Н У Х Т

До участі у конкурсі-фестивалі інженерних талантів запрошені студенти НУХТ

08 січня 2020

До участі у конкурсі-фестивалі інженерних талантів запрошені студенти НУХТ

В університеті відбулася презентація Третього всеукраїнського конкурсу-фестивалю інженерних талантів «Future of Ukraine 2020», який проводять Асоціація ректорів вищих навчальних закладів України та Благодійний фонд імені Святого Володимира за участю компаній «Прогрестех-Україна», «Тукана Інжиніринг Україна», «Боїнг Україна».

Головною метою фестивалю є сприяння розвитку інженерної освіти, популяризації інженерної професії, пошуку, заохочення та підтримки творчої, талановитої молоді, яка планує пов’язати своє майбутнє з інженерною діяльністю.

На презентацію програми зібралося багато зацікавлених студентів Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С. Гулого.

Вони дізналися, що учасником конкурсу може бути студент ЗВО, який здобуває вищу освіту за ступенем «бакалавр» або «магістр» за інженерними спеціальностями і має достатню підготовку з фізики, математики, ІТ та англійської мови, а також знання та навички, що дозволять працювати над інженерним проектом.

Конкурс-фестиваль проходитиме у три тури.

Першим кроком є реєстрація на офіційному сайті програми і вже за місяць відбудеться перший етап  конкурсу – онлайн-тестування, де перевірять знання з механіки, математики, фізики та хімії.

Другим етапом буде вирішення інженерних завдань. І третій – фінальний.

Головним призом для переможців буде поїздка на завод «Боїнг» у місті Сіетл (США).

Після презентації фестивалю перед студентами виступив керівник програм і проектів підготовки та підвищення кваліфікації персоналу компанії «Прогресстех-Україна» Максим Гладких. Нагадаємо, що «Прогресстех-Україна» реалізує комплекс програм дуального навчання й соціально-освітніх проектів із метою розвитку української інженерної школи та підтримки талановитої молоді.

Опублікований: 08-01-2020
Читайте також:
З Днем Української Державності!

Друзі! Сьогодні, 28 липня 2022 року, ми вперше відзначаємо День Української Державності. Не випадково свято було встановлене у День Хрещення Київської Руси-України, адже історія українського державотворення веде свій відлік ще відтоді. За понад тисячу років української державності нашим пращурам не раз доводилося зі зброєю в руках боронити нашу ...

ЧИТАТИ ДАЛІ

З Днем Української Державності! 28 липня 2022

Відкрите заняття з комп'ютерної математики

13 грудня 2022 року на кафедрі технологічного обладнання та комп’ютерних технологій проектування в онлайн-режимі відбулася відкрита лекція з дисципліни «Комп'ютерна математика» для здобувачів освітнього ступеня «бакалавр», освітньо-професійної програми «Прикладна механіка» (група ПМ-2-1), освітньо-професійної програми «Інжиніринг харчових та біотех...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Відкрите заняття з комп'ютерної математики 13 грудня 2022

Лекція професора St. Lawrence College для здобувачів освіти і викладачів НУХТ

Сучасні тенденції у суспільстві вимагають підготовки кваліфікованих і креативних фахівців, здатних до ефективної діяльності в умовах зростаючої конкуренції. Розширення спектру методів навчання здобувачів є одним із пріоритетних завдань НУХТ, зокрема проведення гостьових лекцій з іноземними партнерами сприяє розвитку міжнародної співпраці та взаємод...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Лекція професора St. Lawrence College для здобувачів освіти і викладачів НУХТ 15 березня 2024

Ніщо не завадить, якщо займаєшся улюбленою справою

Сучасні реалії диктують нам нові умови життя. Вміння швидко адаптуватися до будь яких змін і раціонально використовувати свій час – це якості, якими має володіти успішна людина. Так, за період карантину, кожний із нас отримав можливість зрозуміти, що для нього важливо, та чим би він чи вона хотіли займатись далі. А от магістрантом І-го року навчанн...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Ніщо не завадить, якщо займаєшся улюбленою справою 29 травня 2020