Н У Х Т
nuft

National University
of Food Technologies

National University of food technology:

High Educational Standards

NUFT provides solid basis for professional growth and achievements

European Standards

NUFT is the only Ukrainian member of the European association of food science

Equipment

Up-to-date state of art equipped classrooms from the world’s manufacture leaders

One of the largest libraries in Ukraine

Over 1.5 mil books library, Wi-Fi and access to the electronic catalogues of the world

Location

We are conveniently located at the city center of the capital with a cozy patio

17

Laureates of the State Prize of Ukraine

21

academician

150

over 150 doctors of sciences, professors

500

over 500 candidates of sciences, associate professors

35

Educational and scientific units

30

Academic mobility with over 30 foreign universities

47

Departments at the University

155

educational programs, including English-speaking

І

1st place in the ranking of inventive activity among universities in Ukraine

IV

IV (highest) level of accreditation

VI

6th place in the rating of "Compass"

XX

20th place in the ranking of "Top 200" universities

Only experienced teachers
Educational opportunities NUFT
NUFT Ranking
Only experienced teachers
Educational opportunities NUFT
NUFT Ranking
information
information
information

Объявления

All ads

Анонсы событий

All announcements
Події
Події
Події
Події
Події

University events

11 october 2018
Феєричне свято української пісні відбулося в університеті

Феєричне свято української пісні відбулося в університеті

На календарі – жовтень, а значить, настав час для нашої талановитої молоді демонструвати свої креативні постановки в рамках щорічного загальноуніверситетського фестивалю-конкурсу української пісні, який традиційно відбувається у місяці, коли щедра українська природа милує око буйними багряними барвами.

Цьогоріч 11 жовтня…

READ YOURSELF
09 october 2018
Студент факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – двічі призер Міжнародного конкурсу ресторанних технологій

Студент факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу – двічі призер Міжнародного конкурсу ресторанних технологій

Студент факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу здобув срібло і бронзу Міжнародного конкурсу ресторанних технологій «BestCookFest-2018», який проходив 4-6 жовтня у Києві.

Організатори конкурсу – громадська спілка «Український кулінарний союз» спільно з Київським національним торговельно-економічним…

READ YOURSELF
06 october 2018
У форматі OPEN NUFT відбувся День відкритих дверей університету

У форматі OPEN NUFT відбувся День відкритих дверей університету

Цікаві, й сподіваємося, корисні для себе відкриття зробили численні відвідувачі Дня відкритих дверей університету, який відбувся 6 жовтня 2018 року.

Найперше вони відкрили для себе Національний університет харчових технологій – багатопрофільний, полідисциплінарний заклад вищої освіти, один із провідних…

READ YOURSELF
27 september 2018
В університеті відбулося урочисте відкриття Всеукраїнського студентського конкурсу «Харчові технології-2019»

В університеті відбулося урочисте відкриття Всеукраїнського студентського конкурсу «Харчові технології-2019»

27 вересня в нашому університеті був урочисто відкритий Всеукраїнський студентський конкурс «Харчові технології-2019».

Цей проект має на меті підтримку творчої, креативної, мотивованої до успіху молоді й проводиться за ініціативи Фонду Бориса Колесникова вже вдруге. У минулому році серед 30 переможців…

READ YOURSELF
16 october 2018
Нові ідеї для креативних започаткувань шукали студенти-маркетологи

Нові ідеї для креативних започаткувань шукали студенти-маркетологи

Студентське життя майбутніх маркетологів на кафедрі маркетингу ніколи не буває одноманітним. Дружний колектив кафедри завжди намагається знайти для них щось цікаве та підкинути нові ідеї для креативних започаткувань і просто приємного проведення часу. Нещодавно студенти-маркетологи разом із викладачами кафедри поринули у країну дитинства, чарівний…
READ YOURSELF
16 october 2018
Активний саморозвиток викладачів кафедри маркетингу для підвищення рівня знань студентів

Активний саморозвиток викладачів кафедри маркетингу для підвищення рівня знань студентів

Підвищення якості освіти, що отримують студенти кафедри маркетингу, незмінно супроводжується підвищенням рівня знань і компетенцій викладачів. Кафедра, випускниками якої є спеціалісти трьох напрямків – «Маркетинг», «Реклама та зв’язки з громадськістю» та «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність», характеризується постійним підвищенням кваліфікації…
READ YOURSELF
16 october 2018
Традиційний захід напередодні Дня працівників харчової промисловості

