Н У Х Т

Про розроблення безпечної продукції та експорт до інших країн розповіла нашим здобувачам освіти стейкхолдер

02 листопада 2020

Про розроблення безпечної продукції та експорт до інших країн розповіла нашим здобувачам освіти стейкхолдер

Чергову лекцію від стейкхолдера, керівниці технологічного відділу ДП «Zeelandia» в Україні, кандидатки технічних наук Наталії Савчук прослухали магістранти, що навчаються за освітньо-професійними програмами «Технології хліба, кондитерських, макаронних виробів та харчоконцентратів» і «Технології органічних харчових продуктів» і здобувачі освітньо-наукового ступеня «Доктор філософії».

На початку лекції лекторка познайомила здобувачів освіти з історією компанії «Zeelandia», яка була заснована на початку XX сторіччя в Нідерландах, а зараз має діючі підприємства більше ніж у 30 країнах світу та представництва в 100 країнах світу.

Особливо цікавою була інформація щодо діяльності дочірнього підприємства, збудованого у Київській області, його сучасного технічного оснащення, напрямів діяльності. Було також зазначено, що підприємство дотримується принципів стратегії сталого розвитку та керує благодійними проєктами для дітей. На даному етапі на підприємстві працює багато випускників нашого університету і, зокрема кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів.

Під час лекції здобувачі дізналися про сировину та харчові добавки для хлібопекарської та кондитерської промисловості, які розробляє та реалізує компанія. Особливу увагу Наталія Савчук звернула на харчові добавки та комплексні поліпшувачі, їх використання, європейське законодавство у сфері використання харчових добавок та закони України у цій сфері. Зважаючи на тематику лекцій вибіркової дисципліни «Регулювання використання харчових добавок у різних технологіях і гармонізація європейських регламентів в Україні на шляху євроінтеграції», Наталія Савчук наголосила на важливості запропонованих для вивчення тем, що мають велике значення для фахівців на етапі розроблення безпечної продукції та експорту її до інших країн.

Колектив кафедри вдячний Наталії Савчук за лекцію та сподівається на подальшу плідну співпрацю.

Опублікований: 02-11-2020
Читайте також:
Перший крок на шляху до захисту кандидатської дисертації зробив аспірант кафедри біотехнології і мікробіології

13 вересня 2018 р. відбулася довгоочікувана для аспіранта кафедри біотехнології і мікробіології, активного учасника наукового гуртка «Biotech» Миколи Івахнюка подія – представлення на засіданні кафедри результатів кандидатської дисертації за спеціальністю 03.00.20 – «біотехнологія». Тема дисертаційної роботи – «Синтез мікробного полісахариду етапол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший крок на шляху до захисту кандидатської дисертації зробив аспірант кафедри біотехнології і мікробіології 14 вересня 2018

Вивчаємо мову ‒ вивчаємо традиції її народу

Зима асоціюється у кожного не лише з холодом, снігом, морозами, а і з веселими зимовими святами, які у кожного народу супроводжуються своїми власними, часом неповторними традиціями і обрядами. Студенти 4 курсу спеціальності «Туризм» факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу, які вивчають французьку мову як другу іноземну, разом зі с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Вивчаємо мову ‒ вивчаємо традиції її народу 12 лютого 2021

Майбутні туризмознавці відкривають для себе сучасні тенденції індустрії гостинності

Студенти Івано-Франківського коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ побували на Львівському міжнародному форумі туризму та гостинності. Вони ознайомились із сучасними тенденціями індустрії гостинності, туристичними продуктами та пропозиціями турагентств і туроператорів-учасників форуму, інфраструктурою ринку туристичних послуг України, технол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Майбутні туризмознавці відкривають для себе сучасні тенденції індустрії гостинності 05 листопада 2019

Студенти кафедри технології молока і молочних продуктів поглибили свої знання

Доцент кафедри технології молока і молочних продуктів Алла Тимчук разом зі студентами групи МО-3-2 відвідала XI Міжнародну виставку «LABComplEX. HI-TECH», яка працювала у Києві 17-19 жовтня. Студенти ознайомились із представленим спектром обладнання для лабораторій, спеціалізованими меблями, витратними матеріалами, а також з комплексом послуг по с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти кафедри технології молока і молочних продуктів поглибили свої знання 22 жовтня 2018