Н У Х Т

Про особливості перестрахування – з перших вуст

26 квітня 2021

Про особливості перестрахування – з перших вуст

На кафедрі фінансів відбулася гостьова лекція «Перестрахування», яку на запрошення доцентки кафедри Оксани Толстенко прочитала заступниця голови правління страхової компанії «Інноваційний страховий капітал» Ганна Плотнікова.

Лекції фахівців-практиків відрізняються тим, що від них можна почути про нюанси практичної діяльності, про які не написано в жодному підручнику. Пані Ганна на прикладах досить детально пояснила здобувачам механізм передання ризиків у перестрахування за різних видів договорів.

Наприкінці зустрічі гостя надала професійні поради майбутнім фахівцям-фінансистам. Вона порадила студентам, щоб, роблячи вибір на користь страхової компанії, як першої роботи, вони обирали велику, стабільно зростаючу компанію, яка розвивається в бік insuretech, можливо, з іноземним капіталом. У великих інноваційних компаніях є куди рости, є можливість спробувати себе в різних напрямках, відчути корпоративну етику, знайти друзів по духу, зав’язати зв'язки і багато чому навчитися. «Вчіться у сильних, навіть якщо вони вам не подобаються!».

Пані Ганна також зазначила, що на страховому ринку України часів карантину, як в «Алісі в країні чудес»: щоб залишатися на місці, потрібно дуже швидко бігти, а для того, щоб рости і заробляти – бігти потрібно ще швидше. І тому, працювати доведеться наполегливо і багато. Потрібно берегти в собі моральні принципи і залишатися надійними партнерами колегам, адже це окупиться сторицею.

«На початку кар'єри, – завершила гостя звернення до слухачів, – вам доведеться працювати на свою репутацію, але настане час, коли ваша репутація почне працювати на вас. І це стосується не тільки страхування, а й інших сфер бізнесу».

Кафедра щиро дякує за цікаву зустріч і корисні поради! 

Опублікований: 26-04-2021
Читайте також:
Спортивне свято у Львівському державному коледжі харчової та переробної промисловості НУХТ

Днями у Львівському державному коледжі харчової та переробної промисловості нашого університету відбулося спортивно-танцювальне свято. Студенти з 15 груп вийшли на сцену вщент заповненої глядачами актової зали позмагатися у танцювальному конкурсі. У надзвичайно напруженій та емоційній боротьбі перемогу здобула команда групи М-2  (спеціальність «Мар...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Спортивне свято у Львівському державному коледжі харчової та переробної промисловості НУХТ 17 лютого 2017

Підсумовують навчальний рік і обговорюють плани на рік майбутній у відокремлених структурних підрозділах університету

30 червня 2020 року в актовому залі Львівського фахового коледжу харчової і переробної промисловості НУХТ із дотриманням усіх карантинних норм відбулася педагогічна нарада. Директор коледжу Михайло Григорців ознайомив педагогічних працівників із змінами до чинного законодавства щодо правил прийому в 2020 році. Заступник директора Григорій Дідик за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумовують навчальний рік і обговорюють плани на рік майбутній у відокремлених структурних підрозділах університету 03 липня 2020

Крок до збереження озонового шару: унікальний проєкт випускників кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

Випускники освітньо-професійних програм «Холодильні техніка та технології» і «Теплоенергетика та енергоефективні технології» кафедри теплоенергетики та холодильної техніки Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, а нині – фахівці компанії BMSERVICE Олександр Давиденко, Дмитро Дадаков, Руслан Кузьменко, Олег Приступа...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Крок до збереження озонового шару: унікальний проєкт випускників кафедри теплоенергетики та холодильної техніки 19 травня 2023

Здобувачі та викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції долучаються до лекцій зарубіжних фахівців

Викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції та здобувачі освітнього ступеня «Бакалавр», освітньо-професійної програми «Технології харчування» та освітнього ступеня «Магістр», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» продовжують активно долучатися до міжнародних і вітчизняних освітніх онлайн-заходів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі та викладачі кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції долучаються до лекцій зарубіжних фахівців 03 листопада 2023