Н У Х Т

Налагодження партнерської співпраці триває

20 липня 2022

Налагодження партнерської співпраці триває

У Смілянскому технологічному фаховому коледжі НУХТ відбулася низка онлайн-зустрічей здобувачів освіти спеціальностей «Автоматизація та комп’ютерні інтегровані технології», «Галузеве машинобудування» і «Харчові технології» з фахівцями агропромислового холдингу «Астарта-Київ»".

Представники «Астарти» запропонували студентам можливість проходження виробничої практики із забезпеченням комфортних умов: здобуття професійних умінь на робочих місцях під керівництвом досвідчених наставників; безкоштовне проживання; безкоштовне харчування, а також офіційне працевлаштування після успішного проходження технологічної практики.

Крім того, керівництво коледжу зустрілося з представниками ГК «Кернел» й обговорило напрямки майбутньої співпраці, зокрема стажування студентів на виробничих потужностях компанії.

ГК «Кернел» – один із найбільших вертикально інтегрованих агропромхолдингів України, який постійно підтверджує статус надійного партнера та постачальника, упроваджуючи кращі міжнародні практики управління й покращення якості продукції.

Були визначені основні форми взаємодії, заплановане проведення спільних зустрічей зі студентами, впровадження спільних програм, забезпечення можливості проходження здобувачами освіти виробничих практик.

Зважаючи на складну ситуацію в країні, колектив коледжу разом зі своїми партнерами продовжує тримати освітній фронт, створюючи сприятливі умови для навчання.

Опублікований: 20-07-2022
Читайте також:
Розвиток soft skills на «Природознавчій мікробіології»

Soft skills є обов'язковими навичками для спеціаліста будь-якої галузі. Особливості організації роботи як підприємств, так і наукових установ вимагають від співробітників вміння працювати у команді, яка є наразі основною формою організації роботи у сучасному світі. Отримати навички роботи у команді мають змогу здобувачі освітнього ступеня «Магістр...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Розвиток soft skills на «Природознавчій мікробіології» 16 жовтня 2023

Науковці НУХТ плідно працюють в Експертній раді МОН України

Науковці університету – д.т.н., професори Володимир Зав’ялов (кафедра процесів і апаратів харчових виробництв), Галина Поліщук (кафедра технології молока і молочних продуктів), Олег Кузьмін (кафедра технології ресторанної і аюрведичної продукції) продовжують активно працювати в Експертній раді Міністерства освіти і науки України, де займаються пита...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Науковці НУХТ плідно працюють в Експертній раді МОН України 17 квітня 2023

Про покоління Y-ІГРЕКІВ від здобувачів-підприємців кафедри маркетингу

Здобувачі освіти кафедри маркетингу активно беруть участь в університетських заходах і вражають аудиторію науковою новизною та креативністю своїх досліджень.   Нещодавно студентка спеціальності 076 «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність» Євгенія Анікеєнко здобула одне із призових місць на ІХ Міжнародній науково-практичній конференції «Вне...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Про покоління Y-ІГРЕКІВ від здобувачів-підприємців кафедри маркетингу 25 листопада 2020

Студенти кафедри хімічної технології та фізичної і колоїдної хімії опікуються розвитком своєї спеціальності

На кафедрі хімічної технології та фізичної і колоїдної хімії  приділяється велика увага профорієнтаційній роботі за випусковою спеціальністю «Хімічна технологія та інженерія» в розрізі майбутньої спеціалізації «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» та пропаганді переваг навчання у нашому ВНЗ. Проводяться постійні зустрічі викл...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Студенти кафедри хімічної технології та фізичної і колоїдної хімії опікуються розвитком своєї спеціальності 21 лютого 2017