Кейк-попси – надзвичайно популярні кондитерські ласощі. Особливо люблять їх діти: прикрашені різнокольоровими посипаннями кульки на паличках так і ваблять! Тому кейк-попси – майже завжди важливі гості Кенді-барів (так по-модному називається солодкий стіл на дитячих святах).
Ось чому надзвичайно важливо навчитися робити їх правильно: так, щоб кулька тістечка щільно трималась на паличці при кімнатній температурі тривалий час і не зіпсувалась при цьому. Цей десерт здається дуже простим, але є багато маленьких секретів, які потрібно знати, і кілька важливих правил, яких слід дотримуватися.
Завітайте на наш майстер-клас – і ви їх дізнаєтеся. Разом з викладачами кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів ви навчитеся робити кейк-попси з різноманітним смаком і посипками. Виготовлені солодощі можна буде відразу ж скуштувати або забрати з собою.
Чекаємо на зустріч!