Н У Х Т

Ректорат прийняв рішення про преміювання співробітниць університету з нагоди свята

07 березня 2019

Ректорат прийняв рішення про преміювання співробітниць університету з нагоди свята

Наближається 8 Березня, і жінки приймають вітання та подарунки від представників сильної статі.

У нашому університеті ставлення до жінок особливе, тож ректорат прийняв рішення за зразкове виконання трудових обов’язків, високі досягнення у науково-педагогічній та науковій діяльності преміювати прекрасну частину нашого колективу з нагоди свята.

Відповідний наказ був підписаний ректором Анатолієм Українцем і оприлюднений головою Профспілки співробітників НУХТ Сергієм Василенком під час святкового концерту, що відбувся 6 березня у актовій залі університету.

Вітаємо наших чарівних, прекрасних жінок!

Опублікований: 07-03-2019
Читайте також:
Курсові роботи захищає третій курс

Завершується цей непростий навчальний рік. Ніхто не уявляв, що ми змушені будемо проводити навчання та приймати захист курсових і дипломних робіт дистанційно. Та практика показала, що наш колектив успішно справляється з усіма викликами сьогодення. Нещодавно у форматі конференції Zoom свої курсові роботи з дисципліни «Технологія мікробного синтезу ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Курсові роботи захищає третій курс 27 травня 2020

У пошуках талановитої молоді: І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології

На кафедрі біотехнології і мікробіології відбувся І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології, присвяченої 135-річчю Національного університету харчових технологій. Своє бажання позмагатися за можливість увійти до команди НУХТ, яка представлятиме наш університет у ІІ турі олімпіади, виявили студенти 3 та 4 курсів. Завдання І туру бу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У пошуках талановитої молоді: І тур Всеукраїнської студентської олімпіади з біотехнології 27 лютого 2019

Професор кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства бере участь у підготовці видання «Винний гід України»

Другий рік поспіль відбувається велика дегустація вин українських виробників для формування видання «Винний гід України» з метою ознайомлення споживачів і популяризації вітчизняних вин крафтових виноробів та промислових підприємств. Ця подія відбувається під патронатом мережі готелів «Reikartz Hotels&Resorts» за участю Асоціації сомельє України...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Професор кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства бере участь у підготовці видання «Винний гід України» 08 вересня 2020

Студенти НУХТ відкривають нові фахові горизонти

Магістранти спеціальності 161 «Хімічні технології та інженерія» Катерина Левченко та Вікторія Тиха (керівник – доцент Наталія Сабадаш) проходили переддипломну практику у ТОВ «Лукі Лук». Підприємство на ринку з 2013 року і вже завоювало прихильність споживачів. ТОВ «Лукі Лук» концентрується на «зеленій концепції», що дає змогу максимально вивчити п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти НУХТ відкривають нові фахові горизонти 25 жовтня 2019