Н У Х Т

Профорієнтаційний десант НУХТ у м. Бровари

21 вересня 2018

Профорієнтаційний десант НУХТ у м. Бровари

20 вересня 2018 року міськрайонний центр зайнятості м. Бровари запросив наш університет на Ярмарку професій, які стали уже традиційними.

Під час зустрічі зі школярами випускних класів співробітники та викладачі кафедр НУХТ ознайомили їх з досягненнями своїх факультетів і навчально-наукових інститутів. А доцент кафедри технології жирів та парфумерно-косметичних продуктів Володимир Бахмач провів майстер-клас «Виготовлення майонезу».

У Ярмарку професій взяли участь представники всіх без виключення факультетів та інститутів. Учні 27 загальноосвітніх навчальних закладів міста та району отримали від них вичерпну інформацію про наш навчальний заклад, ґрунтовні відповіді на всі свої питання, а також запрошення на День відкритих дверей, який відбудеться 6 жовтня цього року, буклети про спеціальності й підготовчі курси.

Опублікований: 21-09-2018
Читайте також:
89-та стає історією: ректор відзначив наших молодих науковців

3-7 квітня в нашому університеті вирувало традиційне наукове свято – Міжнародна наукова конференція молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». У 2023 році вона зібрала цвіт молодих наукових талантів з усіх куточків України та зарубіжжя вже у 89-й раз. Так, НУХТівська конфе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

89-та стає історією: ректор відзначив наших молодих науковців 14 квітня 2023

Прощальне свято для магістрів Навчально-наукового інституту харчових технологій

У перший день весни 2019 року Навчально-науковий інститут харчових технологій НУХТ побажав щасливого професійного й життєвого злету 264 своїм випускникам-магістрам. Щирі напутні слова адресували своїм вихованцям директор інституту Оксана Кочубей-Литвиненко, завідувачі випускових кафедр – технології консервування, проректор університету з навчально...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Прощальне свято для магістрів Навчально-наукового інституту харчових технологій 01 березня 2019

Гострий інтерес студентів викликають своїми лекціями викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу

4 листопада 2019 р. відбулася відкрита лекція «Оцінювання та атестація персоналу підприємства» д.е.н., професора Ірини Антоненко для здобувачів 4-го курсу освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності «Туризм» з дисципліни «Управління персоналом в сервісі та туризмі». На лекції порушувалися проблемні питання, зокрема, об’єктивної необхідності та зна...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Гострий інтерес студентів викликають своїми лекціями викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу 06 листопада 2019

Університет і викладачі стають героями фахових публікацій

Нещодавно вийшло друком друге видання книги «Упаковка в українських реаліях». Її автор – засновник і головний редактор журналу «Упаковка» та засновник і перший президент Клубу пакувальників України Валерій Кривошей. Ця книга про минуле, сьогодення і майбутнє упаковки та української пакувальної промисловості. У ній переплітаються історичні факти, р...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Університет і викладачі стають героями фахових публікацій 10 липня 2023