Традиційний захід напередодні Дня працівників харчової промисловості

Традиційно, напередодні Дня працівників харчової промисловості, що святкується у третю неділю жовтня, в Смілянському коледжі харчових технологій НУХТ проходить тиждень комісії фахових дисциплін технологічного циклу. В рамках тижня сьогодні відбувся відкритий захід «Знайомтесь – технолог!». Метою заходу є знайомство студентів-першокурсників спеціальності…
READ YOURSELF
16 october 2018
Про проектування підприємств на відкритій лекції доцента кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Про проектування підприємств на відкритій лекції доцента кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Валерій Махинько прочитав відкриту лекцію «Проектування підприємств хлібопекарської промисловості» з дисципліни «Проектування борошняних, кондитерських виробів» для студентів четвертого курсу кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Навчально-наукового інституту харчових…
READ YOURSELF
16 october 2018
Науковий пошук викладачів кафедри фінансів триває

Науковий пошук викладачів кафедри фінансів триває

Викладачі кафедри фінансів знаходяться в постійному науковому пошуку. Результати своїх наукових досліджень вони активно презентують на міжнародних конференціях. Адже тільки під час професійного спілкування з колегами, відповідей на цікаві запитання народжуються нові думки, знаходяться шляхи розв’язання проблем. Саме у такому активному спілкуванні взяли…
READ YOURSELF
16 october 2018
День захисника України по-свалявськи

День захисника України по-свалявськи

У Свалявському технічному коледжі нашого університету на вшанування мужності та героїзму захисників незалежності і територіальної цілісності України, військових традицій і звитяг народу відбулося свято Дня захисника України. У рамках святкування працювала виставка творчих робіт про Збройні Сили України. Відбулися змагання студентів під гаслом «Козацькому…
READ YOURSELF
16 october 2018
«Курс уважного сировара» від біотехнолога НУХТ

«Курс уважного сировара» від біотехнолога НУХТ

Крафтове сироваріння стає популярним в Україні серед фермерів і поціновувачів сиру. Все більше господарів молочних ферм і невеликих господарств, користуючись досвідом європейських колег, намагаються не здавати молоко на заводи, а переробляти самостійно. Основним продуктом перероблення молока в даному випадку є сир. Для навчання охочих опанувати тонкощі…
READ YOURSELF
16 october 2018
Студентсько-викладацька делегація університету взяла участь у Всеукраїнському форумі «Успішний 11-класник»

Студентсько-викладацька делегація університету взяла участь у Всеукраїнському форумі «Успішний 11-класник»

За ініціативи голови студентської ради НУХТ Олександра Висоцького та організаційної підтримки директора Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету Ігоря Житнецького делегація нашого вишу взяла участь у Всеукраїнському форумі «Успішний 11-класник», який відбувся 13 жовтня 2018 року у Києві. Всеукраїнський форум «Успішний…
READ YOURSELF
16 october 2018
Лайфхаки по вступу до НУХТ школярам Борисполя

Лайфхаки по вступу до НУХТ школярам Борисполя

12 жовтня 2018 року наш навчальний заклад гостинно запросив на Ярмарку професій міськрайонний центр зайнятості м. Бориспіль. Такі заходи стали для навчальних закладів уже традиційними. Цього разу Бориспільський центр зайнятості відвідали 300 учнів майже з 13 шкіл міста та району. Співробітники і викладачі кафедр Навчально-наукових інститутів харчових…
READ YOURSELF
16 october 2018
Третьокурсники спеціальності «Туризм» отримали практичні поради від гендиректора чеського туристичного оператора

Третьокурсники спеціальності «Туризм» отримали практичні поради від гендиректора чеського туристичного оператора

Студенти 3 курсу спеціальності «Туризм» обговорили можливі варіанти закордонної подорожі з генеральним директором дочірнього підприємства чеського туроператора «Максіматур» Валерієм Гавриленком. Підкріплення теоретичних знань практичними навичками – обов'язкова умова успішного навчання спеціальності. Участь у формуванні туру, обговорення особливостей…
READ YOURSELF
12 october 2018
Традиційний захід до Дня українського козацтва від Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого

