Н У Х Т

Профорієнтаційний десант НУХТ у м. Бровари

21 вересня 2018

Профорієнтаційний десант НУХТ у м. Бровари

20 вересня 2018 року міськрайонний центр зайнятості м. Бровари запросив наш університет на Ярмарку професій, які стали уже традиційними.

Під час зустрічі зі школярами випускних класів співробітники та викладачі кафедр НУХТ ознайомили їх з досягненнями своїх факультетів і навчально-наукових інститутів. А доцент кафедри технології жирів та парфумерно-косметичних продуктів Володимир Бахмач провів майстер-клас «Виготовлення майонезу».

У Ярмарку професій взяли участь представники всіх без виключення факультетів та інститутів. Учні 27 загальноосвітніх навчальних закладів міста та району отримали від них вичерпну інформацію про наш навчальний заклад, ґрунтовні відповіді на всі свої питання, а також запрошення на День відкритих дверей, який відбудеться 6 жовтня цього року, буклети про спеціальності й підготовчі курси.

Опублікований: 21-09-2018
Читайте також:
Про інноваційні технології перероблення молочної сироватки мембранними методами у монографії наших науковців

Вийшла з друку монографія «Інноваційні технології перероблення молочної сироватки мембранними методами» авторського колективу в складі завідувача кафедри технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування Валерія Мирончука, доцента кафедри Юрія Змієвського, провідного наукового співробітника Інституту загальної та неорганічної хімії ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про інноваційні технології перероблення молочної сироватки мембранними методами у монографії наших науковців 15 січня 2020

Сезон літніх дегустацій стартував: фахівці університету оцінюють на відповідність зразки промислової продукції

3 червня завідувач кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Анатолій Куц і професорка кафедри Марина Білько взяли участь у черговому засіданні дегустаційної комісії наукового центру «Український інститут вина». Дегустаційна комісія затвердила вина столові сухі червоні «Каберне-Совіньйон Фрумушика-Нова» від ТОВ «ВКФ «Бородіно-А» Фруму...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сезон літніх дегустацій стартував: фахівці університету оцінюють на відповідність зразки промислової продукції 04 червня 2021

Навчально-науковий інститут харчових технологій у школах Бобровицької громади

Відповідальна по кафедрі експертизи харчових продуктів за профорієнтаційну роботу, професорка, академік УАН Оксана Шульга та професор кафедри харчової хімії Сергій Шульга відвідали Бобровицьку гімназію та Бобровицький ЗЗСО І-ІІІ ступенів, що на Чернігівщині. Школярі Чернігівської області історично є здобувачами різних спеціальностей Національного у...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Навчально-науковий інститут харчових технологій у школах Бобровицької громади 16 вересня 2024

Висока мета магістрантів освітньо-професійної програми «Технології аюрведичних харчових продуктів»

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 15 та 16 лютого відбулися довгоочікувані захисти кваліфікаційних робіт освітньо-професійної програми «Технології аюрведичних харчових продуктів». В умовах впровадженого на час карантину дистанційного навчання, захисти відбувалися у форматі відеоконференції за допомогою Zoom-платформи. Робот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Висока мета магістрантів освітньо-професійної програми «Технології аюрведичних харчових продуктів» 19 лютого 2021