Н У Х Т

На кафедрі експертизи харчових продуктів стало на одного кандидата технічних наук більше

20 січня 2018

На кафедрі експертизи харчових продуктів стало на одного кандидата технічних наук більше

29 грудня 2017 року на засіданні спеціалізованої вченої ради К 35.840.02 Львівського торговельно-економічного університету відбувся захист дисертації на здобуття наукового ступеня кандидата технічних наук асистента кафедри експертизи харчових продуктів нашого університету Анастасії Чорної за спеціальністю 05.18.15 - товарознавство харчових продуктів (науковий керівник - д.т.н., професор Лариса Арсеньєва). Тема роботи - «Формування споживних властивостей полімерних пакувальних матеріалів для хлібобулочних виробів».

Здобувач лаконічно та інформативно обґрунтувала актуальність і новизну роботи та вичерпно відповіла на всі запитання членів вченої ради.

Присутніми була дана висока оцінка роботи, визначена важливість проведених досліджень, а також відзначена велика кількість патентів - 11, з яких 4 на винахід, що підтверджує наукові результати, які є суттєвими й новими.

За результатами таємного голосування члени спеціалізованої вченої ради одноголосно присвоїли Анастасії Чорній науковий ступень кандидата технічних наук, з чим її всі присутні щиро привітали і побажали вагомих творчих успіхів у подальшій науковій роботі.

Опублікований: 20-01-2018
Читайте також:
Наші викладачі взяли участь у круглому столі «Менеджери зеленої відбудови: формула еко-ефективності та підготовка кадрів»

Викладачки кафедри екології та екоменеджменту, гарантки освітніх програм «Екологія та екоменеджмент» Оксана Ничик і «Екологія, екоменеджмент та екоаудит» Оксана Салавор взяли участь у круглому столі «Менеджери зеленої відбудови: формула еко-ефективності та підготовка кадрів», організованому Professional Association of Environmentalists of the World...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Наші викладачі взяли участь у круглому столі «Менеджери зеленої відбудови: формула еко-ефективності та підготовка кадрів» 10 червня 2024

Із гастрономічними туристичними напрямками та винними регіонами України знайомилися першокурсники

Напередодні вивчення дисципліни «Винний та гастрономічний туризм: досвід ЄС для України» здобувачі 1 курсу спеціальності 242 «Туризм» разом із викладачкою, доценткою Тетяною Мірзодаєвою ознайомились із гастрономічними туристичними напрямками та винними регіонами України. Ці питання були розкриті протягом 15-17 січня 2021 р. у рамках онлайн-конфере...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Із гастрономічними туристичними напрямками та винними регіонами України знайомилися першокурсники 19 січня 2021

Довгоочікувана подія для мікробіологів

Науковці кафедри біотехнології і мікробіології не могли залишитися осторонь від важливої події – чергового, XVI з’їзду Товариства мікробіологів України ім. С.М. Виноградського, що відбувся нещодавно після тривалої перерви, зумовленої пандемією коронавірусу і воєнними діями. Мікробіологів з усіх куточків України і зарубіжних гостей гостинно прийняв ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Довгоочікувана подія для мікробіологів 17 червня 2025

Нові виклики та стратегії функціонування індустрії гостинності обговорили під час засідання секції «Готельно-ресторанна справа»

4 квітня 2023 р. у рамках 89-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» на факультеті готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В. Ф. Доценка працювала секція «Готельно-ресторанна справа». Гостей наукового заходу в освітнь...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нові виклики та стратегії функціонування індустрії гостинності обговорили під час засідання секції «Готельно-ресторанна справа» 07 квітня 2023