Н У Х Т

Приємно вразили Екзаменаційну комісію захисти кваліфікаційних робіт здобувачів спеціальності «Менеджмент»

15 червня 2020

Приємно вразили Екзаменаційну комісію захисти кваліфікаційних робіт здобувачів спеціальності «Менеджмент»

10 та 12 червня 2020 року на кафедрі економіки праці та менеджменту відбулися захисти випускних кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 073 «Менеджмент»  освітньо-професійних спрямувань «Менеджмент».

Не зважаючи на те,  що це відбувалося вперше дистанційно в режимі онлайн-конферецій на платформі Zoom, коли учасники процесу захисту, включаючи всіх членів Екзаменаційної комісії, голову, секретаря й здобувача, знаходилися абсолютно відокремлено, результати приємно вразили, оскільки виступи випускників були ґрунтовними, підготовлені ними презентації достатньо наочними, відповіді на питання жвавими, дискусії – цікавими та повчальними.

Ці два дні захистів виявилися успішними для 24 здобувачів-випускників, кваліфікаційні роботи і виступи яких Екзаменаційна комісія оцінила позитивно. Особливо необхідно відзначити роботи Марії Горалік, Анастасії Таранухи, Олександри Костриці, Оксани Когут, Юлії Кліщук, Вікторії Павлович, які ще раз довели, що заслуговують на диплом із відзнакою.

Попереду ще два дні захистів – 17 і 19 червня, тому бажаємо здобувачам, кому ще тільки доведеться виступати перед Екзаменаційною комісією у складі завідувачки кафедри, доктора економічних наук Тамари Березянко (голова), кандидатів економічних наук, доцентів Тетяни Рибачук-Ярової, Тетяни Репіч, Ольги Кириченко, Олесі Тур (секретар ЕК), також успішно захистити свої роботи.

Опублікований: 15-06-2020
Читайте також:
Сучасний матеріал щодо мікробіологічних основ харчових технологій на відкритій лекції завідувачки кафедри

14 грудня 2022 року завідувачка кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка Олександра Нєміріч у режимі Zoom-конференції прочитала відкриту лекцію «Мікробіологічні основи технології продукції ресторанного господарства» з навчальної дисципліни «Теоретичні ос...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Сучасний матеріал щодо мікробіологічних основ харчових технологій на відкритій лекції завідувачки кафедри 16 грудня 2022

Успішний початок професійної діяльності випускників

Наприкінці червня на кафедрі експертизи харчових продуктів відбулася особлива подія – захист випускних робіт здобувачів освітнього рівня «магістр» за першою міждисциплінарною програмою відкритою у освітньому просторі України – «Lean-виробництво харчової продукції». Унікальною особливістю цієї освітньо-наукової програми є її багатопрофільність, розв...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Успішний початок професійної діяльності випускників 12 липня 2024

Завершили навчання бакалаври та магістри заочної форми спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування»

Завершили навчання студенти заочної форми – бакалаври та магістри спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування». У цьому навчальному році кафедра фінансів випустила 21-го магістра та 17 бакалаврів. Комісії зацікавили ґрунтовні доповіді дипломників, які були підготовлені на актуальні теми. Здобувачі пропонували в своїх роботах розв’язан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Завершили навчання бакалаври та магістри заочної форми спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» 25 лютого 2020

Укладено Декларацію про співробітництво з Університетом Сорбонна (Франція)

Вперше в історії наукової співпраці України з Францією 13 листопада в Університеті Сорбонна (м. Париж) відбувся науково-практичний семінар «Ukraine. Vigne et vin en résistance  (Україна. Вино і лоза в опорі)», організований Університетом Сорбонна спільно з Українською корпорацією по виноградарству та виноробній промисловості «Укрвинпром» і нашим ун...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Укладено Декларацію про співробітництво з Університетом Сорбонна (Франція) 14 листопада 2023