Архів Днів відкритих дверей НУХТ
18 червня 2022 р:.
18 червня 2022 р. - день відкритих дверей онлайн на факультеті біотехнології та екологічного контролю
Початок трансляції 18.06.22 (субота) об 11:00
План роботи:
-
Знайомство з університетом (коротке відео про НУХТ);
-
Інформація про особливості вступної кампанії 2022 (для вступників - після школи, коледжу та тих хто вступає у магістратуру);
-
Знайомство з факультетом БТЕК (виступ деканки та представників випускових кафедр);
-
Навчання на факультеті очима студентів (виступ здобувачів);
-
Відповіді на запитання.
Підключитися до конференції Zoom:
https://us04web.zoom.us/j/79862853229?pwd=5KQAQ3R5rOkdoBQhKLrIWSDxmWiyyH.1
Ідентифікатор конференції: 798 6285 3229
Код доступу: 12345
18 червня 2022 р. - день відкритих дверей ННІХТ
Початок трансляції 18.06.22 (субота) о 12:00
Анонс зустрічі:
-
Відеознайомство з Навчально-науковим інститутом харчових технологій НУХТ;
-
Інформація про особливості вступної кампанії 2022 (для вступників - після школи, коледжу та тих, хто вступає до магістратури);
-
Знайомство із спеціальностями та освітніми програмами Навчально-наукового інституту харчових технологій:
-
161 «Хімічні технології та інженерія»
-
181 «Харчові технології»
-
Спілкування зі вступниками у форматі «питання-відповідь».
Спікери зустрічі: директорка ННІХТ Оксана Кочубей-Литвиненко, заступниця директорки Анастасія Пухляк, завідувачі випускових кафедр та викладачі
Тема: День відкритих дверей Online
Дата та час проведення: 18 червня (субота) 2022 року о 12-00
Під’єднатися до конференції Zoom можна за посиланням: https://us02web.zoom.us/j/3874479386?pwd=SXR4Vmh5SkZXRWNnR05JL0NWR2lpdz09
Ідентифікатор конференції: 387 447 9386
Код доступу: 123
Запрошення на день гостинності факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка
День проведення: 18 червня 2022 року
Початок: 11:00
Посилання на зустріч на он-лайн платформі Zoom: https://us04web.zoom.us/j/5194316660?pwd=WDdaekl0TmM2QXRISExYR0NURmpidz09
Ідентифікатор конференції:5194316660
Пароль 12345
Перед вами, майбутніми здобувачами вищої освіти, не простий вибір: яку професію обрати, щоб
- досягнути успіху та власної незалежності;
- мати перспективи особистісного розвитку та кар’єрного росту в Україні та за її межами;
- бути впевненими у тому, що отримана спеціальність є актуальною за будь-яких обставин і подій;
- відкривати світ та здійснити свої найзаповітніші мрії;
- своєю роботою піднімати та формувати позитивний імідж нашої країни.
Всі ці можливості та перспективи за дверима багатогранної індустрії гостинності. Саме ці двері допоможе вам відкрити навчання, на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф, Доценка.
Звісно, у вас виникає неймовірна кількість запитань, на які ми спробуємо відповісти та допомогти розібратися на шляху до першої сходинки у реалізації мрій та амбіцій у нових реаліях.
У суботу ви з’ясуєте:
- коли, куди і як подавати документи;
- денна, заочна дистанційна чи дуальна освіта;
- чому варто продовжувати навчання на основі диплому молодшого бакалавра/ молодшого спеціаліста, бакалавра/спеціаліста з нами;
- можливості практичного професійного розвитку: практика в Україні та закордоном, майстер-класи, авторські курси, семінари та сертифікатні програми від тих, хто сьогодні формує обличчя вітчизняної індустрії гостинності для вас – тих, хто формуватиме її завтра!
А також на вас чекає зустріч з гарантами та провідними викладачами освітніх програм:
- 181 «Харчові технології» / «Технології харчування»,
- 241 «Готельно-ресторанна справа»
- 242 «Туризм»,
магістерських освітніх програм:
- «Технології в ресторанному господарстві»,
- «Технології дієтичних та аюрведичних харчових продуктів»,
- «Готельна і ресторанна справа»,
- «Туризмознавство».
18 червня 2022 р. - день відкритих дверей онлайн на факультеті АКС
для школярів
Початок трансляції 18.06.22 (субота) о 13:00
Підключитися до конференції Zoom:
https://us04web.zoom.us/j/72435062685?pwd=vk1AImVre1JUTde5-qqSgb4NKqbIkk.1
Ідентифікатор конференції: 724 3506 2685
Код доступу: V3ZUa7