Н У Х Т

27.03.2021 День відкритих дверей навчально-наукового інституту харчових технологій

Сторінка сайту: http://nni_xt.nuft.edu.ua/
Інстаграм nuftinfo:https://www.instagram.com/p/CMwcYFghTQr/?igshid=1tzg2aweypc0t
Інстаграм nni_xt_nuft  https://www.instagram.com/p/CMwcYFghTQr/?igshid=2jta8lk173xa
Фейсбук ННІХТ: https://www.facebook.com/groups/nniht/permalink/2880111012227758/
Фейсбук (Хімічні технології харчових добавок і косметичних засобів НУХТ): https://www.facebook.com/groups/964749813721309/permalink/1633536723509278/
Фейсбук НУХТ Інфо https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=476628510160304&id=100034394777330
Телеграм nuftinfo: https://t.me/nuftinfo/1233

 

НАВЧАЛЬНО-НАУКОВИЙ ІНСТИТУТ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
НАЦІОНАЛЬНОГО УНІВЕРСИТЕТУ ХАРЧОВИХ ТЕХНОЛОГІЙ
запрошує учнів та їх батьків на
ДЕНЬ ВІДКРИТИХ ДВЕРЕЙ!

Онлайн-зустріч відбудеться 27 березня2021 р. (субота) об 11-00 на платформі ZOOM

Посилання для проведення онлайн зустрічі (2 частини, тривалістю по 30 хв кожна):
Тема: День відкритих дверей Навчально-наукового інституту харчових технологій НУХТ
Дата та час проведення: 27 березня 2021 р. об 11.00 год
 
Підключитися до конференції Zoom
 
Ідентифікатор конференції: 876 481 0139
Код доступу: SPIRT

План проведення заходу

Перша частина (тривалість 30 хв):

  1. Знайомство з Навчально-науковим інститутом харчових технологій НУХТ
  2. Презентація освітніх програм ННІХТ: «Харчові технології та інженерія», «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» та «Хімічна технологія»
  3. Відеопрезентація випускових кафедр і освітніх програм «Харчові технології та інженерія», «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» та «Хімічна технологія» 

Друга частина (тривалість 30 хв):

  1. Продовження відеопрезентації випускових кафедр і освітніх програм 
  2. Особливості вступної кампанії 2021 року
  3. Відеоролик про успішних випускників ННІХТ.

Готуємо фахівців-лідерів!


Харчова промисловість України залишилася єдиною галуззю, яка в умовах економічної кризи не лише не знизила обсягів виробництва, але і продовжує їх активно нарощувати. Модернізація вітчизняних підприємств переробної, харчової і хімічної промисловостей, впровадження новітніх технологій і входження України у світове співтовариство потребують кваліфікованих фахівців з вищою освітою. Ключовими фігурами сучасного виробництва без яких підприємство ефективно працювати не може стають висококваліфікований технолог і експерт з дотримання якості й безпечності харчових продуктів, хімік-технолог, що володіє сучасними знаннями у галузі виробництва та застосування харчових добавок та косметичних засобів. Можна бути переконаним, що працевлаштування і високий рівень заробітної платні випускників гарантований.

Наші випускники успішно будують свою кар’єру і плідно працюють на посадах керівників харчових, хімічних, фармацевтичних та косметичних підприємств; головних фахівців – керівників та технічних керівників виробничих підрозділів підприємств (головного інженера, головного технолога, головного експерта з харчових добавок, провідного фахівця з контролю якості, начальника зміни, цеху, завідувача виробництвом, завідувача лабораторії, технолога цеху, майстра, інженера-хіміка тощо); у комерційних структурах з виробництва і реалізації заквашувальних препаратів, харчових добавок, косметичних засобів та ін.; у науково-дослідних і проектних організаціях, а також закладах вищої освіти.

Ми прагнемо розкривати й розвивати потенціал наших студентів для формування здатності вирішувати складні задачі, досягати особистого успіху і фінансової незалежності; готуємо їх до реальних дій на основі професійних компетентностей; формуємо уміння ефективно використовувати у трудовій сфері інформаційні технології; залучаємо до науково-дослідної роботи.

Випускники ННІХТ – це різнобічно підготовлені фахівці, які одержують ґрунтовні знання, як з базових дисциплін харчової науки, так і професійно-орієнтованих дисциплін для окремих технологій.

Отримані знання дозволяють нашим вихованцям бути конкурентноздатними на ринку праці. Підвищений попит на наших випускників зумовлений не лише зростаючим за останні роки значенням фахівця-технолога, хіміка-технолога і експерта з дотримання якості й безпечності харчових продуктів, але й високою якістю підготовки.

ЧЕКАЄМО НА ТЕБЕ У НАШІЙ ДРУЖНІЙ РОДИНІ ННІХТ!