Традиційний захід до Дня українського козацтва від Навчально-наукового інженерно-технічного інституту ім. акад. І.С.Гулого

14 жовтня українці святкують одразу три свята. Перше – День українського козацтва, друге – Свято Покрови Божої Матері, третє, дуже молоде – День захисника України. Усі ці свята дуже взаємопов’язані й виникали послідовно. Тож 10 жовтня в студентському клубі університету Навчально-науковим інженерно-технічним інститутом ім. акад. І.С.Гулого був організований…
READ YOURSELF
All news
Testimonials
Testimonials
Testimonials
Testimonials
Testimonials

Success stories of graduates of NUFT

Вікторія Дарчик
Анна Політун
Євгеній Шаповалов
Олеся Палійчук
Ніна Кільдій
Роман Шкотов
Ігор Голуб
Микола Івахнюк
Надія Савчук
Сергій Лукашенко
Валентина Шапран
Дмитро Русин
Олександр Щуровський
Михайло Нетяжук
Олена Дерев’янко
Андрій Мірошник
Вікторія Дарчик
хімік лабораторії хроматографічного контролю відділу контролю якості департаменту контролю якості служби директора з якості, випускник НУХТ 2017 року, за спеціальністю «Фармацевтична біотехнологія»

Вступ у ВНЗ – це новий крок у ваше доросле життя: нові емоції, нові друзі, нові знання, які будуть вибудовувати ваше майбутнє, вашу професію. Прислухайтесь до своїх наставників –…

Вступ у ВНЗ – це новий крок у ваше доросле життя: нові емоції, нові друзі, нові знання, які будуть вибудовувати ваше майбутнє, вашу професію. Прислухайтесь до своїх наставників – вчителів, переймайте їхню думку, досвід, знання. Прислухайтесь до своїх друзів – це ваші майбутні колеги, з якими ви будете у подальшому співпрацювати. Завжди прислуховуйтесь, до самих себе, а також до людей, які завжди з вами завдяки своїм думкам, молитвам, які підтримають, вислухають і дадуть пораду – це ваші батьки.

Біотехнолог (без перебільшень) – фахівець широкого профілю, який має широкий кругозір знань та отримує три освіти в одній, оскільки біотехнологія є результатом синтезу біологічних, хімічних та технологічних наук. Можу з упевненістю сказати, що зробила правильний вибір професії, за час навчання зрозуміла, що дійсно хочу працювати у цій сфері, розвиватися.

Всім студентам та майбутнім студентам хочу сказати: Будьте впевнені у власних силах. Ви розумні, цілеспрямовані люди, які можуть подолати будь-які труднощі та досягти бажаного результату.

Надзвичайно вдячна всім викладачам своєї улюбленої та рідної кафедри, що супроводжували мене упродовж цих нелегких, але цікавих років навчання, проявляли терпимість і щирість, були прикладом відповідальності та моралі. Ви навчили нас, на перший погляд, простих, але дуже важливих істин у цьому житті. Щиро дякую!

Анна Політун
менеджер відділу реєстрації ТОВ «Юрія-Фарм», випускник НУХТ 2013 року за спеціальністю «Фармацевтична біотехнологія»

Починаючи з серпня 2013 року працюю на посаді менеджера відділу реєстрації ТОВ «Юрія-Фарм». Після закінчення університету я перейшла на новий і, мабуть, складний для кожного випускника…

