Н У Х Т

Приємно вразили Екзаменаційну комісію захисти кваліфікаційних робіт здобувачів спеціальності «Менеджмент»

15 червня 2020

Приємно вразили Екзаменаційну комісію захисти кваліфікаційних робіт здобувачів спеціальності «Менеджмент»

10 та 12 червня 2020 року на кафедрі економіки праці та менеджменту відбулися захисти випускних кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності 073 «Менеджмент»  освітньо-професійних спрямувань «Менеджмент».

Не зважаючи на те,  що це відбувалося вперше дистанційно в режимі онлайн-конферецій на платформі Zoom, коли учасники процесу захисту, включаючи всіх членів Екзаменаційної комісії, голову, секретаря й здобувача, знаходилися абсолютно відокремлено, результати приємно вразили, оскільки виступи випускників були ґрунтовними, підготовлені ними презентації достатньо наочними, відповіді на питання жвавими, дискусії – цікавими та повчальними.

Ці два дні захистів виявилися успішними для 24 здобувачів-випускників, кваліфікаційні роботи і виступи яких Екзаменаційна комісія оцінила позитивно. Особливо необхідно відзначити роботи Марії Горалік, Анастасії Таранухи, Олександри Костриці, Оксани Когут, Юлії Кліщук, Вікторії Павлович, які ще раз довели, що заслуговують на диплом із відзнакою.

Попереду ще два дні захистів – 17 і 19 червня, тому бажаємо здобувачам, кому ще тільки доведеться виступати перед Екзаменаційною комісією у складі завідувачки кафедри, доктора економічних наук Тамари Березянко (голова), кандидатів економічних наук, доцентів Тетяни Рибачук-Ярової, Тетяни Репіч, Ольги Кириченко, Олесі Тур (секретар ЕК), також успішно захистити свої роботи.

Опублікований: 15-06-2020
Читайте також:
Ще дві докторки філософії з’явилися на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

29 грудня 2021 року відбулися захисти аспіранток кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів. Роботу разових спеціалізованих вчених рад ДФ 26.058.013 і ДФ 26.058.014 очолив завідувач кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Володимир Ковбаса. На засіданні разової спеціалізованої ради ДФ 26.058.014 аспірантка Людмил...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще дві докторки філософії з’явилися на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 30 грудня 2021

Підвищують кваліфікацію в сфері HoReCa викладачі кафедри готельно-ресторанної справи

Контроль за безпекою харчування для підприємств ресторанного господарства з 20 вересня 2019 року здійснюється за новими правилами. Зокрема, найважливішим нововведенням для операторів, які надають послуги харчування, стало впровадження системи НАССР. Така вимога передбачена законом України «Про основні засади та вимоги до безпеки і якості харчових п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підвищують кваліфікацію в сфері HoReCa викладачі кафедри готельно-ресторанної справи 16 листопада 2020

Тиждень циклової комісії спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів»

З 12 по 16 листопада 2018 р. у Сумському коледжі харчової промисловості  НУХТ відбувся тиждень циклової комісії спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів».Заходи, що відбулися в рамках тижня, були спрямовані на розвиток майстерності, творчих ідей, креативності та професіоналізму майбутніх фахівців-к...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Тиждень циклової комісії спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів» 19 листопада 2018

GMP – як забезпечують якість фармпродукції: гостьова лекція від Корпорації «Артеріум»

Третьокурсники освітньої програми «Біотехнології: фармацевтична, промислова, харчова, природоохоронна» в рамках вивчення обов’язкової дисципліни «Нормативне забезпечення біотехнологічних виробництв» (лекторка – доцентка Світлана Старовойтова) мали унікальну можливість прослухати лекцію від менеджерки з навчання та розвитку з питань GхP Корпорації «...

ЧИТАТИ ДАЛІ

GMP – як забезпечують якість фармпродукції: гостьова лекція від Корпорації «Артеріум» 24 березня 2025