Н У Х Т

Булочні викрутаси

Хлібобулочні вироби щодня на нашому столі. Вони відрізняються вагою, смаком, але найдужче – формою. Батони, булки й булочки, плетінки, сайки, ріжки, плюшки і крученики... Чого тільки не побачиш на полицях супермаркетів і у вітринах міні-пекарень. Але для того, щоб зробити ці вироби смачними і привабливими, слід докласти знань і вмінь.

Завітавши на наш майстер-клас, Ви ближче познайомитесь з історією та технологією різних груп хлібних виробів, особливостями їх виготовлення.

Разом з викладачами кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів ви навчитеся надавати звичайним шматкам тіста найрізноманітніших форм, що на ваших очах перетворюватимуться в печі на дивовижно гарні смаколики. Випечені вироби можна буде скуштувати відразу після випікання,  пригостити ними своїх друзів чи забрати додому.

Обов’язково завітайте на наш майстер-клас – це цікаво, смачно та весело.