Н У Х Т

Представники кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів підвищили кваліфікацію на семінарі компанії «Leko Style»

12 листопада 2018

Представники кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів підвищили кваліфікацію на семінарі компанії «Leko Style»

Компанія «Leko Style» є провідною із надання  косметичних інгредієнтів на ринку України. Окрім постачання сировини, компанія проводить різноманітні тренінги, майстер-класи, консультації, а також розробляє інноваційні косметичні засоби.

Цього року компанія започаткувала серію семінарів, які проводила у різних регіонах України. Завершальний семінар відбувся у конференц-залі столичного готелю ALFA VITO.  У семінарі взяли участь виробники парфумерної та косметичної продукції, виробники мийних засобів.

На семінарі були обговорені новини ринку ароматичних інгредієнтів для косметики та парфумерії, а також проведена низка майстер-класів із виготовлення косметичних кремів, розігріваючих мазей, освіжувачів повітря із використанням інноваційних інгредієнтів.

У семінарі взяли участь завідувач кафедри технології жирів і парфумерно-косметичних продуктів Тамара Носенко та магістрант кафедри Микола Єрмаков.

Опублікований: 12-11-2018
Читайте також:
В університеті відбувся День відкритих дверей

24 лютого в університеті відбувся День відкритих дверей. Цього дня дружна громада НУХТ зустрічала учнів загальноосвітніх навчальних закладів і студентів технікумів і коледжів та їх батьків зі всієї України традиційно цікавою насиченою програмою, щоб допомогти молоді зробити по-справжньому свідомий і зважений вибір майбутнього. Відвідувачі отримува...

ЧИТАТИ ДАЛІ

В університеті відбувся День відкритих дверей 24 лютого 2018

«Коли війна стає особистою» – викладачі та здобувачі на презентації книжки латвійського письменника Юріса Улманіса

30 жовтня 2023 року в Інформаційно-виставковому центрі Музею Майдану відбулася презентація книжки латвійського письменника, громадського діяча та волонтера Юріса Улманіса. Вона присвячена п’ятьом загиблим українським воїнам, які були друзями автора. 26 епізодів розповідають про особисті переживання та побачене автором за перший рік повномасштабної ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«Коли війна стає особистою» – викладачі та здобувачі на презентації книжки латвійського письменника Юріса Улманіса 03 листопада 2023

Фестиваль української кухні від маркетологів

Українська кухня з давніх-давен славилась вишуканими кулінарними традиціями, які збереглися й донині, приваблюючи гурманів неймовірним калейдоскопом смаків, як в Україні, так і за кордоном. Гострі нотки спецій, вогняна паприка та солодкий ягідний смак, поєднання ситного та витонченого, етнічного та сучасного – наче казкові візерунки українських орн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Фестиваль української кухні від маркетологів 17 жовтня 2024

Відродження турисничної індустрії після карантину обговорювали наші викладачі

28 квітня 2020 р. викладачі кафедри туристичного та готельного бізнесу взяли участь в онлайн-форумі «Туристичні практики – 2020», присвяченому популяризації внутрішнього туризму, відродженню турисничної індустрії після карантину. Серед спікерів форуму – начальниця відділу туризму та промоції  міста Чернігова Катерина Литвин (модератор), голова Дер...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відродження турисничної індустрії після карантину обговорювали наші викладачі 29 квітня 2020