Н У Х Т

Зустріч із юністю випускників Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ

13 червня 2018

Зустріч із юністю випускників Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ

Літнього сонячного дня Смілянський коледж харчових технологій НУХТ традиційно гостинно зустрічав своїх випускників. На урочисте свято до рідного навчального закладу завітали сотні випускників, знайшовши час та можливість зустрітися з однокурсниками, ветеранами коледжу та сучасною плеядою викладачів.

Радісна, піднесена, хвилююча атмосфера вирувала біля входу в коледж. Випускники, які 5, 10, 15, ….. 55 і більше років тому закінчили навчальний заклад, відвідали оновлені зали музею історії коледжу та музею засновника графа О.О.Бобринського, аудиторії та навчальні лабораторії, зробили колективні фото на згадку.

Особливо приємно було зустрічати найстарших випускників-технологів 1961 року випуску та випускників 1968-1978 років.

Зустрічали своїх випускників та згадували незабутні роки навчання і дозвілля класні керівники: Тетяна Чужинова, Григорій Бондаренко, Світлана Тищенко, Жанна Чорна, Алла Волощук, Олена Демченко, Віктор Береговенко, Валентин Решетняк.

Завітали до коледжу і ветерани педагогічної праці Валентина Борщ, Ілля Погорілий,  Наталія Молодцова, яких із особливим теплом вітали їх вихованці.

Випускників привітав директор коледжу Олександр Хоменко; традиційну «перекличку» провела його заступник з навчально-виховної роботи Олена Кикоть; Жанна Чорна від імені викладачів коледжу подякувала випускникам, які завітали на зустріч, за відданість рідній Alma mater.

Щира вдячність та доземний уклін за знання та виховання, цікаву та насичену юність пролунали з вуст випускників 1978 року Миколи Кабашнюка, Лідії Зайцевої, Віри Саранчі; випускниці 1983 року Ольги Шохи та випускника 1993 року Сергія Мамаєнка. Особливо приємним було привітання випускниці групи технологів 1968 року Анастасії Олєйнік (Токар), доктора сільськогосподарських наук, професора, автора та співавтора більше 100 наукових праць, яка подарувала бібліотеці коледжу підручник з технології харчового виробництва. Гості з теплотою згадували студентські роки, своїх викладачів, ділилися своїми звершеннями та досягненнями на виробництві та в родинному житті.

Під бурхливі оплески присутніх привітала обдарована студентська молодь коледжу: юнацька група Народного аматорського колективу «Сріблянка» та солісти вокальної студії «Шанс». Особливо вразили та зачарували талановитим співом брати Іван, Родіон та Дмитро Теліженки.

Ніщо не в силах зупинити час. Та сьогодні відбувалося диво: випускники не тільки зупинили час, але й повернули його назад, у ті найщасливіші роки, коли юність набирала сили, набувала знань і досвіду, будуючи плани на майбутнє...

Опублікований: 13-06-2018
Читайте також:
Профорієнтаційна робота: магістри розповідають про біотехнологію

Днями відбулася профорієнтаційна зустріч здобувача освіти першого курсу магістратури Ростислава Коваля з учнями 10 класу школи №211 міста Києва, під час якої він детально розповів учням про усі переваги навчання на кафедрі біотехнології і мікробіології. Особливо школярі зацікавилися можливостями працевлаштування за фахом, адже співпраця з такими г...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційна робота: магістри розповідають про біотехнологію 21 листопада 2023

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся захист дисертаційної роботи на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук

23 травня 2018 р. у спеціалізованій вченій раді Д 26.058.07 зі спеціальності 05.18.16 «Технологія продуктів харчування» відбувся успішний захист дисертаційної роботи «Удосконалення технології хлібобулочних виробів, збагачених харчовими волокнами» Мар’яни Назар (науковий керівник – доцент, к. т. н. Тетяна Сильчук). Актуальність і своєчасність робот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся захист дисертаційної роботи на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук 29 травня 2018

Викладачі відвідують професійні заходи

30 вересня-1 жовтня у Києві на локації КВЦ «Парковий» відбувся фестиваль «Be Wine Show». «Be Wine Show» – масштабна подія винного світу від HOTELIERO, що об’єднує локальних і міжнародних виробників, рестораторів, готельєрів, експертів винної індустрії, професійних сомельє та поціновувачів винної культури. На заході були представлені українські та ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі відвідують професійні заходи 02 жовтня 2023

До уваги вступників! Приймальна комісія НУХТ приймає оригінали документів і у вихідні дні!

Приймаємо оригінали документів також у суботу   29 серпня з 9-00 до 17-00 (без обідньої перерви)у неділю   30 серпня з 9-00 до 17-00 (без обідньої перерви) за адресою м. Київ, вул. Володимирська, 70, корпус Б. Для укладання договору про навчання вступника, який є неповнолітньою особою, батьки (один із батьків) повинні мати при собі паспорт і реє...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До уваги вступників! Приймальна комісія НУХТ приймає оригінали документів і у вихідні дні! 27 серпня 2020