Починаючи з серпня 2013 року працюю на посаді менеджера відділу реєстрації ТОВ «Юрія-Фарм». Після закінчення університету я перейшла на новий і, мабуть, складний для кожного випускника вишу етап в житті. Адже потрібно було визначитись, що робити далі, який шлях обрати? Оскільки, не маючи досвіду за плечима, важко влаштуватись на роботу. Але знання, здобуті в університеті, були тим скарбом, який допоміг знайти гідне робоче місце. Приємно було прийти на роботу в перший день і зрозуміти, що все це знайоме, що ми все це вчили. За п'ять років навчання у ВУЗі я зрозуміла, що університет навчив нас відстоювати свою думку, бути цілеспрямованими, наполегливими, самостійними та морально сильними. Завдяки «суворій школі» дисципліни нашої кафедри біотехнології і мікробіології ми стали більш загартовані та стресостійкими до складного самостійного життя. Я вважаю, що для того, щоб досягти висот в кар'єрі і стати кваліфікованим спеціалістом, потрібно пройти всі сходинки кропіткої праці, адже легких шляхів у підкоренні вершин не буває. І за це я дакую Університету!!!
Студентам факультету БТЕК хочу побажати терпіння, сил і наснаги. Впевнено йди до своєї мети і ніколи не зупиняйтесь на досягнутому, адже наше життя – це рух вперед і тільки вперед!!! Викладачам НУХТу - міцного здоров'я, удачі та нових відкриттів в науковій діяльності, і нехай робота приносить Вам тільки радість та задоволення.
Щиро вдячна керівнику мого бакалаврського дипломного проекту Лич Інні Валентинівні за титанічну працю і знання, які вона вкладає в своїх студентів.

Євгеній Шаповалов
провідний інженер “МАНЛаб”, випускник НУХТ 2014 року, за спеціальністю «Екологія та охорона навколишнього середовища»

Навчання в Національному університеті харчових технологій - складний процес, однак отримані знання дозволили мені досить легко знайти роботу за фахом. Я працюю в лабораторії “МАНЛаб”…

Навчання в Національному університеті харчових технологій - складний процес, однак отримані знання дозволили мені досить легко знайти роботу за фахом. Я працюю в лабораторії “МАНЛаб” де здійснюю науково-дослідну роботу з питань систематизації знань у вигляді онтолого-керованих графів та активно співпрацюю з Молодіжним конструкторським бюро “Geek workspace”, де проводятся конструкторські роботи з розробки реакторів призначених для виробництва біогазу. Варто сказати, що на початку моєї трудової діяльності значну ролі відгравали професійні навики та сучасні знання і розуміння галузевих проблем здобуті у стінах Університету. Щиро дякую великому професорсько-викладацькому колективу НУХТ за сучасні знання, ґрунтовну та якісну підготовку.

Олеся Палійчук
менеджер з управління проектами ПАТ «Київмедпрепарат» корпорації «Артеріум», випускник НУХТ 2006 року за спеціальністю «Промислова біотехнологія»

Скажіть, будь-ласка, як Ви знайшли роботу, або може вона «знайшла» Вас?

Так склалось у моїй трудовій діяльності, що робота знайшла мене сама. Під час захисту диплому, на якому був присутній представник…

Скажіть, будь-ласка, як Ви знайшли роботу, або може вона «знайшла» Вас?

Так склалось у моїй трудовій діяльності, що робота знайшла мене сама. Під час захисту диплому, на якому був присутній представник ПАТ «Київмедпрепарат», мені запропонували пройти співбесіду. На майбутнє, для всіх студентів, що шукають робу хочу відмітити такі ключові моменти: роботодавці спочатку читають резюме, яке має бути грамотно складене, потім дивляться на оцінки в додатку до диплому та вирішують чи потрібно претендента запрошувати на співбесіду. Спеціалізовані знання та професійні навики перевіряються в ході розмови із роботодавцем. Безумовно, та ґрунтовна база знань і значний досвід у здатності формулювати свою думки вміти її зрозуміло та лаконічно висловлювати, а за необхідності і відстоювати та переконувати у правильності прийнятих рішень є визначальною для роботодавців. Нині моя робота є роботою за фахом і без своїх спеціалізованих знань, отриманих під час навчання у НУХТі, я б не змогла її виконувати. Для всіх студентів НУХТ хотіла сказати: Найголовніше – вміти і хотіти навчатися не лише під час студентських років, а і в процесі роботи. Бажаю від роботи і від здобутих результатів отримувати моральне та матеріальне задоволення.

