Основа вступу: Молодший спеціаліст (1р. 10м.)
Факультет готельно-ресторанного та туристичного бiзнесу iменi проф. В. Ф. Доценка
Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Технології харчування"
Основа вступу: Молодший спеціаліст (2р. 10м.)
Навчально-науковий інститут харчових технологій
Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія"
Факультет автоматизації і комп’ютерних систем
Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр (2р. 10м.)
Навчально-науковий інженерно-технічний інститут ім. акад. І. С. Гулого
Навчально-науковий інститут харчових технологій
Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія"
Основа вступу: Фаховий молодший бакалавр (2р. 10м.)
Навчально-науковий інститут харчових технологій
Спеціальність 181 "Харчові технології", освітня програма "Харчові технології та інженерія"