Н У Х Т

Вершина ковбасного мистецтва

ЗНАЙОМСТВО З СЕКРЕТАМИ ТЕХНОЛОГІЇ ТА НЕПЕРЕВЕРШЕНІСТЮ СМАКУ КОВБАСНИХ ВИРОБІВ

Ми навчимо Вас:

  • Обирати якісне мясо для виробництва смачних ковбас
  • Готувати смажені ковбаси в домашніх умовах
  • А приготовлені продукти можна буде скуштувати відразу ще гарячими

 Завітавши до нас на майстер-клас Ви матимете змогу ближче ознайомитись з традиціями ковбасного мистецтва України і народів світу:

відмінностями між італійським «Прошутто» та іспанським «Хамоном», особливостями технології польських ковбасок «Кабаноc» та австрійських «Ландегер», французької «Арльської ковбаси» та німецької «Язикової ковбаси», турецького «Суджука» та південно-африканської «Буреворc».

Ж-310