Н У Х Т

Науково-технічна бібліотека університету запрошує

12 січня 2017

Науково-технічна бібліотека університету запрошує

У Науково-технічній бібліотеці університету представлена низка тематичних виставок – «Світоч нації», «Технічні науки у дзеркалі стародруків», «Українська революція. Доба Центральної Ради».

Експозиція виставки «Світоч нації» присвячена українському вченому, політичному, громадському і церковному діячу, мовознавцю, історику церкви, педагогу, дійсному члену Наукового Товариства ім. Тараса Шевченка, професору Івану Огієнку (митрополит Іларіон), 135-у річницю з дня народження якого Україна відзначає у січні.

Виставка працює в читальному залі для студентів.

У науковому читальному залі представлена виставка видань «Технічні науки у дзеркалі стародруків», присвячена джерелам розвитку технічних наук XIX-початку XX ст.

2017 рік оголошений роком Української революції (1917-1921 рр.), часи якої насичені важливими подіями в історії Української держави –  Українська Народна Республіка періоду Центральної Ради, Українська Держава гетьмана П. Скоропадського, Українська Народна Республіка доби Директорії, національно-визвольні змагання на західних землях (ЗУНР).

У науковому читальному залі працює тематична виставка, на якій представлені дослідження видатних істориків та біографії політичних діячів, що висвітлюють історію України доби революції 1917-1921 рр. Виставка експонуватиметься до кінця року.

Опублікований: 12-01-2017
Читайте також:
Відкрита лекція з курсу «Аналітична хімія»

Усім фахівцям відомо, що запорукою успішної кар'єри інженера-технолога є глибокі знання із хімічних дисциплін. Професорсько-викладацький склад кафедри харчової хімії увесь час наполегливо співпрацює з усіма випусковими кафедрами нашого університету над вдосконаленням навчальних курсів для більш сучасної підготовки здобувачів. Одним із найважливіших...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрита лекція з курсу «Аналітична хімія» 02 жовтня 2023

Підсумки та завдання: завершено SWOT-аналіз освітньої програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення»

Відповідно до наказу по НУХТ №23 від 28.12.2022 р., робоча група освітньої магістерської програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» у складі доценток Ірини Гойко і Світлани Камінської, здобувача освіти Олександра Межубовського та гарантки, професорки Галини Сімахіної провела локальний моніторинг матеріалів п...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Підсумки та завдання: завершено SWOT-аналіз освітньої програми «Технології харчових продуктів оздоровчого та профілактичного призначення» 06 лютого 2023

Висока мета магістрантів освітньо-професійної програми «Технології аюрведичних харчових продуктів»

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 15 та 16 лютого відбулися довгоочікувані захисти кваліфікаційних робіт освітньо-професійної програми «Технології аюрведичних харчових продуктів». В умовах впровадженого на час карантину дистанційного навчання, захисти відбувалися у форматі відеоконференції за допомогою Zoom-платформи. Робот...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Висока мета магістрантів освітньо-професійної програми «Технології аюрведичних харчових продуктів» 19 лютого 2021

Ще одне підтвердження майстерності та професіоналізму студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

З 4 по 6 червня у м. Києві відбувся Чемпіонат України з кулінарного мистецтва під егідою Асоціації шеф-кухарів України. Наш студент 1-го курсу зі скороченим терміном навчання спеціальності «Харчові технології» Олег Пригродський брав участь у категорії «Юніори». Він представив вельмишановному міжнародному журі 2 страви: вареники з бурякового тіста з...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще одне підтвердження майстерності та професіоналізму студентів факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 12 червня 2019