Н У Х Т

Відкрите заняття з робототехніки

26 березня 2024

Відкрите заняття з робототехніки

На кафедрі мехатроніки та пакувальної техніки відбулося відкрите лекційне заняття з інноваційної дисципліни «Робототехнічні комплекси у пакувальних процесах», яке для магістрантів освітньо-програми «Прикладна механіка» провів асистент кафедри, PhD Валентин Туфекчі.

У сучасному світі, де швидкість та ефективність є вирішальними, знання і вміння у цій галузі набувають особливої ваги. Впровадження робототехнічних комплексів дозволяє значно підвищити продуктивність пакувальних процесів, мінімізувати помилки та оптимізувати витрати.

Лектор проаналізував тенденції розвитку робототехніки у пакуванні й детально розглянув основні типи приводів роботів для харчових виробництв.

Здобувачі освіти дізналися про найновіші тренди та інновації у сфері робототехнічних систем, зокрема як вони трансформують індустрію пакування та вивчили кейси застосування робототехнічних комплексів. Лекція включала розгляд практичних прикладів використання робототехніки в пакувальних процесах, дозволяючи студентам краще зрозуміти перспективи застосування отриманих знань. Також були обговорені можливості налаштування та програмування роботів за допомогою нової програми-конструктора.

Викладачі кафедри мехатроніки та пакувальної техніки продовжують надавати якісну освіту та практичні знання здобувачам вищої освіти, підтримуючи їхнє бажання зростати та розвиватися в обраній сфері.

Опублікований: 26-03-2024
Читайте також:
Кафедра міжнародної економіки провела цікаві зустрічі з учнівською молоддю

23 травня відбулися цікаві зустрічі викладачів кафедри міжнародної економіки та студентів третього курсу спеціальності «Міжнародні економічні відносини» зі старшокласниками із закладів освіти Рівненської області – Тинненського ліцею та Клесівського ліцею. Викладачі розповіли учням про наш університет, спеціальності та освітні програми. За якими зд...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Кафедра міжнародної економіки провела цікаві зустрічі з учнівською молоддю 24 травня 2024

Своїми знаннями про напої діляться з телеглядачами наші викладачі

Днями ведучий рубрики «Польова кухня» в тижневику «ТСН-тиждень» каналу «1+1» Костянтин Грубич звернувся за фаховою консультацією до доцентки кафедри біотехнології бродіння і виноробства нашого університету Зоряни Романової. Журналіста цікавили корисні властивості та використання березового соку. Наша фахівчиня розповіла про можливості споживання ц...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Своїми знаннями про напої діляться з телеглядачами наші викладачі 01 квітня 2021

Від теорії до практики...

Нещодавно у Виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» працювали виставка Фармацевтичної промисловості та Міжнародний Фармацевтичний Конгрес «PHARMA Tech Expo-2021», Міжнародна виставка «LABComplEX» і Симпозіум з лабораторної медицини. Викладачі та здобувачі-четвертокурсники кафедри біотехнології і мікробіології не лишилися осторонь цього заходу. Адже у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Від теорії до практики... 02 листопада 2021

Визначений переможець конкурсу щодо участі у програмі ЕРАЗМУС+

В університеті підвели підсумки конкурсу щодо участі у програмі ЕРАЗМУС+  (KA1 – індивідуальна мобільність) у 2021-2022  н. р. Цього року мобільність надав партнер НУХТ – Жешувський Університет (м. Жешув, Польща). Програма передбачена для професорсько-викладацького складу Навчально-наукового інституту харчових технологій (напрям «Харчові технологі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Визначений переможець конкурсу щодо участі у програмі ЕРАЗМУС+ 18 грудня 2020