Н У Х Т

18 червня 2022 р

Архів Днів відкритих дверей НУХТ

 18 червня 2022 р:.

18 червня 2022 р. - день відкритих дверей онлайн на факультеті біотехнології та екологічного контролю

Початок трансляції 18.06.22 (субота) об 11:00

План роботи:

  • Знайомство з університетом (коротке відео про НУХТ);

  • Інформація про особливості вступної кампанії 2022 (для вступників - після школи, коледжу та тих хто вступає у магістратуру);

  • Знайомство з факультетом БТЕК (виступ деканки та представників випускових кафедр);

  • Навчання на факультеті очима студентів (виступ здобувачів);

  • Відповіді на запитання.

Підключитися до конференції Zoom:

https://us04web.zoom.us/j/79862853229?pwd=5KQAQ3R5rOkdoBQhKLrIWSDxmWiyyH.1

Ідентифікатор конференції: 798 6285 3229

Код доступу: 12345

18 червня 2022 р. - день відкритих дверей ННІХТ

Початок трансляції 18.06.22 (субота) о 12:00

Анонс зустрічі:

  • Відеознайомство з Навчально-науковим інститутом харчових технологій НУХТ;

  • Інформація про особливості вступної кампанії 2022 (для вступників - після школи, коледжу та тих, хто вступає до магістратури);

  • Знайомство із спеціальностями та освітніми програмами Навчально-наукового інституту харчових технологій:

    • 161 «Хімічні технології та інженерія»

    • 181 «Харчові технології»

  • Спілкування зі вступниками у форматі «питання-відповідь».

Спікери зустрічі: директорка ННІХТ Оксана Кочубей-Литвиненко, заступниця директорки Анастасія Пухляк, завідувачі випускових кафедр та викладачі

Тема: День відкритих дверей Online

Дата та час проведення: 18 червня (субота) 2022 року о 12-00

Під’єднатися до конференції Zoom можна за посиланням: https://us02web.zoom.us/j/3874479386?pwd=SXR4Vmh5SkZXRWNnR05JL0NWR2lpdz09

Ідентифікатор конференції: 387 447 9386

Код доступу: 123

Запрошення на день гостинності факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка

День проведення: 18 червня 2022 року

Початок: 11:00

Посилання на зустріч на он-лайн платформі Zoom: https://us04web.zoom.us/j/5194316660?pwd=WDdaekl0TmM2QXRISExYR0NURmpidz09

Ідентифікатор конференції:5194316660

Пароль 12345

Перед вами, майбутніми здобувачами вищої освіти, не простий вибір: яку професію обрати, щоб

  • досягнути успіху та власної незалежності;
  • мати перспективи особистісного розвитку та кар’єрного росту в Україні та за її межами;
  • бути впевненими у тому, що отримана спеціальність є актуальною за будь-яких обставин і подій;
  • відкривати світ та здійснити свої найзаповітніші мрії;
  • своєю роботою піднімати та формувати позитивний імідж нашої країни.

Всі ці можливості та перспективи за дверима багатогранної індустрії гостинності. Саме ці двері допоможе вам відкрити навчання, на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф, Доценка.

Звісно, у вас виникає неймовірна кількість запитань, на які ми спробуємо відповісти та допомогти розібратися на шляху до першої сходинки у реалізації мрій та амбіцій у нових реаліях.

У суботу ви з’ясуєте:

  • коли, куди і як подавати документи;
  • денна, заочна дистанційна чи дуальна освіта;
  • чому варто продовжувати навчання на основі диплому молодшого бакалавра/ молодшого спеціаліста, бакалавра/спеціаліста з нами;
  • можливості практичного професійного розвитку: практика в Україні та закордоном, майстер-класи, авторські курси, семінари та сертифікатні програми від тих, хто сьогодні формує обличчя вітчизняної індустрії гостинності для вас – тих, хто формуватиме її завтра!

А також на вас чекає зустріч з гарантами та провідними викладачами освітніх програм:

  • 181 «Харчові технології» / «Технології харчування»,
  • 241 «Готельно-ресторанна справа»
  • 242 «Туризм»,

магістерських освітніх програм:

  • «Технології в ресторанному господарстві»,
  • «Технології дієтичних та аюрведичних харчових продуктів»,
  • «Готельна і ресторанна справа»,
  • «Туризмознавство».

18 червня 2022 р. - день відкритих дверей онлайн на факультеті АКС
для школярів

Початок трансляції 18.06.22 (субота) о 13:00

Підключитися до конференції Zoom:

https://us04web.zoom.us/j/72435062685?pwd=vk1AImVre1JUTde5-qqSgb4NKqbIkk.1

Ідентифікатор конференції: 724 3506 2685

Код доступу: V3ZUa7