Ніна Кільдій
керівник відділу тестувань в Центрі Експертиз «Тест», випускник НУХТ 2002 року за спеціальністю «Екологія харчових виробництв та продуктів»

Знайти першу-ліпшу роботу в Києві не складно, адже пропозицій багато. А от знайти достойну, якій хотілося б присвятити все своє життя, творчу, виконуючи яку можна було б постійно…

Знайти першу-ліпшу роботу в Києві не складно, адже пропозицій багато. А от знайти достойну, якій хотілося б присвятити все своє життя, творчу, виконуючи яку можна було б постійно вчитись й розвиватись, цікаву і корисну для людей – завжди нелегко. Але реально. Я знайшла таку. Нині, більша частина моєї роботи пов’язана з продуктами харчування, а їх безпека – з екологією. Щодня Я поєдную знання з різних дисциплін, як загальних, так і фахових. Таких як екологія харчових виробництв, стандартизація і сертифікація, експертиза харчових продуктів та ін. Навіть не можу назвати дисципліну із всього періоду навчання в Університеті, яка б не знадобилася мені. Маю багато обов’язків, що пов’язано зі специфікою роботи. Це і безпосередня участь в організації та проведенні тестувань, написання матеріалів на базі тестів, спілкування з пресою, проведення прес-конференцій, всього й не перерахувати.Цьому довелося навчатися вже у процесі роботи. А от постійний пошук та аналіз інформації, постановка експериментів, обробка та представлення їх результатів це ті навики які ми здобули під час навчання в університеті.

Є такий чудовий вислів "Хто тримає в руках освіту, той здатен змінити обличчя Землі". Я б сказала, хто тримає в руках знання, той дійсно може змінити життя на краще, як своє, так і суспільства. Тому бажаю вчитися, виховувати в собі постійне прагнення до нових знань та вмінь. Пам’ятайте, робота – це не тільки гроші. Якщо ви не будете любити справу, якою займаєтесь – це дуже швидко знищить вас із середини. Слухайте не тільки розум, а й обов’язково серце і совість.

Роман Шкотов
начальник відділу продажів ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця», випускник 2003 року, спеціаліст з виробництва біохімфармпрепаратів

У новому, вже не студентському житті багато привабливого та бажаного, а особливо це незалежність та впевненість у майбутньому. Мій шлях до незалежності почався іще за студентських…

У новому, вже не студентському житті багато привабливого та бажаного, а особливо це незалежність та впевненість у майбутньому. Мій шлях до незалежності почався іще за студентських років. Пригадується, як проходячи виробничу практику на фармацевтичній фірмі «Дарниця»,  я був здивований високою культурою виробництва, освіченістю працівників та гарним ставлення керівництва до персоналу – відразу вирішив прикласти всіх зусиль, щоб стати членом дружної команди професіоналів флагману української фармації. Для цього, звісно, першочергово потрібні були ґрунтовні знання та навики спеціальності. Знань багато не буває!

Знання та навики, отримані на студентській лаві в НУХТ, формують світогляд і життєві цілі та цінності, а також, зазвичай, визначають коло друзів та захоплень в майбутньому. Наостанок, хотілося б побажати колективу кафедри біотехнології і мікробіології та студентам шаленого розвитку та значних наукових відкриттів. Бажаю постійного підвищення якості підготовки спеціалістів та визнання їхнього високого професійного рівня.

Ігор Голуб
лаборант хімічного аналізу відділу контролю якості на ПАТ «Фармак», випускник НУХТ 2017 року за напрямом «Хімічна технологія та інженерія»

Гадаю, що мені пощастило з роботою. Нині я працюю в дуже дружньому і кваліфікованому колективі лідера фармацевтичної галузі України - ПАТ «Фармак» у відділі контролю якості. Робота…

Гадаю, що мені пощастило з роботою. Нині я працюю в дуже дружньому і кваліфікованому колективі лідера фармацевтичної галузі України - ПАТ «Фармак» у відділі контролю якості. Робота дуже цікава та відповідальна, хоч і складна. Поряд з тим я маю безцінний практичний досвід - адже до цього я працював лаборантом на кафедрі аналітичної хімії у нашому університеті. Дякую викладачам НУХТ за навики, вміння та знання отримані у стінах університету, адже вони стають запорукою успіху та подальшого кар'єрного зростання.

