| Підрозділ | Освітня програма, шифр спеціальності та освітньої програми | Магістратура, денна форма навчання | |||||||||
| Доведене д/з | Рекомендовано | Прохідний бал | Середній конк. бал | Зараховано | Вакантні місця | Кількість переведених контракт - бюджет | Всього обсяг ДЗ | ||||
| АКС (F3 - широкий конкурс) | Управління інформацією та аналітика даних | F3 | УД | 24 | 15 | 130 | 142,98 | 15 | 0 | 0 | 15 |
| Комп'ютерні технології та програмування в автоматизованих системах управління | G7 | КА | 20 | 16 | 149,4 | 163,95 | 16 | 0 | 0 | 16 | |
| Всього по підрозділу | 44 | 31 | - | - | 31 | 0 | 0 | 31 | |||
| БТЕК | Екологія, екоменеджмент та екоаудит | E2 | ЕК | 3 | 3 | 170,6 | 174,133 | 3 | 0 | 0 | 3 |
| Промислова та фармацевтична біотехнологія | G21 | ПФ | 15 | 15 | 138,4 | 158,68 | 15 | 0 | 0 | 15 | |
| Всього по підрозділу | 18 | 18 | - | - | 18 | 0 | 0 | 18 | |||
| ГРТБ ім. проф. В.Ф. Доценка (J2 і J3 - широкий конкурс) | Технології в ресторанному господарстві | G13 | ТР | 14 | 14 | 154 | 167,457 | 14 | 0 | 0 | 14 |
| Технології дієтичної та аюрведичної харчової продукції | G13 | АЮ | 13 | 11 | 132 | 144,545 | 11 | 0 | 0 | 11 | |
| Готельно-ресторанна справа та кейтеринг | J2 | ГС | 5 | 5 | 155,2 | 161,28 | 5 | 0 | 0 | 5 | |
| Туризм і рекреація | J3 | ТУ | 5 | 0 | - | - | 0 | 0 | 0 | 0 | |
| Всього по підрозділу | 37 | 30 | - | - | 30 | 0 | 0 | 30 | |||
| ННІТІ ім. акад. І.С.Гулого | Прикладна механіка | G9 | ПМ | 13 | 8 | 154,6 | 165,5 | 8 | 0 | 0 | 8 |
| Інжиніринг харчових виробництв | G11 | ОХ | 14 | 12 | 134,2 | 153,455 | 11 | 1 | 0 | 11 | |
| Інжиніринг фармацевтичних та біотехнологічних виробництв | G11 | ОФ | 8 | 8 | 138,2 | 160,175 | 8 | 0 | 0 | 8 | |
| Інжиніринг поліграфічних та пакувальних виробництв | G11 | ІП | 4 | 4 | 142,4 | 164,55 | 4 | 0 | 0 | 4 | |
| Електротехнічні системи електроспоживання | G3 | ЕЛ | 25 | 5 | 138 | 145,76 | 5 | 0 | 0 | 5 | |
| Холодильні техніка та технології | G4.04 | ХМ | 5 | 5 | 162,6 | 167,44 | 5 | 0 | 0 | 5 | |
| Теплоенергетика та енергоефективні технології | G4.02 | ТЕ | 5 | 4 | 145,6 | 151,05 | 4 | 0 | 0 | 4 | |
| Всього по підрозділу | 74 | 46 | - | - | 45 | 1 | 0 | 45 | |||
| ННІЕіУ (широкий конкурс) | Економіка підприємства | C1 | ЕП | 5 | 1 | 156,6 | 156,6 | 1 | 0 | 0 | 1 |
| Реклама та зв'язки з громадськістю | C7 | РЗ | 5 | 1 | 173,6 | 173,6 | 1 | 0 | 0 | 1 | |
| Облік і аудит | D1 | БО | 5 | 0 | - | - | 0 | 0 | 0 | 0 | |
| Фінанси, банківська справа та страхування | D2 | ФІ | 5 | 0 | - | - | 0 | 0 | 0 | 0 | |
| Менеджмент організацій | D3 | МН | 4 | 1 | 157,6 | 157,6 | 1 | 0 | 0 | 1 | |
| Менеджмент персоналу | D3 | МП | 3 | 3 | 154,2 | 162,333 | 3 | 0 | 0 | 3 | |
| Маркетинг | D5 | МА | 7 | 7 | 154 | 157,029 | 7 | 0 | 1 | 8 | |
| Підприємництво, торгівля та біржова діяльність | D7 | ТП | 5 | 3 | 157 | 166,933 | 3 | 0 | 0 | 3 | |
| Всього по підрозділу | 39 | 16 | - | - | 16 | 0 | 1 | 17 | |||
| ННІХТ (J3, G13 - широкий конкурс) | Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів | G1 | ХТ | 12 | 6 | 138,2 | 160,433 | 6 | 0 | 0 | 6 |
| Технологічна експертиза та безпека харчової продукції | G13 | ХЕ | 13 | 13 | 149,2 | 160,262 | 13 | 0 | 1 | 14 | |
| Технології зберігання і переробки зерна | G13 | ТЗ | 1 | 0 | - | - | 0 | 0 | 0 | 0 | |
| Технології зберігання, консервування та переробки м’яса | G13 | МЯ | 18 | 14 | 141,8 | 155,386 | 14 | 0 | 0 | 14 | |
| Технології зберігання, консервування та переробки молока | G13 | МО | 12 | 9 | 141 | 158,467 | 9 | 0 | 0 | 9 | |
| Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів | G13 | ТК | 1 | 1 | 148 | 148 | 1 | 0 | 0 | 1 | |
| Технології органічних харчових продуктів | G13 | ТО | 8 | 7 | 141 | 167,943 | 7 | 0 | 0 | 7 | |
| Технології продуктів бродіння і виноробства | G13 | ТБ | 12 | 11 | 147,6 | 158,018 | 11 | 0 | 0 | 11 | |
| Технології рослинних олій, жирових та косметичних продуктів | G13 | ТЖ | 4 | 4 | 156 | 163,25 | 4 | 0 | 0 | 4 | |
| Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів | G13 | ЧК | 1 | 0 | - | - | 0 | 0 | 0 | 0 | |
| Технології харчових продуктів оздоровчого і профілактичного призначення | G13 | ОП | 4 | 4 | 148,4 | 153 | 4 | 0 | 0 | 4 | |
| Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів | G13 | ТХ | 19 | 19 | 148,6 | 160,853 | 19 | 0 | 0 | 19 | |
| Технології цукрів, полісахаридів і підготовки води у промислових та крафтових виробництвах | G13 | ТЦ | 2 | 2 | 139,4 | 145,6 | 2 | 0 | 0 | 2 | |
| Промислові та крафтові технології переробки продуктів аквакультури та гідробіонтів | G13 | ГБ | 12 | 10 | 142,4 | 160,2 | 9 | 1 | |||
| LEAN-виробництво харчової продукції | G13, G7, G11 | ЛН | 1 | 1 | 162,2 | 162,2 | 1 | 0 | 0 | 1 | |
| Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі | J3, G13 | КТ | 10 | 2 | 156 | 158,867 | 2 | 0 | 0 | 2 | |
| Всього по підрозділу | 130 | 103 | - | - | 102 | 1 | 1 | 103 | |||
| Загалом | 342 | 244 | - | - | 242 | 2 | 2 | 244 | |||