Н У Х Т

Успішно завершилася акредитація освітньо-професійної програми «Туризмознавство»

17 січня 2019

Успішно завершилася акредитація освітньо-професійної програми «Туризмознавство»

В університеті успішно завершилася акредитація освітньо-професійної програми «Туризмознавство» спеціальності 242 «Туризм».

Експертна комісія працювала у складі завідувача кафедри менеджменту і туризму Житомирського державного технологічного університету, доктора економічних наук, професора Галини Тарасюк (голова комісії) і члена комісії, професора кафедри туризму та готельно-ресторанної справи Львівського торговельно-економічного університету, доктора економічних наук, професора Марти Барни.

У період з 15 по 17 січня 2019 безпосередньо у навчальному закладі комісія провела акредитаційну експертизу провадження освітньої діяльності на кафедрі туристичного та готельного бізнесу та оцінила фактичний стан кадрового, навчально-методичного, матеріально-технічного, інформаційного забезпечення, якісні характеристики підготовки фахівців, внутрішньої системи забезпечення якості освітньої діяльності навчального закладу та його відповідність установленим законодавством вимогам.

На підставі ознайомлення зі системою роботи кафедри туристичного та готельного бізнесу та університету в цілому, експертна комісія МОН України зробила висновок про спроможність НУХТ здійснювати підготовку фахівців за освітньо-професійною програмою «Туризмознавство» зі спеціальності 242 «Туризм» за другим (магістерським) рівнем у межах наявного ліцензованого обсягу та забезпечувати необхідні вимоги до якості освіти.

Опублікований: 17-01-2019
Читайте також:
Про дистанційне навчання, коли іншого нема: роздуми викладача

Дистанційна освіта сьогодні розглядається як якісно новий, прогресивний вид навчання, що виник на підставі ідеї відкритої освіти завдяки новим технологічним та  інформаційним можливостям.  Відоме визначення: «Дистанційна освіта - це навчання на відстані. Навчання реалізується завдяки поєднанню поштового, радіо-, телевізійного, електронного зв'язків...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про дистанційне навчання, коли іншого нема: роздуми викладача 01 квітня 2020

Гостьова лекція для третьокурсників кафедри експертизи харчових продуктів

27 жовтня 2022 року на кафедрі експертизи харчових продуктів відбулася гостьова лекція «Інгредієнти, що поліпшують зовнішній вигляд харчових продуктів» для здобувачів третього курсу освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» з дисципліни «Оцінки і управління ризиками в галузі безпеки харчових продуктів. Мо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гостьова лекція для третьокурсників кафедри експертизи харчових продуктів 27 жовтня 2022

Свої скіли для успішного працевлаштування не тільки в Україні, а й за кордоном прокачали здобувачі освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа»

Здобувачі вищої освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» як учасники Міжнародного молодіжного проекту «Skill up III» прослухали серію вебінарів про маркетингову аналітику, найпопулярніші питання під час співбесіди і як на них відповідати, як отримати job offer у міжнародній компанії, принципи Digital-планування і як обрати роботодавця, як...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Свої скіли для успішного працевлаштування не тільки в Україні, а й за кордоном прокачали здобувачі освіти спеціальності «Готельно-ресторанна справа» 29 листопада 2021

Онлайн-захист здобувачів: вітаємо новоспечених магістрів!

15-16 лютого на кафедрі біотехнології і мікробіології відбулись онлайн-захисти кваліфікаційних магістерських робіт студентами денної форми навчання спеціальності 162 «Біотехнології та біоінженерія», освітньо-професійних програм «Промислова біотехнологія» та «Фармацевтична біотехнологія». До складу Екзаменаційної комісії з атестації здобувачів вищо...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Онлайн-захист здобувачів: вітаємо новоспечених магістрів! 18 лютого 2021