Н У Х Т

Відкрите заняття з робототехніки

26 березня 2024

Відкрите заняття з робототехніки

На кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки відбулося відкрите лекційне заняття з інноваційної дисципліни «Робототехнічні комплекси у пакувальних процесах», яке для магістрантів освітньо-програми «Прикладна механіка» провів асистент кафедри, PhD Валентин Туфекчі.

У сучасному світі, де швидкість та ефективність є вирішальними, знання і вміння у цій галузі набувають особливої ваги. Впровадження робототехнічних комплексів дозволяє значно підвищити продуктивність пакувальних процесів, мінімізувати помилки та оптимізувати витрати.

Лектор проаналізував тенденції розвитку робототехніки у пакуванні й детально розглянув основні типи приводів роботів для харчових виробництв.

Здобувачі освіти дізналися про найновіші тренди та інновації у сфері робототехнічних систем, зокрема як вони трансформують індустрію пакування та вивчили кейси застосування робототехнічних комплексів. Лекція включала розгляд практичних прикладів використання робототехніки в пакувальних процесах, дозволяючи студентам краще зрозуміти перспективи застосування отриманих знань. Також були обговорені можливості налаштування та програмування роботів за допомогою нової програми-конструктора.

Викладачі кафедри мехатроніки та пакувальної техніки продовжують надавати якісну освіту та практичні знання здобувачам вищої освіти, підтримуючи їхнє бажання зростати та розвиватися в обраній сфері.

Опублікований: 26-03-2024
Читайте також:
З інноваціями у медичній освіті знайомляться наші викладачі

8 лютого 2022 р. викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, професор Олег Кузьмін і старший викладач Володимир Польовик взяли участь у віртуальному симпозіумі «Інноваційна медична освіта у цифрову еру». Захід проводився Європейським університетом CIVIS, утвореним альянсом 10 провідних дослідницьких вищих навчальних закладів ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З інноваціями у медичній освіті знайомляться наші викладачі 08 лютого 2022

Досягнення науки і технологій – в життя людства

4 грудня 2019 р. у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася Х студентська науково-практична конференція «Пізнаємо світ. Досягнення науки і технологій – в життя людства». У заході взяли участь викладачі та студенти коледжу, представники підприємств міста. Учасники конференції прослухали наукові доповіді: «Перспективи розвитку сонячн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Досягнення науки і технологій – в життя людства 04 грудня 2019

Технології грузинських страв для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу від відомого бренд-шефа

На факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу (ГРТБ) відбувся майстер-клас з технології грузинських страв від улюбленого випускника факультету, бренд-шефа ресторану автентичної кухні «КазаН ДиваН» Володимира Єманова для студентів спеціальностей «Харчові технології» і «Готельно-ресторанна справа». Бренд-шеф розповів про приправи, які ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Технології грузинських страв для студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу від відомого бренд-шефа 14 листопада 2019

Триває другий етап підтвердження участі в додатковій сесії НМТ

1 серпня 2022 року розпочався другий етап підтвердження участі в додатковій сесії НМТ, що буде здійснюватися через інформаційну сторінку. Цей етап також повинні пройти учасники основної сесії, які не з’явилися для складання тестування. До 10 серпня на інформаційній сторінці учасника потрібно вибрати із запропонованого переліку назву населеного пу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Триває другий етап підтвердження участі в додатковій сесії НМТ 02 серпня 2022