Н У Х Т

Зустріч із юністю випускників Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ

13 червня 2018

Зустріч із юністю випускників Смілянського коледжу харчових технологій НУХТ

Літнього сонячного дня Смілянський коледж харчових технологій НУХТ традиційно гостинно зустрічав своїх випускників. На урочисте свято до рідного навчального закладу завітали сотні випускників, знайшовши час та можливість зустрітися з однокурсниками, ветеранами коледжу та сучасною плеядою викладачів.

Радісна, піднесена, хвилююча атмосфера вирувала біля входу в коледж. Випускники, які 5, 10, 15, ….. 55 і більше років тому закінчили навчальний заклад, відвідали оновлені зали музею історії коледжу та музею засновника графа О.О.Бобринського, аудиторії та навчальні лабораторії, зробили колективні фото на згадку.

Особливо приємно було зустрічати найстарших випускників-технологів 1961 року випуску та випускників 1968-1978 років.

Зустрічали своїх випускників та згадували незабутні роки навчання і дозвілля класні керівники: Тетяна Чужинова, Григорій Бондаренко, Світлана Тищенко, Жанна Чорна, Алла Волощук, Олена Демченко, Віктор Береговенко, Валентин Решетняк.

Завітали до коледжу і ветерани педагогічної праці Валентина Борщ, Ілля Погорілий,  Наталія Молодцова, яких із особливим теплом вітали їх вихованці.

Випускників привітав директор коледжу Олександр Хоменко; традиційну «перекличку» провела його заступник з навчально-виховної роботи Олена Кикоть; Жанна Чорна від імені викладачів коледжу подякувала випускникам, які завітали на зустріч, за відданість рідній Alma mater.

Щира вдячність та доземний уклін за знання та виховання, цікаву та насичену юність пролунали з вуст випускників 1978 року Миколи Кабашнюка, Лідії Зайцевої, Віри Саранчі; випускниці 1983 року Ольги Шохи та випускника 1993 року Сергія Мамаєнка. Особливо приємним було привітання випускниці групи технологів 1968 року Анастасії Олєйнік (Токар), доктора сільськогосподарських наук, професора, автора та співавтора більше 100 наукових праць, яка подарувала бібліотеці коледжу підручник з технології харчового виробництва. Гості з теплотою згадували студентські роки, своїх викладачів, ділилися своїми звершеннями та досягненнями на виробництві та в родинному житті.

Під бурхливі оплески присутніх привітала обдарована студентська молодь коледжу: юнацька група Народного аматорського колективу «Сріблянка» та солісти вокальної студії «Шанс». Особливо вразили та зачарували талановитим співом брати Іван, Родіон та Дмитро Теліженки.

Ніщо не в силах зупинити час. Та сьогодні відбувалося диво: випускники не тільки зупинили час, але й повернули його назад, у ті найщасливіші роки, коли юність набирала сили, набувала знань і досвіду, будуючи плани на майбутнє...

Опублікований: 13-06-2018
Читайте також:
Як оплатити участь у спецсесії ЄВІ

З 12 до 19 серпня триває реєстрація на спеціально організовану сесію єдиного вступного іспиту вступників до магістратури та аспірантури, які не змогли взяти участь в основній або додатковій сесії ЄВІ чи бажають перескласти іспит і покращити свій результат. Скласти спецсесію ЄВІ зможуть усі вступники, хто вчасно зареєструється (звернувшись особисто...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як оплатити участь у спецсесії ЄВІ 12 серпня 2024

Цікаві пропозиції з удосконалення технологій аюрведичних харчових продуктів на захисті міжкафедральної комплексної магістерської роботи

Відбувся захист міжкафедральної комплексної магістерської роботи «Науково-практичні основи удосконалення технологій аюрведичних харчових продуктів з використанням вітчизняної сировини» здобувачів за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітніх програм «Технології аюрведичних харчових продуктів», «Технології хліба, кондитерських, макаронних виро...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Цікаві пропозиції з удосконалення технологій аюрведичних харчових продуктів на захисті міжкафедральної комплексної магістерської роботи 20 лютого 2020

Святкові вітання від Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку

У нинішні буремні часи нам всім не завадить трохи свята, особливо, якщо воно сповнене справжніми українськими традиціями. Різдво – це завжди про надію, світло та віру. І навіть робочі будні можуть стати неймовірно натхненними, якщо ми зробимо їх такими. Наша творча молодь і фахівці Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвит...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Святкові вітання від Студентського центру патріотичного виховання та культурного розвитку 28 грудня 2023

Наші біотехнологи впевнено здобувають знання необхідні для майбутньої фахової діяльності

Чи багато з нас може відповісти на запитання, що таке пробіотики? Напевно, що більшість зможе. А от чи зможе пояснити, що таке: пребіотики, метабіотики, постбіотики, кобіотики, парапробіотики тощо? Чи знаємо ми різницю між симбіотиками та синбіотиками? Чи можемо відрізнити гомопробіотики, гетеропробіотики від аутопробіотиків? А здобувачі 4 курсу сп...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші біотехнологи впевнено здобувають знання необхідні для майбутньої фахової діяльності 29 квітня 2022