Н У Х Т

Зимова зустріч: відбувся День відкритих дверей НУХТ

25 січня 2020

Зимова зустріч: відбувся День відкритих дверей НУХТ

25 січня старшокласники, студенти коледжів і технікумів та їх батьки могли отримати відповіді на хвилюючі питання стосовно отримання вищої освіти, завітавши до нашого університету на День відкритих дверей.

Щоб допомогти молоді зробити по-справжньому свідомий і зважений вибір майбутнього, колективи навчально-наукових інститутів, факультетів і студентська рада університету підготували цікаву, насичену програму. Гості НУХТ отримували вичерпну інформацію й ґрунтовні відповіді на всі свої запитання біля яскравих інформативних експозицій кожного навчального підрозділу. Вони активно спілкувалися і з викладачами, і зі студентською спільнотою, яка влаштувала справжнє змагання, хто краще й цікавіше опише свою спеціальність. А у актовій залі на відвідувачів чекали відеоекскурсія нашим вишем і зустріч зі стейкхолдерами – сьогодні про привабливість професій, за якими готують фахівців у нашому університеті, вимоги до нинішніх випускників закладів вищої освіти, що висувають роботодавці, а також перспективи кар’єрного зростання конкретно на їхньому підприємстві розповіли менеджер з персоналу ТОВ «Перший столичний хлібзавод» (торгова марка «ЦарХліб») Олена Нікитенко і головний технолог підприємства, випускниця нашого університету Олена Несун.

Не обійшлося і без уже традиційного розіграшу подарунків від студради – щасливчики, яких обрали випадковим методом, мають тепер футболки або еко-сумки із символікою НУХТ.

Ґрунтовну інформацію й вичерпні відповіді на всі свої питання щодо правил прийому, умов вступу, важливих дат вступної кампанії, розрахунку конкурсного балу тощо майбутні вступники отримали від заступника відповідального секретаря приймальної комісії Вадима Серпученка, який спілкувався зі старшокласниками, і начальника відділу аналітично-інформаційного моніторингу освітньої діяльності Центру моніторингу якості і координації освітньої діяльності університету Олени Подобій, що підготувала презентацію для випускників коледжів і технікумів. Тепер всі вони знають чим відрізняється прохідний бал від порогового, а для школярів цікавою стала інформація, як вони можуть додати до 20 балів до своїх сертифікатів ЗНО при вступі до нашого університету, – потрібно просто взяти участь у Всеукраїнських олімпіадах НУХТ, перший тур яких стартує вже 1 лютого.

І наостанок – кейс майбутніх професій від провідних фахівців і студентів старших курсів. Майстер-класи й лекторії підготовлені випусковими кафедрами, як і завжди, вражали різноманітністю й максимально охоплювали увесь спектр освітніх пропозицій нашого вишу. Детальніше дізнатися про спеціальність, яка приваблює, побачити матеріально-технічне забезпечення навчального процесу по ній, «приміряти» на себе нехай і на кілька годин роль студента, зробити щось своїми руками – все це і більше змогли усі хто долучився до воркшопів наших кафедр. Завершилися гостини у НУХТ уже традиційними частуваннями – на технологічних кафедрах дегустацією власноруч виготовлених виробів, на інших – чаюванням зі смаколиками. Після спільної роботи спілкування стало зовсім дружнім і неформальним. Маємо надію, що таке близьке знайомство з НУХТ допоможе нашим гостям зробити вірний вибір, й вже восени вони приєднаються до нашої згуртованої родини.

Опублікований: 25-01-2020
Читайте також:
Вступникам обов’язково необхідно відслідковувати статус заяв, поданих через електронні кабінети

Вступникам, які подали заяви до вишів через електронні кабінети, потрібно обов’язково відслідковувати статус таких заяв. На цьому наголосила директор ДП «Інфоресурс» Оксана Бєлік. «Кожна подана електронна заява має певний статус – він змінюється після її оброблення приймальними комісіями. Вступникам треба обов’язково переглядати статуси в електрон...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вступникам обов’язково необхідно відслідковувати статус заяв, поданих через електронні кабінети 20 липня 2018

Зі швейцарськими благодійниками  розпочинає співпрацю Сумський коледж харчової промисловості НУХТ

19 квітня 2018 р. до Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ завітала делегація у складі президента організації «Help Point Sumy» Маріанна Піффаретті та волонтера Карла Гретлера, яких супроводжував директор Сумського обласного Благодійного фонду «Хельвеція» Микола Резнік. Члени делегації надали благодійну допомогу коледжу у вигляді паперових...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зі швейцарськими благодійниками розпочинає співпрацю Сумський коледж харчової промисловості НУХТ 19 квітня 2018

Університет впевнено утримує перше місце з винахідницької діяльності

Винахідницька діяльність важлива складова роботи кожного навчального закладу, оскільки є одним із вагомих показників, що враховується всіма без виключення рейтинговими системами, у тому числі й ТОП-200. Цей напрям діяльності завжди був одним із пріоритетних для нашого університету, і як результат – постійне зростання її показників і стале лідерств...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет впевнено утримує перше місце з винахідницької діяльності 11 січня 2017

Найкращі риси майбутнього спеціаліста машинобудівної галузі демонструють при проходженні практики наші студенти

У Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ у рамках декади комісії фахових дисциплін інженерної механіки, присвяченої Дню машинобудівника, відбулася виставка стіннівок «Практика-online». Їх підготували студенти 4-го курсу спеціальностей «Технологія обробки матеріалів на верстатах і автоматичних лініях» та «Експлуатація та ремонт обладнання хар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Найкращі риси майбутнього спеціаліста машинобудівної галузі демонструють при проходженні практики наші студенти 20 вересня 2018