Н У Х Т

Французькі макоронс – секрети технології

Факультет готельно-ресторанного та туристичного бізнесу запрошує саме вас відвідати надзвичайний майстер-клас від неймовірної Тетяни Лози, випускниці факультету, шеф-кондитера ресторану «The Park Kitchen» при готелі «Hilton Kyiv».

Ви зможете дізнатися секрети приготування справжніх вишуканих французьких макаронс, тонкощі технології та особливості їх приготування у сучасних популярних кондитерських. Також ви зможете відчути себе у ролі професійного дегустатора та безпосередньо запитати у нашої гості і успішної випускниці про те, як саме навчання з нами вплинуло на формування і розвиток її успіху у професії.

Чекаємо саме на Вас 30 листопада 2019 року на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу у спеціалізованій лабораторії організації ресторанного господарства.