Н У Х Т

План проведення гостьових лекцій

ПЛАН ПРОВЕДЕННЯ ГОСТЬОВИХ ОНЛАЙН-ЛЕКЦІЙ (семінарів, майстер-класів, тренінгів тощо) вітчизняними професорами, провідними фахівцями, практиками у межах навчального процесу у синхронному режимі на 2023-2024 н.р. ДИВИТИСЯ

ПЛАН ПРОВЕДЕННЯ ГОСТЬОВИХ ОНЛАЙН-ЛЕКЦІЙ (семінарів, майстер-класів, тренінгів тощо) закордонними професорами, провідними фахівцями, практиками у межах навчального процесу у синхронному режимі на 2023-2024 н.р. ДИВИТИСЯ

Опублікований: 09-11-2023
Читайте також:

Всеукраїнський форум «Молочна промисловість від виробника до споживача: сучасні тренди та орієнтири»

до 19 травня 2024

Запрошуємо до участі у Всеукраїнському форумі «Молочна промисловість від виробника до споживача: сучасні тренди та орієнтири», що відбудеться  29-30 травня 2024 року на базі Національного університету харчових технологій (НУХТ), м. Київ у змішаному форматі: онлайн за посиланням: https://us02web.zoom.us/j/3276460916?pwd=K2FzOTlwZGFKMURnMTRCSEh4a1dV...

British Council анонсувала другу програму грантів

до 30 квітня 2024

Відділ міжнародних зв'язків інформує про чудову можливість від British Council, спрямовану на розвиток міжнародної співпраці у сфері культури. British Council анонсувала другу програму грантів у розмірі 1 мільйон фунтів стерлінгів на підтримку створення культурних проєктів між британськими митцями і професіоналами у світі мистецтва та їхніми інозе...

VI Міжнародна конференція «Європейські Виміри Сталого Розвитку»

до 30 квітня 2024

VI Міжнародна конференція з Європейських Вимірів Сталого Розвитку, яка вже традиційно проходить у нашому університеті за підтримки проєктів програми Еразмус+, цього року відбудеться 15-17 травня 2024 р. у онлайн-форматі. Секції конференції охоплюють усі напрямки сталого розвитку (економічна, екологічна та соціальна складові), а також Передові техн...

Запрошуємо на відкриту зустріч з експертами з акредитації міждисциплінарної освітньо-наукової програми другого (магістерського) рівня «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі» спеціальності 181 Харчові технології (242 Туризм)

Відкрита зустріч з експертами: ID 55830 Національний університет харчових технологій, ОП «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі» спеціальності 181 «Харчові технології» і 242 «Туризм». Час – 9 квітня 2024 р., 17:00 Підключитися до конференції Zoom: https://us05web.zoom.us/j/82347745185?pwd=6a7T8K8pf4BVGDqNTElNYRKcatmf7C.1Ідентифік...