Н У Х Т

Майбутні експерти на онлайн-екскурсії з виробництва ковбас

03 жовтня 2023

Майбутні експерти на онлайн-екскурсії з виробництва ковбас

Здобувачі вищої освіти групи ХЕ-3-12 разом із наставницею, професоркою кафедри експертизи харчових продуктів, академіком УАН Оксаною Шульгою ознайомилися з виробництвом ковбасних виробів ТМ «Алан».

На жаль, воєнний стан у країні змушує підприємства суттєво посилювати безпекові заходи, що обмежує доступ сторонніх осіб, тому формат онлайн-екскурсій залишається найбільш придатним.

Ковбасні вироби традиційно користуються попитом серед українців. У попередньому семестрі здобувачі вивчили навчальну дисципліну «Харчові технології», тому нині необхідним є закріплення теоретичного матеріалу на практичних прикладах.

ТМ «Алан» є однією із провідних м’ясних фабрик України. Здобувачі побачили як відбувається дезінфекція автотранспорту на підприємстві та вхідний контроль сировини і матеріалів, ознайомились із основним обладнанням для виробництва ковбасних виробів і по мірі ознайомлення з процесом виробництва згадали знання, набуті під час вивчення дисциплін «Харчові технології» та «Харчова хімія».

Опублікований: 03-10-2023
Читайте також:
Профорієнтаційне лабораторне заняття на кафедрі автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління

Старший викладач кафедри автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління Євген Проскурка провів профорієнтаційне лабораторне заняття з дисципліни «Технічні засоби автоматизації» зі здобувачами освітнього ступеня «молодший спеціаліст» групи М-31 Київського коледжу міського господарства, що навчаються на факультеті екології, комп’ютерних с...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Профорієнтаційне лабораторне заняття на кафедрі автоматизації та комп’ютерних технологій систем управління 18 листопада 2019

Як в університеті День студента відзначали...

Минулого четверга наш університет був сповнений веселими посмішками, гарним настроєм і щирими оплесками, адже цього дня у НУХТ відзначали одне з найяскравіших свят – Міжнародний день студента та День студента в Україні! Святкували наші здобувачі освіти, ні на мить не забуваючи, завдяки кому можуть навчатися й відзначати важливі дати, тож однією з ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Як в університеті День студента відзначали... 19 листопада 2024

Багато запитань і активна дискусія під час вебінару на кафедрі туристичного та готельного бізнесу

22 квітня 2020 року за ініціативи викладачів кафедри туристичного та готельного бізнесу з дисципліни «Стратегічне управління та корпоративна соціальна відповідальність в туризмі» відбувся вебінар співзасновниці ТОВ «Туристична професійна група», справжнього професіонала з великої літери, давнього друга кафедри Олени Бойко. На учасників чекали – ек...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Багато запитань і активна дискусія під час вебінару на кафедрі туристичного та готельного бізнесу 23 квітня 2020

Аспірантка нашого університету відзначена дипломом за кращу наукову доповідь практичного спрямування

XIV Наукова конференція молодих вчених «Мікробіологія в сучасному сільськогосподарському виробництві» нещодавно відбуласяь в Інституті сільськогосподарської мікробіології та агропромислового виробництва НААН України (м. Чернігів). Захід проводився у онлайн-форматі з використанням платформи Microsoft Teams. Були заслухані виступи доповідачі секцій:...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Аспірантка нашого університету відзначена дипломом за кращу наукову доповідь практичного спрямування 08 грудня 2020