Н У Х Т

ІІ тур Конкурсу

Підсумки І етапу ІІ туру

З 1 по 24 березня тривав перший етап ІІ туру – рецензування студентських наукових робіт членами Галузевої конкурсної комісії. Кожну роботу рецензували два незалежних рецензенти. Наукові роботи не подавались на рецензування до закладів вищої освіти, в яких навчаються їх автори. За результатами рецензування сформовано рейтинговий список наукових робіт.

Наступний ІІ етап ІІ туру – захист робіт на підсумковій науково-практичній конференції – відбудеться 11-12 квітня. Даний захід відбудеться у режимі відеоконференції з використанням сервісу Zoom. Для участі у ІІ етапі ІІ туру Конкурсу запрошуються автори наукових робіт, які були оцінені рецензентами у 65 і вище балів. Запрошені учасники повинні підготувати доповідь за поданою на Конкурс роботою та її презентацію у програмі PowerPoint. На першому слайді презентації вказується лише шифр роботи і її назва. Назва закладу вищої освіти та відомості про наукового керівника не наводяться. Регламент доповіді – не більше 5 хв.

 Програма ІІ етапу ІІ туруКонкурсу
 (11 квітня 2024 р.):

9:30-10:00 – відкриття підсумкової науково-практичної конференції Всеукраїнського конкурсу наукових робіт

Посилання на конференцію https://us05web.zoom.us/j/9318308613?pwd=YVhkSkN0V2pHUDUzMzhsRFVDYkdvZz09
Ідентифікатор конференції: 931 830 8613
Код доступу: 12345

10:00-13:.00 – проведення підсумкової науково-практичної конференції для захисту робіт в режимі відеоконференцій на секційних засіданнях:

Секція «Готельно-ресторанна справа»– посилання на відеоконференцію:

https://zoom.us/j/5944247073?pwd=WkkwS2lsZng5VHZyMHBvUkk2NXJaUT09
Ідентифікатор конференції: 594 424 7073
Код доступу: GRS

До зустрічі на підсумковій науково-практичній конференції Конкурсу!

 

Рейтинговий список робіт


Перелік робіт, автори яких запрошуються до участі у підсумковій науково-практичній конференції ІІ етапу ІІ туру Конкурсу


Рецензії на конкурсі роботи


ПРОТОКОЛ ЗАСІДАННЯ ГАЛУЗЕВОЇ КОНКУРСНОЇ КОМІСІЇ