Н У Х Т

До участі у конкурсі-фестивалі інженерних талантів запрошені студенти НУХТ

08 січня 2020

До участі у конкурсі-фестивалі інженерних талантів запрошені студенти НУХТ

В університеті відбулася презентація Третього всеукраїнського конкурсу-фестивалю інженерних талантів «Future of Ukraine 2020», який проводять Асоціація ректорів вищих навчальних закладів України та Благодійний фонд імені Святого Володимира за участю компаній «Прогрестех-Україна», «Тукана Інжиніринг Україна», «Боїнг Україна».

Головною метою фестивалю є сприяння розвитку інженерної освіти, популяризації інженерної професії, пошуку, заохочення та підтримки творчої, талановитої молоді, яка планує пов’язати своє майбутнє з інженерною діяльністю.

На презентацію програми зібралося багато зацікавлених студентів Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого.

Вони дізналися, що учасником конкурсу може бути студент ЗВО, який здобуває вищу освіту за ступенем «бакалавр» або «магістр» за інженерними спеціальностями і має достатню підготовку з фізики, математики, ІТ та англійської мови, а також знання та навички, що дозволять працювати над інженерним проектом.

Конкурс-фестиваль проходитиме у три тури.

Першим кроком є реєстрація на офіційному сайті програми і вже за місяць відбудеться перший етап  конкурсу – онлайн-тестування, де перевірять знання з механіки, математики, фізики та хімії.

Другим етапом буде вирішення інженерних завдань. І третій – фінальний.

Головним призом для переможців буде поїздка на завод «Боїнг» у місті Сіетл (США).

Після презентації фестивалю перед студентами виступив керівник програм і проектів підготовки та підвищення кваліфікації персоналу компанії «Прогресстех-Україна» Максим Гладких. Нагадаємо, що «Прогресстех-Україна» реалізує комплекс програм дуального навчання й соціально-освітніх проектів із метою розвитку української інженерної школи та підтримки талановитої молоді.

Опублікований: 08-01-2020
Читайте також:
Відбувся захист дисертаційної роботи аспіранта кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів

1 листопада 2018 р. на засіданні спеціалізованої вченої ради Д 26.058.03 відбувся захист дисертаційної роботи аспіранта кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Тетяни Іванової  (науковий керівник – професор, доктор сільськогосподарських наук, завідувач кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів Людмила Пешук). Дисертаційна робота Тетяни Іва...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відбувся захист дисертаційної роботи аспіранта кафедри технології м’яса і м’ясних продуктів 02 листопада 2018

Перший «відмінний» захист здобувачів магістерського рівня за освітньо-професійною програмою «Готельна і ресторанна справа»

На кафедрі готельно-ресторанної справи розпочалися захисти кваліфікаційних дипломних робіт і проектів здобувачів вищої освіти магістерського рівня спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа», освітньо-професійна програма «Готельна і ресторанна справа», денної форми навчання. Магістрантів із цією знаковою подією привітав завідувач кафедри і декан...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перший «відмінний» захист здобувачів магістерського рівня за освітньо-професійною програмою «Готельна і ресторанна справа» 14 лютого 2020

Правила поведінки в умовах надзвичайних ситуацій воєнного характеру вивчають наші колективи

У відокремленому структурному підрозділі «Сумський фаховий коледж Національного університету харчових технологій» відбулася зустріч працівників закладу з представником ДСНС України в Сумській області. Члени колективу коледжу прослухали лекцію «Дії населення в умовах надзвичайних ситуацій воєнного характеру». Головний інспектор Сумського районного ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Правила поведінки в умовах надзвичайних ситуацій воєнного характеру вивчають наші колективи 07 вересня 2022

Нове бакалаврське поповнення кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

На кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів завершилися захисти кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти денної форми навчання освітнього ступеня «Бакалавр» спеціальності 181 «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Харчові технології та інженерія». Екзаменаційну комісію очолив завідувач кафедри, професор Володим...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Нове бакалаврське поповнення кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 27 червня 2022