Н У Х Т

Науково-технічна Internet-конференція у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

02 березня 2020

Науково-технічна Internet-конференція у Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ

У Сумському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася І Всеукраїнська науково-технічна Internet-конференція «Підготовка фахівців з автоматизації та комп’ютерно-інтегрованих технологій у закладах фахової передвищої освіти».

Участь у конференції взяли викладачі та студенти з 10 навчальних закладів України, де готують спеціалістів у галузі автоматизації.

Учасники конференції підготували доповіді за напрямами: підготовка фахівців із автоматизації та комп`ютерно-інтегрованих технологій ц закладах ФПО; автоматизація процесів керування технологічними процесами та комплексами; застосування автоматичних приладів на виробництві й у побуті; інформаційні системи керування у виробництві та освіті.

Всі автори отримали сертифікати учасника і збірник тез конференції (збірник розташований в репозитарії коледжу).

Викладачі циклової комісії автоматизації та комп`ютерно-інтегрованих технологій Сумського коледжу харчової промисловості НУХТ вдячні за проявлений інтерес і сподіваються на подальшу співпрацю. 

Опублікований: 02-03-2020
Читайте також:
Оnline-лекція спеціалістів із Європейського союзу для здобувачів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів

Доцентом кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів Олегом Галенком була організована та проведена надзвичайно цікава гостьова online-лекція спеціалістів із Європейського союзу для здобувачів кафедри. Лекцію також відвідали завідувач кафедри, професор Василь Пасічний та усі викладачі. Тема лекції – «Екологічні інновації в Республіці Польща на м’...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Оnline-лекція спеціалістів із Європейського союзу для здобувачів кафедри технології м'яса і м'ясних продуктів 13 квітня 2021

RED ARROW – із новітньою технологією Clean Smoke

На кафедрі технології м’яса і м’ясних продуктів професором Іриною Шевченко для студентів групи Мя-1-1М згідно з програмою дисципліни «Інноваційні технології м’ясних і м'ясомістких продуктів» та асистентом Оксаною Фурсік для студентів групи ТБ-3-8 згідно з програмою дисципліни «Біотехнологічні та фізико-хімічні основи харчових виробництв» була прове...

ЧИТАТИ ДАЛІ

RED ARROW – із новітньою технологією Clean Smoke 02 грудня 2019

Питання конс’юмеризму вивчають студенти Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ

Конс’юмеризм як громадський рух споживачів на захист своїх прав та інтересів є актуальною проблемою, адже наближення України до вступу в Європейський Союз потребує застосування європейських стандартів якості продукції та створення передумов для реалізації права кожного громадянина на достойний рівень отриманих послуг і спожитої продукції. Міжнарод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Питання конс’юмеризму вивчають студенти Івано-Франківського фахового коледжу ресторанного сервісу і туризму НУХТ 15 вересня 2021

Останній крок на шляху до захисту кандидатської дисертації зробив аспірант кафедри біотехнології і мікробіології

18 грудня 2018 р. відбувся міжкафедральний семінар кафедр біотехнології і мікробіології та екологічної безпеки та охорони праці із залученням членів спеціалізованої вченої ради Д 26.058.03 Національного університету харчових технологій, на якому аспірант кафедри біотехнології і мікробіології Микола Івахнюк представив результати досліджень за кандид...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Останній крок на шляху до захисту кандидатської дисертації зробив аспірант кафедри біотехнології і мікробіології 18 грудня 2018