Микола Івахнюк
технік-технолог у цеху рідких лікарських засобів (дільниця виробництва інсуліну) ПАТ «Фармак», випускник НУХТ 2015 року, за спеціальністю «Фармацевтична біотехнологія»

Ще навіть не маючи диплому магістра, мені запропонували перспективні вакансії на найкращих фармацевтичних підприємствах України, зокрема ПАТ «Фармак» – посада «техніка-технолога»…

Ще навіть не маючи диплому магістра, мені запропонували перспективні вакансії на найкращих фармацевтичних підприємствах України, зокрема ПАТ «Фармак» – посада «техніка-технолога» на виробництві інсуліну, ПрАТ «Фармацевтична фірма «Дарниця» – вакансія фармаколога та ряд інших. А все почалося із звичайного резюме, де я вказав усі свої наукові здобутки: публікації у наукових журналах, патенти, диплом першого ступеню на Всеукраїнській конференції з «Біотехнології».

Слід відмітити, що найбільше працівників з «Фармацевтичної фірми «Дарниця» зацікавив мій досвід роботи в лабораторії, який я здобув у нас на кафедрі. Не мале значення на співбесіді відіграло і моє знання англійської мови. Тому в кінцевому результаті не так і важко мені було в пошуку роботи, маючи диплом бакалавра. Сьогодні Я працюю на дільниці з виробництва інсуліну на ПАТ «Фармак». Робота складна та відповідальна, потребує високої кваліфікації від працівника. Але, не зважаючи на всі труднощі, вона досить цікава, кожен день дізнаєшся щось нове.

Всім викладачам моєї випускової кафедри і особливо науковому керівнику хочеться сказати, в першу чергу, велике дякую. Ніколи не зупиняйтеся на досягнутому, адже, завдяки Вашим старанням, наші студенти мають великі перспективи. А студентам бажаю натхнення, успіху та удачі.

Надія Савчук
фінансовий директор страхової компанії "Здорово", випускниця НУХТ 2006 року за спеціальністю "Облік і аудит"

"Студентські роки - це перші кроки дорослого, свідомого життя. Саме в ці роки закладаються всі основні життєві поняття. Ось чому так важливо потрапити в хороший колектив як одногрупників, так і викладачів.…

"Студентські роки - це перші кроки дорослого, свідомого життя. Саме в ці роки закладаються всі основні життєві поняття. Ось чому так важливо потрапити в хороший колектив як одногрупників, так і викладачів. Мені з цим неймовірно пощастило, дякуючи чудовому колективу кваліфікованих викладачів, які дали путівку в успішне професійне життя. За роки навчання я здобула знання, і не тільки за спеціальністю, які допомогли мені дуже швидко, майже без особливих зусиль, піднятися по кар'єрних сходинках. Уже на другому році роботи, після випуску, я зайняла керівну посаду у великій компанії. Також хочеться висловити окрему вдячність Шеремету Олегу Олексійовичу і Овдій Олені Василівні за підтримку і розуміння.

Сергій Лукашенко
Creative Project Manager у Creative Marketing Solutions Group, випускник НУХТ 2013 року за спеціальністю «Маркетинг»

Навчання в НУХТ для мене стало не лише безліччю найприємніших спогадів, але і залишається невід’ємною частиною сьогодення! Мої одногрупники стали моїми кращими друзями, я все ще звертаюсь до викладачів…

Навчання в НУХТ для мене стало не лише безліччю найприємніших спогадів, але і залишається невід’ємною частиною сьогодення! Мої одногрупники стали моїми кращими друзями, я все ще звертаюсь до викладачів за професійною порадою, а до мене з цим вже звертаються студенти. Такого тісного зв’язку немає в жодному іншому університеті, і це – не пусті слова. Якщо б мені дали можливість переграти своє студентство заново – я б все рівно обрав би навчання в Навчально-науковому інституті економіки і управління НУХТ!

Валентина Шапран
спеціаліст з міжнародної логістики ПАТ «Миронівський хлібопродукт» (ТМ «Наша Ряба»), випускниця НУХТ 2011 року за спеціальністю «Товарознавство та торговельне підприємництво»

"Родзинкою" нашого інституту економіки і управління вважаю різноманітність знань, що надаються та шанс вирішити в період навчання, чим саме хочеш займатися в житті. Після закінчення університету з моєю…

"Родзинкою" нашого інституту економіки і управління вважаю різноманітність знань, що надаються та шанс вирішити в період навчання, чим саме хочеш займатися в житті. Після закінчення університету з моєю спеціальністю можна працювати в логістиці, закупівлях, комерції.
Я дуже вдячна нашим викладачам за індивідуальний підхід до кожного студента, постійну підтримку під час навчання та за безцінні професійні та життєві поради, що допомогли мені в майбутньому стати кваліфікованими спеціалістами та ніколи не зупинятися на досягнутому. Я щаслива, що обрала Національний університет харчових технологій і навчалася фаху саме у викладачів кафедри маркетингу!

