Кондитерські вироби є досить популярними харчовими продуктами, які користуються великим попитом серед споживачів. Насправді, немає жодного секрету в тому, як карамельні солодощі набувають своїх кольорів. Для цього використовують натуральні та синтетичні барвники.
Завітавши на наш майстер-клас, Ви побачите процес виготовлення цукерок та дізнаєтесь про найбільш популярні міфи:
міф № 1 - вживання продуктів, що містять барвники дуже небезпечне для здоров’я
міф № 2 - діти, які вживають харчові барвники стають гіперактивними
міф № 3 - харчові барвники - це виключно хімічні речовини, саме тому вони шкідливі
міф № 4 - барвники покращують смакові якості продукту
міф № 5 - харчові барвники викликають алергічні реакції
Разом з викладачами кафедри експертизи харчових продуктів ви зробите цукерки власноруч, перевірите походження в них барвника та розвінчаєте або підтвердите найбільш поширені міфи про них. Виготовлені вироби можна буде скуштувати відразу після виготовлення, пригостити ними своїх друзів чи забрати додому.
Обов’язково завітайте на наш майстер-клас, буде цікаво і смачно!