Н У Х Т

Визначення штучних барвників та консервантів в харчових продуктах

Для збереження, поліпшення чи надання певного забарвлення харчовим продуктам з давніх часів використовують квіти, корені та листя рослин.

Поява синтетичних харчових барвників значно розширила можливості виробників у покращенні зовнішнього вигляду харчових продуктів та їх привабливості.

За об'ємом застосування і технологічним характеристикам синтетичні барвники часто перевершують натуральні.

До того ж виробники прагнуть щоб продукт тривалий час залишався привабливим , а його якість не викликала сумніву, саме тому актуальним є застосування консервантів.

  • А чи знаєш ти, наскільки безпечний продукт з привабливим кольором?
  • Як визначити штучний чи натуральний барвник міститься у харчових продуктах, які ти споживаєш?
  • Навіщо в сухофрукти додають консерванти та як їх визначити?

Приходь до нас на кафедру експертизи харчових продуктів і ми разом, використовуючи експрес методи дослідження, будемо визначати природу харчових барвників у різних харчових продуктах!

Майстер-клас відбудеться 14 березня 2020 року на кафедрі експертизи харчових продуктів в ауд. Ж-712

Ми чекаємо на тебе!