Н У Х Т

План проведення гостьових лекцій

ПЛАН ПРОВЕДЕННЯ ГОСТЬОВИХ ОНЛАЙН-ЛЕКЦІЙ (семінарів, майстер-класів, тренінгів тощо) вітчизняними професорами, провідними фахівцями, практиками у межах навчального процесу у синхронному режимі на 2023-2024 н.р. ДИВИТИСЯ

ПЛАН ПРОВЕДЕННЯ ГОСТЬОВИХ ОНЛАЙН-ЛЕКЦІЙ (семінарів, майстер-класів, тренінгів тощо) закордонними професорами, провідними фахівцями, практиками у межах навчального процесу у синхронному режимі на 2023-2024 н.р. ДИВИТИСЯ

Опублікований: 09-11-2023
Читайте також:

Запрошуємо на відкриту зустріч з експертами з акредитації міждисциплінарної освітньо-наукової програми другого (магістерського) рівня «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі» спеціальності 181 Харчові технології (242 Туризм)

Відкрита зустріч з експертами: ID 55830 Національний університет харчових технологій, ОП «Промислові та крафтові технології для HoReCa в туризмі» спеціальності 181 «Харчові технології» і 242 «Туризм». Час – 9 квітня 2024 р., 17:00 Підключитися до конференції Zoom: https://us05web.zoom.us/j/82347745185?pwd=6a7T8K8pf4BVGDqNTElNYRKcatmf7C.1Ідентифік...

Запрошуємо на вебінари від компанії Clarivate

до 05 липня 2024

У червні-липні 2024 року відбудуться вебінари українською мовою. Всі заходи безкоштовні за попередньою реєстрацією та проходять на платформі Zoom. Передбачено отримання електронного сертифікату учасника за умови прослуховування більше 90% вебінару. Програма вебінарів: 27 червня, 10:15-11:15Тема – Пошук та аналіз грантів з ресурсами Clarivate. По...

Наукові заходи інших установ

 XІІІ Міжнародна науково-практична конференція «Економіка підприємства: сучасні проблеми теорії та практики», 13 вересня 2024 року, Одеський національний економічний університет  

Графік подання заяв про акредитацію в 2023/2024 н.р.

Графік подання заяв про акредитацію у 2023-2024 н.р. Дивитись