Н У Х Т

Підсумки засідання секції «Хімія» конференції молодих науковців

08 квітня 2025

Підсумки засідання секції «Хімія» конференції молодих науковців

Промайнув ще один науковий рік, протягом якого молоді вчені нашого університету продовжували дослідження, знаходили однодумців, робили все можливе і неможливе для нашої перемоги і відбудови вітчизняної науки. І настав час оприлюднення результатів їх плідної роботи – наша щорічна конференція здобувачів освіти, аспірантів і молодих учених.

8 квітня 2025 року відбулось засідання секції «Хімія», яку традиційно проводить кафедра харчової хімії. Дуже приємно, що і цього року в роботі секції взяли участь не тільки студенти першого курсу, але й здобувачі старших курсів, які продовжують співпрацю з науковцями кафедри.

Більшість доповідачів представляли Навчально-науковий інституту харчових технологій і факультет біотехнології та екологічного контролю. Це і визначило тематику досліджень – хімічні складові харчової сировини, фармацевтична хімія, проблеми екологічного використання хімічних агентів тощо.

Усі презентації і постери, які супроводжували доповіді, були виконані на високому рівні, тож організаторам роботи секції довелося добре поміркувати над визначенням призових місць.

Кращі доповіді:

І місце – Максим Клименко, група БТ-3-1 (керівниця – доцентка Віра Іщенко);
ІІ місце – Анатолій Пасько, група БТ-1-2 (керівниця – професорка Інна Попова);
ІІІ місце – Діана Сміян, група ХТ-2-9 (керівниця – професорка Світлана Бондаренко).

Здобувачі, відзначені за кращі постери:

І місце – Захар Яковенко, група ХТ-2-5 (керівниця – старша викладачка Надія Квітковська);
ІІ місце – Вероніка Колчева, група БТ-1-1 (керівниця – доцентка Віра Іщенко);
ІІІ місце – Марія Вахрушева, група ХТ-1-8 (керівниця – старша викладачка Христина Чебаненко).

Вітаємо переможців і бажаємо нових наукових звершень!

Опублікований: 08-04-2025
Читайте також:
Зв’язок поколінь, теорії і практики

Кафедра біотехнології і мікробіології продовжує традицію спадкоємності поколінь і запрошує своїх випускників поділитися зі студентами надбаним досвідом практичної роботи. Так, в рамках дисципліни «Мікробіологія, санітарія і гігієна виробництв з основами НАССР» лекцію по практичних особливостях впровадження системи НАССР (Hazard Analysis and Critica...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зв’язок поколінь, теорії і практики 13 грудня 2018

Секрети вдалого виступу перед публікою від HR-практика

31 січня 2023 відбулася гостьова лекція для здобувачів освітньо-професійної програми «Менеджмент персоналу» освітніх ступенів «бакалавр» і «магістр» та студентів першого курсу економічних спеціальностей від старшої спеціалістки з розвитку бренду роботодавця відділу по роботі з персоналом міжнародної компанії KPMG в Україні Марії Кандюк. Лекція «Як...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Секрети вдалого виступу перед публікою від HR-практика 01 лютого 2023

Захисти магістрантів засвідчили: управління якістю та безпечністю харчових продуктів – у надійних руках!

На кафедрі експертизи харчових продуктів завершилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачами вищої освіти за освітньо-професійною програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції» освітнього ступеня «Магістр» денної та заочної форм навчання. Екзаменаційна комісія під керівництвом докторки технічних наук, старшої наукової співробі...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Захисти магістрантів засвідчили: управління якістю та безпечністю харчових продуктів – у надійних руках! 01 березня 2023

МОН оприлюднило розподіл держфінансування університетів у 2020 році

Міністерство освіти і науки оприлюднило детальний розподіл коштів із державного бюджету між закладами вищої освіти. Всього на університети у 2020 році МОН витратить 16,26 млрд грн. «Ми зробили важливий крок до прозорості та відкритості фінансів. Вперше Міністерство освіти і науки опублікувало дані про розподіл державних коштів між закладами вищої ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

МОН оприлюднило розподіл держфінансування університетів у 2020 році 27 січня 2020