Н У Х Т

Налагодження партнерської співпраці триває

20 липня 2022

Налагодження партнерської співпраці триває

У Смілянскому технологічному фаховому коледжі НУХТ відбулася низка онлайн-зустрічей здобувачів освіти спеціальностей «Автоматизація та комп’ютерні інтегровані технології», «Галузеве машинобудування» і «Харчові технології» з фахівцями агропромислового холдингу «Астарта-Київ»".

Представники «Астарти» запропонували студентам можливість проходження виробничої практики із забезпеченням комфортних умов: здобуття професійних умінь на робочих місцях під керівництвом досвідчених наставників; безкоштовне проживання; безкоштовне харчування, а також офіційне працевлаштування після успішного проходження технологічної практики.

Крім того, керівництво коледжу зустрілося з представниками ГК «Кернел» й обговорило напрямки майбутньої співпраці, зокрема стажування студентів на виробничих потужностях компанії.

ГК «Кернел» – один із найбільших вертикально інтегрованих агропромхолдингів України, який постійно підтверджує статус надійного партнера та постачальника, упроваджуючи кращі міжнародні практики управління й покращення якості продукції.

Були визначені основні форми взаємодії, заплановане проведення спільних зустрічей зі студентами, впровадження спільних програм, забезпечення можливості проходження здобувачами освіти виробничих практик.

Зважаючи на складну ситуацію в країні, колектив коледжу разом зі своїми партнерами продовжує тримати освітній фронт, створюючи сприятливі умови для навчання.

Опублікований: 20-07-2022
Читайте також:
Прощаємося з цьогорічними бакалаврами

Урочисті церемонії вручення дипломів нашим цьогорічним бакалаврам – це отримання путівки в їхнє нове, професійне життя. Роки навчання для нинішніх випускників були вкрай важкими – спочатку пандемія Covid-19, потім ракетні обстріли агресором українських міст і Києва, від яких руйнувався і наш університет, перебої зі світлом й труднощі зв'язку під ч...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Прощаємося з цьогорічними бакалаврами 14 липня 2023

БТЕК розпочинає профорієнтацію!

Для школярів навчальний рік тільки розпочався, але більшість уже обговорює з батьками та близькими свої плани щодо вступу у 2021 році до навчальних закладів. Таке рішення випускнику необхідно прийняти, щоб сконцентруватися на вивченні профільних предметів і підготуватися до ЗНО. Саме питання щодо умов вступу, прохідного балу, кількості державних м...

ЧИТАТИ ДАЛІ

БТЕК розпочинає профорієнтацію! 08 вересня 2020

Продовжують апробувати результати наукових досліджень молоді науковці кафедри біотехнології і мікробіології

Щоб реалізувати себе у професійній сфері та досягнути бажаного успіху, необхідно сумлінно та наполегливо працювати, вчитися поєднувати дозвілля і працю, навчання та наукову роботу. А, як відомо, результати наукової діяльності необхідно оприлюднювати, адже саме апробація стимулює студента на переосмислення своїх наукових досліджень і більш глибоке ї...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Продовжують апробувати результати наукових досліджень молоді науковці кафедри біотехнології і мікробіології 28 січня 2019

Ще одним кандидатом технічних наук поповнилися ряди кафедри  готельно-ресторанної справи

29 квітня 2021 р. асистентка кафедри готельно-ресторанної справи Юлія Мирошник представила на розгляд спеціалізованої вченої ради Д 26.058.07 дисертаційну роботу «Удосконалення технології борошняних кондитерських виробів з нетрадиційною рослинною сировиною». Науковий керівник – д.т.н., професор, декан факультету готельно-ресторанного та туристичног...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ще одним кандидатом технічних наук поповнилися ряди кафедри готельно-ресторанної справи 30 квітня 2021