Дмитро Русин
генеральний директор ТОВ “НІК ГРУП”, ТМ ibud.ua

У 2009 році я закінчив магістратуру за спеціальності “Маркетинг”. Хочу відмітити високу якість викладання як загальноекономічних дисциплін ,так і фахових предметів по спеціальності. Високий рівень викладання,…

У 2009 році я закінчив магістратуру за спеціальності “Маркетинг”. Хочу відмітити високу якість викладання як загальноекономічних дисциплін ,так і фахових предметів по спеціальності. Високий рівень викладання, прикладне застосування отриманих в Національному університеті харчових технологій знань та якісне community - це все переваги ННІ ЕіУ!

Олександр Щуровський
генеральний директор міжнародної компанії "Marusia Beverages Ukraine", випускник НУХТ 1997 року за спеціальністю "Менеджмент"

"Від щирого серця хочу подякувати усьому викладацькому складу університету за те, що дали мені беззаперечну, справжню путівку в життя! Високий рівень фундаментальних знань, професійне ставлення до дисциплін,…

"Від щирого серця хочу подякувати усьому викладацькому складу університету за те, що дали мені беззаперечну, справжню путівку в життя! Високий рівень фундаментальних знань, професійне ставлення до дисциплін, мудрі фахові та життєві поради, зазвичай із феноменальним почуттям гумору, - все це неймовірно розширює горизонти свідомості й мислення молодої людини. Як керівник, якому вже є з чим порівнювати і який провів не один десяток співбесід, абітурієнтам я можу щиро порекомендувати економічний інститут НУХТ. Зазначу, що в нашій компанії працювало і працюють зараз понад 10 випускників економічних спеціальностей НУХТ молодшого покоління, тож, маючи з ким порівнювати, я можу твердо відзначити, що всі вони успішні, кожен з них розумний та високоерудований, а в серці переможець, і найголовніше - готовий в будь-який час підставити своє плече допомоги товаришу! Бажаю продовжувати в такому ж русі! Низький уклін викладачам Навчально-наукового інституту економіки і управління НУХТ!

Михайло Нетяжук
міський голова м. Фастів, випускник НУХТ 2002 року за спеціальністю «Економіка підприємства»

Навчаючись у НУХТ, завжди приємно вражався високою корпоративною культурою економічного факультету, освіченістю викладачів та гарним ставленням керівництва до студентів. Щиро радий бути частиною дружної…

Навчаючись у НУХТ, завжди приємно вражався високою корпоративною культурою економічного факультету, освіченістю викладачів та гарним ставленням керівництва до студентів. Щиро радий бути частиною дружної команди професіоналів флагману української економічної освіти. Знання та навики, отримані на студентській лаві, сформували світогляд, життєві цілі та цінності, а також визначили коло друзів та захоплень. Ні на хвилину не шкодую про вибір професії, яка відкрила для мене нові горизонти та перспективи розвитку.

Олена Дерев’янко
віце-президент Української PR-Ліги, доктор економічних наук, професор, випускниця НУХТ 1996 року за спеціальністю «Менеджмент»

"Минуло понад 20 років після закінчення мною навчання в НУХТ, і з того часу моє життя (як, до речі, і життя двох поколінь моєї родини до цього) так чи інакше пов'язане з рідним університетом. Як людина,…

