Н У Х Т

Налагодження партнерської співпраці триває

20 липня 2022

Налагодження партнерської співпраці триває

У Смілянскому технологічному фаховому коледжі НУХТ відбулася низка онлайн-зустрічей здобувачів освіти спеціальностей «Автоматизація та комп’ютерні інтегровані технології», «Галузеве машинобудування» і «Харчові технології» з фахівцями агропромислового холдингу «Астарта-Київ»".

Представники «Астарти» запропонували студентам можливість проходження виробничої практики із забезпеченням комфортних умов: здобуття професійних умінь на робочих місцях під керівництвом досвідчених наставників; безкоштовне проживання; безкоштовне харчування, а також офіційне працевлаштування після успішного проходження технологічної практики.

Крім того, керівництво коледжу зустрілося з представниками ГК «Кернел» й обговорило напрямки майбутньої співпраці, зокрема стажування студентів на виробничих потужностях компанії.

ГК «Кернел» – один із найбільших вертикально інтегрованих агропромхолдингів України, який постійно підтверджує статус надійного партнера та постачальника, упроваджуючи кращі міжнародні практики управління й покращення якості продукції.

Були визначені основні форми взаємодії, заплановане проведення спільних зустрічей зі студентами, впровадження спільних програм, забезпечення можливості проходження здобувачами освіти виробничих практик.

Зважаючи на складну ситуацію в країні, колектив коледжу разом зі своїми партнерами продовжує тримати освітній фронт, створюючи сприятливі умови для навчання.

Опублікований: 20-07-2022
Читайте також:
Економічні тренди та сталий розвиток – тема гостьової лекції польської фахівчині

Викладачі Навчально-наукового інституту економіки і управління раді були зустрічі на гостьовій лекції «Економічні тренди та сталий розвиток» із докторкою економічних наук, професоркою кафедри управління Економіко-гуманітарного університету Бельсько-гуманітарного університету в м. Бельсько-Бяла (Польща) Любов’ю Жаровою. Зустріч минула насичено і ці...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Економічні тренди та сталий розвиток – тема гостьової лекції польської фахівчині 24 жовтня 2023

До захисту курсових готуються магістранти першого року навчання

2 червня на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся попередній захист курсових робіт з дисципліни «Інноваційні ресторанні технології» магістрантами першого курсу навчання спеціальності 181 «Харчові технології» освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві». Захід організований лектором дисципліни, за...

ЧИТАТИ ДАЛІ

До захисту курсових готуються магістранти першого року навчання 02 червня 2020

Наукові пошуки здобувачів у секції «Фінанси»

У рамках проведення 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» відбулися засідання секції «Фінанси». Здобувачі представили результати своїх наукових пошуків, висвітливши у доповідях актуальні питання фінансової теорії та практики: евол...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наукові пошуки здобувачів у секції «Фінанси» 10 квітня 2023

Студенти- біотехнологи реалізовують свої знання та навички під час проходження практики на ПАТ «Київмедпрепарат»

Студенти- біотехнологи Світлана Бондарук, Валерія Бондарчук, Юлія Лазюка, Аліна Кернер і Софія Ковальчук реалізовують свої знання та навички під час проходження технологічної та переддипломної практики на ПАТ «Київмедпрепарат», яке є національним лідером із виробництва антибактеріальних препаратів і з 2005 року є складовою Корпорації «Артеріум». П...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти- біотехнологи реалізовують свої знання та навички під час проходження практики на ПАТ «Київмедпрепарат» 19 лютого 2020