Н У Х Т

Зимова зустріч: відбувся День відкритих дверей НУХТ

25 січня 2020

Зимова зустріч: відбувся День відкритих дверей НУХТ

25 січня старшокласники, студенти коледжів і технікумів та їх батьки могли отримати відповіді на хвилюючі питання стосовно отримання вищої освіти, завітавши до нашого університету на День відкритих дверей.

Щоб допомогти молоді зробити по-справжньому свідомий і зважений вибір майбутнього, колективи навчально-наукових інститутів, факультетів і студентська рада університету підготували цікаву, насичену програму. Гості НУХТ отримували вичерпну інформацію й ґрунтовні відповіді на всі свої запитання біля яскравих інформативних експозицій кожного навчального підрозділу. Вони активно спілкувалися і з викладачами, і зі студентською спільнотою, яка влаштувала справжнє змагання, хто краще й цікавіше опише свою спеціальність. А у актовій залі на відвідувачів чекали відеоекскурсія нашим вишем і зустріч зі стейкхолдерами – сьогодні про привабливість професій, за якими готують фахівців у нашому університеті, вимоги до нинішніх випускників закладів вищої освіти, що висувають роботодавці, а також перспективи кар’єрного зростання конкретно на їхньому підприємстві розповіли менеджер з персоналу ТОВ «Перший столичний хлібзавод» (торгова марка «ЦарХліб») Олена Нікитенко і головний технолог підприємства, випускниця нашого університету Олена Несун.

Не обійшлося і без уже традиційного розіграшу подарунків від студради – щасливчики, яких обрали випадковим методом, мають тепер футболки або еко-сумки із символікою НУХТ.

Ґрунтовну інформацію й вичерпні відповіді на всі свої питання щодо правил прийому, умов вступу, важливих дат вступної кампанії, розрахунку конкурсного балу тощо майбутні вступники отримали від заступника відповідального секретаря приймальної комісії Вадима Серпученка, який спілкувався зі старшокласниками, і начальника відділу аналітично-інформаційного моніторингу освітньої діяльності Центру моніторингу якості і координації освітньої діяльності університету Олени Подобій, що підготувала презентацію для випускників коледжів і технікумів. Тепер всі вони знають чим відрізняється прохідний бал від порогового, а для школярів цікавою стала інформація, як вони можуть додати до 20 балів до своїх сертифікатів ЗНО при вступі до нашого університету, – потрібно просто взяти участь у Всеукраїнських олімпіадах НУХТ, перший тур яких стартує вже 1 лютого.

І наостанок – кейс майбутніх професій від провідних фахівців і студентів старших курсів. Майстер-класи й лекторії підготовлені випусковими кафедрами, як і завжди, вражали різноманітністю й максимально охоплювали увесь спектр освітніх пропозицій нашого вишу. Детальніше дізнатися про спеціальність, яка приваблює, побачити матеріально-технічне забезпечення навчального процесу по ній, «приміряти» на себе нехай і на кілька годин роль студента, зробити щось своїми руками – все це і більше змогли усі хто долучився до воркшопів наших кафедр. Завершилися гостини у НУХТ уже традиційними частуваннями – на технологічних кафедрах дегустацією власноруч виготовлених виробів, на інших – чаюванням зі смаколиками. Після спільної роботи спілкування стало зовсім дружнім і неформальним. Маємо надію, що таке близьке знайомство з НУХТ допоможе нашим гостям зробити вірний вибір, й вже восени вони приєднаються до нашої згуртованої родини.

Опублікований: 25-01-2020
Читайте також:
Світовий лідер у виготовленні високоякісного електромонтажного інструменту –  спонсор участі команди НУХТ у WorldSkills International

У 2016 році Україна стала 77-м членом Всесвітньої організації WorldSkills International (WSI) – міжнародної некомерційної асоціації, метою якої є підвищення статусу і стандартів професійної підготовки та кваліфікації по всьому світу, популяризація робітничих професій через проведення міжнародних змагань світового рівня для молодих людей у віці до 2...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Світовий лідер у виготовленні високоякісного електромонтажного інструменту – спонсор участі команди НУХТ у WorldSkills International 17 лютого 2017

Хімію смаку, запаху і кольору опановували студенти на кафедрі експертизи харчових продуктів

22 березня 2018 р. на кафедрі експертизи харчових продуктів відбулося планове відкрите заняття доцента кафедри Оксани Вашеки з дисципліни «Хімія смаку, запаху і кольору» для студентів, що навчаються за напрямом підготовки «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Ключовим питанням лекційного заняття було вивчення механізму сприйнятт...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Хімію смаку, запаху і кольору опановували студенти на кафедрі експертизи харчових продуктів 22 березня 2018

Зустрічі, що визначають майбутнє

22 січня 2018 року в Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася зустріч доцента кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Олександра Чепелюка з викладачами коледжу та студентами, що навчаються за спеціальністю «Експлуатація та ремонт обладнання харчових виробництв». Фахівець розповів студентам про стр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зустрічі, що визначають майбутнє 23 січня 2018

Магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів стали слухачами галузевої конференції

У рамках першого дня форуму «BABY EXPO 2019» магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів відвідали 7-му галузеву конференцію «Дитяче харчування: доступність, безпечність, конкурентоспроможність». У конференції взяли участь представники Міністерства аграрної політики та продовольства України, центральних органів виконавчої влади, про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти кафедри технології молока і молочних продуктів стали слухачами галузевої конференції 28 березня 2019