Н У Х Т

Рейтингові списки на контракт - Бакалавр зі скороченим терміном навчання - Другий етап - 2024

Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр (2р. 10м.)

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка

Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчування"

Основа вступу: Молодший спеціаліст (2р. 6м.)

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка

Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчування"

Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр (2р. 10м.)

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка

Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчування"