Н У Х Т

З інноваціями BeautyTech познайомилася завідувач кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів

21 вересня 2018

З інноваціями BeautyTech познайомилася завідувач кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів

У черговий раз у Міжнародному виставковому центрі відбулася Міжнародна виставка «InterCHARM Україна 2018». На виставці були представлені останні новинки інгредієнтів для косметики, нові косметичні засоби, упаковка, а також компанії, що надають послуги з косметології, макіяжу, перукарського мистецтва тощо.

У рамках виставки працювала Спеціалізована конференція «BeautyTech. Інновації у виробництві: сировина та технології», на якій виступили із презентаціями провідні виробники косметичних інгредієнтів із Німеччини, Іспанії, Франції, Швейцарії.

Цього року серед учасників конференції з'явилося більше українських компаній - Науково-виробнича компанія «Віларус» (Ладижин), «Уманьхімтрейд», ТОВ «КФФ ТРЕЙД» та інші.

У роботі конференції взяла участь завідувач кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів Тамара Носенко. 

Опублікований: 21-09-2018
Читайте також:
Якісно виконаними дипломними проектами вразили екзаменаційну комісію бакалаври кафедри екології та збалансованого природокористування

14 червня на кафедрі екології та збалансованого природокористування  розпочалися захисти бакалаврських дипломних проектів студентів денної форми навчання напряму 6.040106 «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування». Екзаменаційну комісію  очолила завідувач кафедри екології та збалансованого природокористування ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Якісно виконаними дипломними проектами вразили екзаменаційну комісію бакалаври кафедри екології та збалансованого природокористування 15 червня 2018

Курс – на День вступника НУХТ

Кафедра іноземних мов професійного спрямування активно продовжує профорієнтаційну роботу у закладах загальної середньої освіти. Так, до Дня вступника НУХТ, що відбудеться вже цієї суботи, 18 травня, старша викладачка Людмила Юрчук відвідала 15 травня спеціалізовану школу №17 з поглибленим вивченням математики, яку нещодавно було перейменовано в Ліц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Курс – на День вступника НУХТ 16 травня 2024

Свою наукову майстерність продовжують підвищувати фахівці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Фахівці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції продовжують підвищувати свою наукову майстерність. Компанія Clarivate Analytics з 24 по 26 вересня 2019 року проводила семінари, присвячені роботі з міжнародними наукометричними базами. Доцент кафедри Олег Кузьмін  взяв участь у 3-х вебінарах серії «Можливості Web of Science для науков...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свою наукову майстерність продовжують підвищувати фахівці кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 21 жовтня 2019

Налагодження партнерської співпраці триває

У Смілянскому технологічному фаховому коледжі НУХТ відбулася низка онлайн-зустрічей здобувачів освіти спеціальностей «Автоматизація та комп’ютерні інтегровані технології», «Галузеве машинобудування» і «Харчові технології» з фахівцями агропромислового холдингу «Астарта-Київ»". Представники «Астарти» запропонували студентам можливість проходження ви...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Налагодження партнерської співпраці триває 20 липня 2022