менеджмент", освітня програма "Менеджмент персоналу"

Спеціальність 075 "Маркетинг", освітня програма "Маркетинг"

Спеціальність 076 "Підприємництво та торгівля", освітня програма "Підприємництво, торгівля та біржова діяльність"

Спеціальність 076 "Підприємництво та торгівля", освітня програма "Цифрові бізнес-технології у підприємництві"

Факультет біотехнології та екологічного контролю

Спеціальність 101 "Екологія", освітня програма "Екологія та екоменеджмент"

Факультет автоматизації і комп’ютерних систем

Спеціальність 122 "Комп'ютерні науки", освітня програма "Інформаційні системи та штучний інтелект"

Спеціальність 122 "Комп'ютерні науки", освітня програма "Комп'ютерні науки"

Спеціальність 174 "Автоматизація, комп’ютерно-інтегровані технології та робототехніка", освітня програма "Комп’ютерні системи та програмна інженерія в автоматизації"

Навчально-науковий інститут харчових технологій

Спеціальність 161 "Хімічні технології та інженерія", освітня програма "Хімічні технології косметичних продуктів та харчових добавок"

Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технологічна експертиза та безпека харчової продукції"

Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія"

Основа вступу: Молодший спеціаліст (2р. 6м.)