Н У Х Т

Професор кафедри технології зберігання та переробки зерна провів низку виїзних навчань-семінарів для працівників агрохолдингу

10 червня 2019

Професор кафедри технології зберігання та переробки зерна провів низку виїзних навчань-семінарів для працівників агрохолдингу

Професор кафедри технології зберігання та переробки зерна Ігор Гапонюк узяв участь у низці виїзних навчань-семінарів для працівників агрохолдингу.

Перший із них був присвячений вирощуванню зерна й цукрових буряків та їх промисловому переробленню із застосуванням прогресивних технологій. Наш фахівець виклав теоретичний курс інноваційних технологій післязбирального оброблення зерна. На семінарі відбулися дискусії щодо способів удосконалення технології та обслуговування ситових сепараторів типу А1-БЦС. З інтересом була сприйнята інформація щодо інноваційних розробок сушіння зерна.

На наступному семінарі професор Ігор Гапонюк виступав щодо енергоощадних технологій сушіння та зберігання зерна та практичних особливостей оброблення зерна різного цільового призначення (насіннєвого, продовольчого та експортного).

Ще одні науково-практичні заняття спеціаліст НУХТ провів із обслуговування, налагоджування, ремонту та удосконалення зерносушильних комплексів і систем активного вентилювання зерна.

Під час проведення семінарів не залишилася без уваги і профорієнтаційна робота. Слухачі з інтересом зустріли ознайомлювальну інформацію щодо навчання у нашому навчальному закладі.

Опублікований: 10-06-2019
Читайте також:
Якість вин, коньяків і напоїв України оцінювала доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства

Доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства Марина Білько взяла участь у черговому засіданні галузевої дегустаційної комісії корпорації «Укрвинпром» з оцінювання якості ординарних, витриманих і марочних тихих столових і кріплених вин, коньяків і напоїв України. Засідання відбулося на базі на базі Ужгородського коньячного заводу (м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Якість вин, коньяків і напоїв України оцінювала доцент кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства 01 листопада 2018

Підсумували свою виробничу практику четвертокурсники кафедри  технології м'яса і м'ясних продуктів

Традиційно на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів щорічно на загальних зборах проводиться підсумкова конференція студентів по результатах проходження технологічної практики на  виробництві. Ось і в цьому році 4 жовтня відповідальним по кафедрі за практичну підготовку студентів, доцентом Олегом Галенко була організована конференція за резу...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумували свою виробничу практику четвертокурсники кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 04 жовтня 2019

Корисні вебінари для студентів-біотехнологів

Студенти-біотехнологи взяли участь в онлайн майстер-класі «Емоції: вороги чи помічники?», організованому стратегічним партнером Корпорації «Артеріум» LLC TRIGLAV INTERNATIONAL. Вебінар провела Тетяна Ковтонюк – керівник навчальних проектів і сертифікований бізнес-тренер. Її тренерський досвід налічує понад 13 років. Під час прямого ефіру учасники ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Корисні вебінари для студентів-біотехнологів 03 квітня 2020