Н У Х Т

29.01.2022р. - день відкритих дверей навчально-наукового інституту харчових технологій

Готуємо фахівців-лідерів! 

 НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ІНСТИТУТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
 
НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
 запрошує учнів та їх батьків на
 ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ!
 Онлайн-зустріч відбудеться 29 січня 2022 р. (субота) об 11-30 год на платформі ZOOM
https://us05web.zoom.us/j/86537726962?pwd=bTBBaWZGUEZlQ3o1VWtSUXNpWDQ1QT09

План проведення заходу

  1. Знайомство з Навчально-науковим інститутом харчових технологій НУХТ
  2. Презентація освітніх програм ННІХТ: «Харчові технології та інженерія», «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» та «Хімічна технологія»
  3. Особливості вступної кампанії 2022 року
  4. Відео-ролик про успішних випускників ННІХТ.

 Харчова промисловість України залишилася єдиною галуззю, яка в умовах економічної кризи не лише не знизила обсягів виробництва, але і продовжує їх активно нарощувати. Модернізація вітчизняних підприємств переробної, харчової і хімічної промисловостей, впровадження новітніх технологій і входження України у світове співтовариство потребують кваліфікованих фахівців з вищою освітою. Ключовими фігурами сучасного виробництва без яких підприємство ефективно працювати не може стають висококваліфікований технолог і експерт з дотримання якості й безпечності харчових продуктів, хімік-технолог, що володіє сучасними знаннями у галузі виробництва та застосування харчових добавок та косметичних засобів. Можна бути переконаним, що працевлаштування і високий рівень заробітної платні випускників гарантований.

Наші випускники успішно будують свою кар’єру і плідно працюють на посадах керівників харчових, хімічних, фармацевтичних та косметичних підприємств; головних фахівців – керівників та технічних керівників виробничих підрозділів підприємств (головного інженера, головного технолога, головного експерта з харчових добавок, провідного фахівця з контролю якості, начальника зміни, цеху, завідувача виробництвом, завідувача лабораторії, технолога цеху, майстра, інженера-хіміка тощо); у комерційних структурах з виробництва і реалізації заквашувальних препаратів, харчових добавок,  косметичних засобів та ін.; у науково-дослідних і проектних організаціях, а також закладах вищої освіти. 

Ми прагнемо розкривати й розвивати потенціал наших студентів для формування здатності вирішувати складні задачі, досягати особистого успіху і фінансової незалежності; готуємо їх до реальних дій на основі професійних компетентностей; формуємо уміння ефективно використовувати у трудовій сфері інформаційні технології; залучаємо до науково-дослідної роботи.

Випускники ННІХТ – це різнобічно підготовлені фахівці, які одержують ґрунтовні знання, як з базових дисциплін харчової науки, так і професійно-орієнтованих дисциплін для окремих технологій. 

Отримані знання дозволяють нашим вихованцям бути конкурентноздатними на ринку праці. Підвищений попит на наших випускників зумовлений не лише зростаючим за останні роки значенням фахівця-технолога, хіміка-технолога і експерта з дотримання якості й безпечності харчових продуктів, але й високою якістю підготовки.

 ЧЕКАЄМО НА ТЕБЕ У НАШІЙ ДРУЖНІЙ РОДИНІ ННІХТ!

 

ННІХТ запрошує Вас на заплановану конференцію Zoom.
Тема: День відкритих дверей Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ
Початок конференції об 11.30 год
Підключитися до конференції Zoom
https://us05web.zoom.us/j/86537726962?pwd=bTBBaWZGUEZlQ3o1VWtSUXNpWDQ1QT09
Ідентифікатор конференції: 865 3772 6962
Код доступу: 5NRzQB