Н У Х Т

Цікавими прикладами з власного практичного досвіду ілюструють свої лекції наші викладачі

10 листопада 2020

Цікавими прикладами з власного практичного досвіду ілюструють свої лекції наші викладачі

На кафедрі фінансів відбулася ще одна відкрита лекція. Цього разу своїм викладацьким досвідом ділився д.е.н., професор Олексій Лисенок. Він прочитав лекцію «Аналіз ризиків у банку» з дисципліни «Аналіз банківської діяльності».

Здобувачі освіти дізналися про сутність банківських ризиків та їх класифікацію, про те, як проводиться аналіз валютного ризику банку, аналіз процентного ризику банку, здійснюється оцінювання ризику активів банку з використанням економіко-математичного моделювання.

Викладач, маючи власний досвід роботи в банку, наводив цікаві приклади з практики. Студенти брали активну участь в обговоренні проблемних питань.

Викладачі кафедри фінансів, що приєдналися до лекції, високо оцінили педагогічну майстерність Олексія Лисенка, зазначивши, що матеріал подавався у цікавій, легкій для засвоєння формі.

 

Опублікований: 10-11-2020
Читайте також:
Магістранти знайомляться з результатами досліджень від Abt Britain і Київської школи економіки

30 січня магістранти спеціальності «Харчові технології», освітньо-професійної програми «Технології в ресторанному господарстві» відвідали публічний захід, присвячений презентації дослідження «Потреби та проблеми українських підприємиць в умовах повномасштабної війни». Дослідження здійснювалося в рамках проєкту Good Governance Fund «Ревіталізація б...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Магістранти знайомляться з результатами досліджень від Abt Britain і Київської школи економіки 02 лютого 2024

Практичні аспекти харчових технологій

У рамках вивчення дисципліни «Вступ до харчових технологій: практичні і теоретичні аспекти. Модуль 5» для здобувачів-першокурсників Навчально-наукового інституту харчових технологій, що навчаються за освітньо-професійною програмою «Харчові технології та інженерія», кафедрою технології м'яса і м'ясних продуктів за підтримки керівництва ПРАТ «МХП» ор...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Практичні аспекти харчових технологій 15 лютого 2024

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася зустріч випускників

Щороку, за доброю традицією, у першу суботу червня Полтавський коледж харчових технологій НУХТ гостинно відчиняє двері для свої колишніх студентів. День зустрічі випускників - чудова можливість побачити своїх одногрупників, поспілкуватися з колишніми викладачами, кураторами, згадати студентські роки. 2 червня 2018 року ностальгія за коледжем приве...

ЧИТАТИ ДАЛІ

У Полтавському коледжі харчових технологій НУХТ відбулася зустріч випускників 04 червня 2018

Перші кроки в економічній науці

У рамках 87-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у ХХІ столітті» зробили свої перші кроки в економічну науку здобувачі першого курсу Науково-навчального інституту економіки і управління, які взяли участь у роботі секції «Економічна теорія» і предста...

ЧИТАТИ ДАЛІ

Перші кроки в економічній науці 21 квітня 2021