Н У Х Т

Приємно вразили Екзаменаційну комісію захисти кваліфікаційних робіт здобувачів спеціальності «Менеджмент»

15 червня 2020

Приємно вразили Екзаменаційну комісію захисти кваліфікаційних робіт здобувачів спеціальності «Менеджмент»

10 та 12 червня 2020 року на кафедрі економіки праці та менеджменту відбулися захисти випускних кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 073 «Менеджмент»  освітньо-професійних спрямувань «Менеджмент».

Не зважаючи на те,  що це відбувалося вперше дистанційно в режимі онлайн-конферецій на платформі Zoom, коли учасники процесу захисту, включаючи всіх членів Екзаменаційної комісії, голову, секретаря й здобувача, знаходилися абсолютно відокремлено, результати приємно вразили, оскільки виступи випускників були ґрунтовними, підготовлені ними презентації достатньо наочними, відповіді на питання жвавими, дискусії – цікавими та повчальними.

Ці два дні захистів виявилися успішними для 24 здобувачів-випускників, кваліфікаційні роботи і виступи яких Екзаменаційна комісія оцінила позитивно. Особливо необхідно відзначити роботи Марії Горалік, Анастасії Таранухи, Олександри Костриці, Оксани Когут, Юлії Кліщук, Вікторії Павлович, які ще раз довели, що заслуговують на диплом із відзнакою.

Попереду ще два дні захистів – 17 і 19 червня, тому бажаємо здобувачам, кому ще тільки доведеться виступати перед Екзаменаційною комісією у складі завідувачки кафедри, доктора економічних наук Тамари Березянко (голова), кандидатів економічних наук, доцентів Тетяни Рибачук-Ярової, Тетяни Репіч, Ольги Кириченко, Олесі Тур (секретар ЕК), також успішно захистити свої роботи.

Опублікований: 15-06-2020
Читайте також:
На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилася навчально-виробнича практика другокурсників

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилася навчально-виробнича практика для студентів ІІ курсу Навчально–наукового інституту харчових технологій. Під час практики студенти переглянули навчальні відео, що демонструють процес виробництва хлібобулочних виробів та побували на провідних підприємствах ПАТ «Київхліб». У Києв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилася навчально-виробнича практика другокурсників 21 лютого 2018

Із органічним виробництвом як пріоритетним сектором аграрної галузі України знайомилися наші студенти

6 червня 2019 року студенти групи ТО-1-1М і доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш відвідали Міжнародну агропромислову виставку «АГРО-2019» та Спеціалізовану виставку «ORGANIC-2019» у Національному комплексі «Експоцентр України». Студенти мали змогу поспілкуватися з виробниками вітчизняної органічної про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із органічним виробництвом як пріоритетним сектором аграрної галузі України знайомилися наші студенти 07 червня 2019

Статус «Рекомендовано до зарахування»: алгоритм подальших дій вступників

Наразі триває розгляд заяв вступників до бакалаврату, результати якого вони побачать у своїх електронних кабінетах до 6 серпня включно. Навпроти заяви, за якою вступник/ця отримає рекомендацію до зарахування на навчання, статус зміниться на «Рекомендовано» (на бюджет або контракт). Важливо! Рекомендація надається лише за однією заявою. Якщо вступн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Статус «Рекомендовано до зарахування»: алгоритм подальших дій вступників 04 серпня 2025

День працедавця кафедри теплоенергетики та холодильної техніки

20 травня 2025 року зусиллями викладачів кафедри теплоенергетики та холодильної техніки (ТЕХТ) Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого, гарантів бакалаврської та магістерської освітньо-професійних програм «Теплоенергетика та енергоефективні технології» спеціальності G4.02 «Теплоенергетика» Михайла Маслікова і Володи...

ЧИТАТИ ДАЛІ

День працедавця кафедри теплоенергетики та холодильної техніки 21 травня 2025