Н У Х Т

На порядку денному – локальний моніторинг освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів»

01 лютого 2023

На порядку денному – локальний моніторинг освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів»

1 лютого 2023 року на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів відбулося розширене засідання робочої групи освітньої магістерської програми «Технології органічних харчових продуктів», в якому взяли участь всі зацікавлені в підвищенні якості навчання стейкхолдери.

Учасники зустрічі розглянули ряд питань, що стосувалися можливого внесення змін до освітньої програми з метою покращення практичної і теоретичної підготовки здобувачів вищої освіти.

Свою думку і підтримку висловили виконавчий директор Федерації органічного руху України Андрій Коняшин, викладачі кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів, випускники і здобувачі освітньої програми.

Гарантка освітньої програми «Технології органічних харчових продуктів», професорка Юлія Камбулова і члени робочої групи з її розроблення щиро вдячні всім, хто приєднався до роботи, адже саме на позиції небайдужих людей зростають обсяги виробництва органічної продукції в Україні і запити харчової промисловості на фахівців, обізнаних у принципах і вимогах до органічного виробництва.

Опублікований: 01-02-2023
Читайте також:
Викладачі знайомлять з університетом старшокурсників Кам’янець-Подільського коледжу НУХТ

3 лютого 2017 року в Кам’янець-Подільському коледжі харчової промисловості НУХТ відбулася зустріч викладачів нашого університету з викладачами коледжу та студентами технологічного відділення, спеціальності «Виробництво хліба, кондитерських, макаронних виробів і харчових концентратів». На зустрічі були присутні: завідувач кафедри технології хлібопе...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Викладачі знайомлять з університетом старшокурсників Кам’янець-Подільського коледжу НУХТ 03 лютого 2017

Здобувачі освіти продовжують підкріплювати набуті під час дистанційного навчання теоретичні знання практичними навичками

Здобувачі вищої освіти 3 курсу кафедри біотехнології продуктів бродіння і виноробства з лектором, доцентом Романом Мукоїдом відвідали молоді прогресивні підприємства «Школа пивоварів «АВС» та «Friday Brewery». Важливим аспектом при опануванні технічної спеціальності є проведення занять безпосередньо на виробництвах. Наші студенти використовують цю...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти продовжують підкріплювати набуті під час дистанційного навчання теоретичні знання практичними навичками 22 грудня 2020

I етап Всеукраїнської студентської олімпіади на кафедрі готельно-ресторанної справи

На кафедрі готельно-ресторанної справи відбувся I етап Всеукраїнської студентської олімпіади зі спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» , метою якої було підвищення якості підготовки кваліфікованих фахівців і пошук обдарованої студентської молоді. В інтелектуальному змаганні взяли участь 15 здобувачів-бакалаврів і 13 здобувачів-магістрантів...

ЧИТАТИ ДАЛІ

I етап Всеукраїнської студентської олімпіади на кафедрі готельно-ресторанної справи 28 березня 2025

Здобувачі освіти змагаються у практичному використанні нейромереж

Студенти першого та другого курсу Сумського фахового коледжу НУХТ скористалися чудовим шансом стати учасниками змагань з практичного використання нейромереж «KSE Prompt Design Challenge» від колаборації KSE AI Future Laboratory і KSE Foundation. Чотири команди коледжу були запрошені до Київської школи економіки на два очні етапи конкурсу: воркшоп ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Здобувачі освіти змагаються у практичному використанні нейромереж 05 травня 2023