Н У Х Т

День відкритих дверей навчально-наукового інституту харчових технологій

Сторінка сайту: http://nni_xt.nuft.edu.ua/
Інстаграм: https://www.instagram.com/nni_xt_nuft/?hl=ru
Фейсбук: https://www.facebook.com/groups/nniht/
Фейсбук (Хімічні технології харчових добавок і косметичних засобів НУХТ): https://www.facebook.com/Foodchemnuft-392052304931391/

НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ІНСТИТУТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
 НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
 запрошує учнів та їх батьків на
 ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ!

Онлайн-зустріч відбудеться 27 лютого 2021 р. (субота) об 11-00 на платформі ZOOM

Посилання для проведення он-лайн зустрічі:
Тема: День відкритих дверей ННІХТ
Час: 27 февр. 2021 11:00 AM Триполи
 
Підключиться до конференції Zoom
 
Ідентифікатор конференції: 876 481 0139
Код доступа: NNIHT

 

План проведення заходу

  1. Знайомство із керівництвом ННІХТ.
  2. Особливості вступної кампанії 2021 року у форматі «питання-відповідь».
  3. Додаткові можливості для вступу абітурієнтів до ННІХТ (Всеукраїнська олімпіада НУХТ).

Готуємо фахівців-лідерів!


Харчова промисловість України залишилася єдиною галуззю, яка в умовах економічної кризи не лише не знизила обсягів виробництва, але і продовжує їх активно нарощувати. Модернізація вітчизняних підприємств переробної, харчової і хімічної промисловостей, впровадження новітніх технологій і входження України у світове співтовариство потребують кваліфікованих фахівців з вищою освітою. Ключовими фігурами сучасного виробництва без яких підприємство ефективно працювати не може стають висококваліфікований технолог і експерт з дотримання якості й безпечності харчових продуктів, хімік-технолог, що володіє сучасними знаннями у галузі виробництва та застосування харчових добавок та косметичних засобів. Можна бути переконаним, що працевлаштування і високий рівень заробітної платні випускників гарантований.

Наші випускники успішно будують свою кар’єру і плідно працюють на посадах керівників харчових, хімічних, фармацевтичних та косметичних підприємств; головних фахівців – керівників та технічних керівників виробничих підрозділів підприємств (головного інженера, головного технолога, головного експерта з харчових добавок, провідного фахівця з контролю якості, начальника зміни, цеху, завідувача виробництвом, завідувача лабораторії, технолога цеху, майстра, інженера-хіміка тощо); у комерційних структурах з виробництва і реалізації заквашувальних препаратів, харчових добавок,  косметичних засобів та ін.; у науково-дослідних і проектних організаціях, а також закладах вищої освіти. 

Ми прагнемо розкривати й розвивати потенціал наших студентів для формування здатності вирішувати складні задачі, досягати особистого успіху і фінансової незалежності; готуємо їх до реальних дій на основі професійних компетентностей; формуємо уміння ефективно використовувати у трудовій сфері інформаційні технології; залучаємо до науково-дослідної роботи.

Випускники ННІХТ – це різнобічно підготовлені фахівці, які одержують ґрунтовні знання, як з базових дисциплін харчової науки, так і професійно-орієнтованих дисциплін для окремих технологій. 

Отримані знання дозволяють нашим вихованцям бути конкурентноздатними на ринку праці. Підвищений попит на наших випускників зумовлений не лише зростаючим за останні роки значенням фахівця-технолога, хіміка-технолога і експерта з дотримання якості й безпечності харчових продуктів, але й високою якістю підготовки.

 ЧЕКАЄМО НА ТЕБЕ У НАШІЙ ДРУЖНІЙ РОДИНІ ННІХТ!