Н У Х Т

День відкритих дверей навчально-наукового інституту харчових технологій

Сторінка сайту: http://nni_xt.nuft.edu.ua/
Інстаграм: https://www.instagram.com/nni_xt_nuft/?hl=ru
Фейсбук: https://www.facebook.com/groups/nniht/
Фейсбук (Хімічні технології харчових добавок і косметичних засобів НУХТ): https://www.facebook.com/Foodchemnuft-392052304931391/

Любі абітурієнти 2021!

30 січня, Навчально-науковий інститут запрошує вас на День відкритих дверей!

Проведіть свій час з користю разом з Національним університетом харчових технологій, де ти зможеш отримати кращу харчову освіту в Україні!

Приходьте та беріть з собою друзів!
Ми чекаємо на кожного!

 

Коли? 30 січня 2021 року. О котрій? Об 11 годині.

 Всі теми, запитання, які вас цікавлять, ви можете задати на online-зустрічі в ZOOM за посиланням
https://us05web.zoom.us/j/89903401652?pwd=SHZ6RWFlTDA0UzhjZWlidGtNcFZlQT09

Ідентификатор конференції: 899 0340 1652

Код доступу: zSrz65

Програма:

Готуємо фахівців-лідерів! 

 НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ІНСТИТУТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
 
НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
 запрошує учнів та їх батьків на
 ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ!
 Онлайн-зустріч відбудеться 30 січня 2021 р. (субота) об 11-00 на платформі ZOOM

План проведення заходу
Частина 1 (тривалість 30 хв)

  1. Перше знайомство із керівництвом ННІХТ.

  2. Короткометражний відео-ролик про НУХТ.

  3. Виступ директора ННІХТ Кочубей-Литвиненко Оксани Валер’янівни з презентацією Інституту, спеціальностей 161 «Хімічні технології та інженерія» та 181 «Харчові технології» та конкурсних пропозицій.

Частина 2 (тривалість 30 хв)

  1. Відео-презентація ННІХТ.

  2. Особливості вступної кампанії 2021 року у форматі «питання-відповідь».

Частина 3 (тривалість 30 хв)

  1. Додаткові можливості для вступу абітурієнтів до ННІХТ (Всеукраїнська олімпіада НУХТ).

  2. Випускники НУХТ про навчання на кафедрах ННІХТ та перспективи кар’єрного росту.

 Харчова промисловість України залишилася єдиною галуззю, яка в умовах економічної кризи не лише не знизила обсягів виробництва, але і продовжує їх активно нарощувати. Модернізація вітчизняних підприємств переробної, харчової і хімічної промисловостей, впровадження новітніх технологій і входження України у світове співтовариство потребують кваліфікованих фахівців з вищою освітою. Ключовими фігурами сучасного виробництва без яких підприємство ефективно працювати не може стають висококваліфікований технолог і експерт з дотримання якості й безпечності харчових продуктів, хімік-технолог, що володіє сучасними знаннями у галузі виробництва та застосування харчових добавок та косметичних засобів. Можна бути переконаним, що працевлаштування і високий рівень заробітної платні випускників гарантований.

Наші випускники успішно будують свою кар’єру і плідно працюють на посадах керівників харчових, хімічних, фармацевтичних та косметичних підприємств; головних фахівців – керівників та технічних керівників виробничих підрозділів підприємств (головного інженера, головного технолога, головного експерта з харчових добавок, провідного фахівця з контролю якості, начальника зміни, цеху, завідувача виробництвом, завідувача лабораторії, технолога цеху, майстра, інженера-хіміка тощо); у комерційних структурах з виробництва і реалізації заквашувальних препаратів, харчових добавок,  косметичних засобів та ін.; у науково-дослідних і проектних організаціях, а також закладах вищої освіти. 

Ми прагнемо розкривати й розвивати потенціал наших студентів для формування здатності вирішувати складні задачі, досягати особистого успіху і фінансової незалежності; готуємо їх до реальних дій на основі професійних компетентностей; формуємо уміння ефективно використовувати у трудовій сфері інформаційні технології; залучаємо до науково-дослідної роботи.

Випускники ННІХТ – це різнобічно підготовлені фахівці, які одержують ґрунтовні знання, як з базових дисциплін харчової науки, так і професійно-орієнтованих дисциплін для окремих технологій. 

Отримані знання дозволяють нашим вихованцям бути конкурентноздатними на ринку праці. Підвищений попит на наших випускників зумовлений не лише зростаючим за останні роки значенням фахівця-технолога, хіміка-технолога і експерта з дотримання якості й безпечності харчових продуктів, але й високою якістю підготовки.

 ЧЕКАЄМО НА ТЕБЕ У НАШІЙ ДРУЖНІЙ РОДИНІ ННІХТ!