Н У Х Т

До участі у конкурсі-фестивалі інженерних талантів запрошені студенти НУХТ

08 січня 2020

До участі у конкурсі-фестивалі інженерних талантів запрошені студенти НУХТ

В університеті відбулася презентація Третього всеукраїнського конкурсу-фестивалю інженерних талантів «Future of Ukraine 2020», який проводять Асоціація ректорів вищих навчальних закладів України та Благодійний фонд імені Святого Володимира за участю компаній «Прогрестех-Україна», «Тукана Інжиніринг Україна», «Боїнг Україна».

Головною метою фестивалю є сприяння розвитку інженерної освіти, популяризації інженерної професії, пошуку, заохочення та підтримки творчої, талановитої молоді, яка планує пов’язати своє майбутнє з інженерною діяльністю.

На презентацію програми зібралося багато зацікавлених студентів Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого.

Вони дізналися, що учасником конкурсу може бути студент ЗВО, який здобуває вищу освіту за ступенем «бакалавр» або «магістр» за інженерними спеціальностями і має достатню підготовку з фізики, математики, ІТ та англійської мови, а також знання та навички, що дозволять працювати над інженерним проектом.

Конкурс-фестиваль проходитиме у три тури.

Першим кроком є реєстрація на офіційному сайті програми і вже за місяць відбудеться перший етап  конкурсу – онлайн-тестування, де перевірять знання з механіки, математики, фізики та хімії.

Другим етапом буде вирішення інженерних завдань. І третій – фінальний.

Головним призом для переможців буде поїздка на завод «Боїнг» у місті Сіетл (США).

Після презентації фестивалю перед студентами виступив керівник програм і проектів підготовки та підвищення кваліфікації персоналу компанії «Прогресстех-Україна» Максим Гладких. Нагадаємо, що «Прогресстех-Україна» реалізує комплекс програм дуального навчання й соціально-освітніх проектів із метою розвитку української інженерної школи та підтримки талановитої молоді.

Опублікований: 08-01-2020
Читайте також:
«СУПіК 2» у дії: слухачі сертифікатної програми отримали практичні кейси цифрового управління харчуванням

8 листопада 2025 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулося практичне заняття у межах сертифікатної програми «Нутриціологія та дієтологія у сучасних технологіях харчових виробництв», присвячене сучасним принципам оцінювання поживної цінності харчової продукції на платформі «СУПіК 2» (автоматизований проєкт харчової про...

ЧИТАТИ ДАЛІ

«СУПіК 2» у дії: слухачі сертифікатної програми отримали практичні кейси цифрового управління харчуванням 10 листопада 2025

Зона елітарної освіти на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Протягом 2023 року на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу імені проф. В.Ф. Доценка під керівництвом професора Олега Кузьміна для здобувачів освітнього ступеня «Бакалавр» освітньо-професійної програми «Технології харчування» та освітнього ступеня «Магістр» освітньо-професійн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Зона елітарної освіти на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 18 вересня 2023

Світ фінансів стає все зрозумілішим

Цікаві та корисні відеолекції від провідних фахівців банківської справи на платформі Prometheus на запрошення доцентки Анни Роганової відвідали здобувачі освіти 3-го року навчання спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» Анастасія Приймачок, Аліна Рудчик і Павло Кухаренко. Під час навчання вони дізналися: як обрати для себе надійн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Світ фінансів стає все зрозумілішим 03 червня 2021

Співробітництво кафедри екології та збалансованого природокористування з європейськими колегами поглиблюється

Кафедра екології та збалансованого природокористування упродовж останніх років активно співпрацює з науковцями з Чеської Республіки та Швеції у рамках проектів Жана Моне програми Європейського Союзу Еразмус+. Науковці з Університету Масарика (Чехія) та Лундського університету (Швеція) беруть участь у літніх школах, що кафедра проводить другий рік ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Співробітництво кафедри екології та збалансованого природокористування з європейськими колегами поглиблюється 27 червня 2018