Кондитерські вироби не залишають байдужими нікого, адже мають привабливий вигляд і вишуканий смак.
Усі люблять посмакувати цукерками, бісквітами, печивом, кексами, тортами і тістечками. Та щоб зробити ці смачні вироби, слід мати не лише якісну сировину, але й докласти знань і вмінь.
Завітавши на наш майстер-клас Ви матимете змогу ближче ознайомитись з історією та технологією різних груп кондитерських виробів, більше дізнаєтеся про оздоровчу та лікувальну карамель, карамель льодяникову, м’яку та пористу. Також переглянете відео про виготовлення карамелі у невеликих цехах і на потужних промислових підприємствах.
Викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів продемонструють процес приготування різних видів карамелі. Ви зможете прийняти участь у процесі приготування, самостійно обравши її колір і смак. Отримані солодощі можна буде скуштувати відразу після випікання, пригостити ними своїх друзів чи забрати додому.
Обов’язково завітайте на наш майстер-клас – це цікаво, смачно та весело.