Н У Х Т

Знайомство з секретами технології та неперевершеністю смаку ковбасних виробів

Ми навчимо Вас:

  • Обирати якісне м'ясо для виробництва смачних ковбас
  • Готувати смажені ковбаси в домашніх умовах
  • А приготовлені продукти можна буде скуштувати відразу ще гарячими

Завітавши до нас на майстер-клас Ви матимете змогу ближче ознайомитись з традиціями ковбасного мистецтва України і народів світу:
відмінностями між італійським «Прошутто» та іспанським «Хамоном»,
особливостями технології польських ковбасок «Кабаноc» та австрійських «Ландегер», французької «Арльської ковбаси» та німецької «Язикової ковбаси», турецького «Суджука» та південно-африканської «Буреворc».