Н У Х Т

Семінари для викладачів і аспірантів від експерта Німецької міжнародної служби академічних обмінів SES

23 жовтня 2021

Семінари для викладачів і аспірантів від експерта Німецької міжнародної служби академічних обмінів SES

Згідно з програмою візиту до нашого університету експерта Німецької міжнародної служби академічних обмінів SES (Senior Experten Service, Germany), доктор Хельмут Блумбах провів низку семінарів. Координатором проведення семінарів стала аспірантка, асистентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Марія Грицевіч. Для участі в семінарах була створена робоча група, до складу якої увійшли викладачі та аспіранти кафедр технології хлібопекарських і кондитерських виробів, експертизи харчових продуктів, технології консервування, технології цукру та підготовки води, технології молока та молочних продуктів, біотехнології продуктів бродіння та виноробства,технології ресторанної і аюрведичної продукції.

Для семінарів були обрані теми, пов’язані з інтернаціоналізацією вищої освіти, програмами міжнародних академічних обмінів для студентів, аспірантів, викладачів і науковців. Під час зустрічей експерт також навів інформацію про різні конкурси для отримання грантів на наукові дослідження, навчання та викладання в освітніх і наукових закладах країн Європейського Союзу. Зважаючи на великий досвід роботи у міжнародних організаціях, діяльності у сфері науки та викладання, доктор Хельмут Блумбах дав низку практичних рекомендацій щодо пошуку іноземних партнерів, підготовки грантових заявок, порядку подання документів.

Учасники семінарів висловлюють вдячність шановному доктору Хельмуту Блумбаху та сподіваються на подальшу співпрацю у напрямі розширення міжнародної діяльності, академічної мобільності здобувачів вищої освіти, здобувачів наукового ступеня «Доктор філософії»  та викладачів нашого університету. Для здобувачів наукового ступеня «Доктор філософії» такі семінари стануть у пригоді під час вивчення дисципліни «Фаховий колоквіум».

Опублікований: 23-10-2021
Читайте також:
Міжнародні стажування: викладачі вивчають досвід закордонних колег

Доцентка кафедри екології та екоменеджменту Ольга Тогачинська пройшла міжнародне онлайн-стажування на базі Варшавського університету Collegium Civitas за програмою «Інтернаціоналізація освіти. Нові та інноваційні методи навчання. Реалізація міжнародних освітніх проєктів у фінансовій перспективі ЄС». Стажування тривало 6 тижнів (6 кредитів ЄКТС, 18...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Міжнародні стажування: викладачі вивчають досвід закордонних колег 10 липня 2024

STEM без кордонів: про роль жінок у науці й технологіях

27 вересня 2025 року асистентка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції, Посол Всесвітнього Альянсу Молоді Марія Омельченко долучилася до онлайн-заходу «The role of women in the world of Technology. Equality», організованого ініціативою «Посли європейської молоді в Україні» (YEAs). Спікерки заходу – відомі науковиці, експертки з між...

ЧИТАТИ ДАЛІ

STEM без кордонів: про роль жінок у науці й технологіях 29 вересня 2025

Презентація освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ

Онлайн-навчання продовжується, тому і профорієнтаційна робота поки не змінила свій формат, але саме він дозволяє охопити відокремлені структурні підрозділи НУХТ в усіх куточках України. Із метою представлення освітньо-професійної програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» відповідальна по кафедрі експертизи харчових продуктів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Презентація освітньої програми «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» у Львівському фаховому коледжі харчової і переробної промисловості НУХТ 15 лютого 2022

Атестаційний екзамен здобувачів-бакалаврів кафедри готельно-ресторанної справи

16 червня на кафедрі готельно-ресторанної справи відбулася атестація здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти у формі атестаційного екзамену із застосуванням дистанційних технологій. Під час відеоконференції на платформі Zoom тепло привітали і побажали успіху здобувачам 4 курсу спеціальності «Готельно-ресторанна справа» декан факультету готель...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Атестаційний екзамен здобувачів-бакалаврів кафедри готельно-ресторанної справи 17 червня 2020