"Минуло понад 20 років після закінчення мною навчання в НУХТ, і з того часу моє життя (як, до речі, і життя двох поколінь моєї родини до цього) так чи інакше пов'язане з рідним університетом. Як людина, яка прекрасно розуміється на тому, що відбувалося за роки незалежності України у вітчизняній системі вищої освіти, скажу одразу – економічна школа нашого університету не поступається так званим «спеціалізованим вищим навчальним закладам», де "економіка" звучить в назві. Більше того, у 90-х роках минулого століття наші економісти були незрівнянно сильнішими за випускників інших університетів, дякуючи тому, що отримували реальне уявлення про ведення бізнесу після практики на справжніх підприємствах, а не в кабінетах. Такі вчені (доктори економічних наук, професори, які працюють чи працювали в НУХТ у різні роки) як Іван Андрійович Чепурнов, Сергій Афанасійович Кошелюк, Олександр Борисович Бутник-Сіверський, Ігор Олексійович Сінгаєвський, Надія Марківна Ткаченко склали б честь будь-якому університету світу. Ці традиції продовжуються, грунтуючись на невгамовному прагненні пізнання законів світобудови, яке відчувають кращі викладачі, аспіранти і студенти нашого університету. І на глибинному розумінні принципів господарства як таких, і з урахуванням державної і галузевої специфіки. Ніякі теоретичні конструкти нездатні замінити живе дихання бізнес-структур, їх моделей створення вартості, ланцюжків постачання, корпоративних культур і управлінських технологій. А виробництво харчової продукції було, є і буде одним із найважливіших джерел глобальної конкурентоспроможності України. Саме тому, нещодавно, як український експерт міжнародного рейтингу ВНЗ, я приділила особливу увагу позиціонуванню НУХТ в якості університету, здатного готувати висококласних професіоналів економічного профіля. Що підтверджує особисто мій приклад і приклад багатьох інших успішних випускників нашої alma mater.

Андрій Мірошник
народний депутат України VIII скликання, кандидат економічних наук, випускник НУХТ 2003 року за спеціальністю «Економіка підприємства»

"Життя досить часто кидає нам складні виклики та ставить перед новим вибором. І саме від нього залежить наше майбутнє. Тому важливо твердо і впевнено обрати правильний шлях, який приведе до самореалізації…

"Життя досить часто кидає нам складні виклики та ставить перед новим вибором. І саме від нього залежить наше майбутнє. Тому важливо твердо і впевнено обрати правильний шлях, який приведе до самореалізації і великих звершень. Одним із яскравих прикладів цього було навчання у Національному університеті харчових технологій. Економіка у всі часі була і залишається рушійною силою та потужним важелем в управлінні державою; а знання, здобуті в НУХТ, дали ґрунтовне, глибоке розуміння особливостей здійснення економічних процесів в Україні та світі. Висловлюю велику вдячність викладачам ННІ економіки і управління, які демонструють самовідданість у роботі, високий професіоналізм і відповідальність за майбутнє. Саме вони віддали часточку своєї душі у становлення та розвиток своїх студентів, як особистостей та професіоналів економічного фаху. Із впевненістю можу сказати, що студентські роки, проведені в НУХТ, – невід'ємна, важлива частина нашого життя, світлий спогад, а наша економічна школа – це місце генерації професіоналів нового покоління.

company
company
company
company
company

Our graduates employed by

All partners
interesting
interesting
interesting
interesting
interesting

Still considering?

Безкоштовні для студентів власні тренажерний зал та басейн
Безкоштовні для студентів власні тренажерний зал та басейн
Тільки в НУХТі вечір факультету студенти чекають більше, ніж канікул
Тільки в НУХТі вечір факультету студенти чекають більше, ніж канікул
Міс України «народжуються» в НУХТ
Міс України «народжуються» в НУХТ
Внутрішнє подвір’я, місце, що знайомить, зближує, єднає
Внутрішнє подвір’я, місце, що знайомить, зближує, єднає
Ми не мерзнемо на парах – гріємось на сноубордах у Карпатах. Дистанційне навчання one line
Ми не мерзнемо на парах – гріємось на сноубордах у Карпатах. Дистанційне навчання one line
Неперевершений Київ із вікон корпусу Ж
Неперевершений Київ із вікон корпусу Ж
Лише в НУХТ день факультету студенти чекають більше, ніж канікул
Лише в НУХТ день факультету студенти чекають більше, ніж канікул
Чи знаєте Ви як виглядає новорічна ялинка справжнього хіміка
Чи знаєте Ви як виглядає новорічна ялинка справжнього хіміка
Шматочок дому та тепла для наших захисників
Шматочок дому та тепла для наших захисників
Для першокурсників переходи між корпусами як Мінливі сходи Хогвартсу
Для першокурсників переходи між корпусами як Мінливі сходи Хогвартсу