Н У Х Т

Кафедра міжнародної економіки провела Всеукраїнський конкурс есе «Україна в системі міжнародної освіти»

18 april 2024

Кафедра міжнародної економіки провела Всеукраїнський конкурс есе «Україна в системі міжнародної освіти»

Кафедра міжнародної економіки вперше провела Всеукраїнський конкурс «Україна в системі міжнародної освіти» серед школярів 9-11 класів і здобувачів закладів вищої освіти.

Учасникам було запропоновано викласти у формі есе свої думки щодо сучасних тенденцій розвитку освіти; сучасного стану освіти в світі; історичних аспектів становлення освіти в Україні; особливостей європейської, американської та азіатської систем освіти; діяльності міжнародних організацій щодо підвищення якості освіти.

До конкурсної комісії надійшли понад двісті робіт практично з усіх регіонів нашої країни. Були дуже щирі та емоційні роботи, які викликали сльози, і більш дослідницькі, з обґрунтуваннями, висновками і рекомендаціями. Члени конкурсної комісії були дуже лояльними – не повернули жодну, неправильно оформлену роботу і приймали есе після зазначеного терміну та намагалися бути об’єктивними в їх оцінюванні. Низькі бали отримали ті здобувачі освіти, які допустили орфографічні та стилістичні помилки, не розкрили зазначену тему або їх роботи були дуже маленького обсягу.

З підсумками конкурсу можна ознайомитися на сайті кафедри міжнародної економіки http://surl.li/sseny.

Усі учасники та їх керівники до 22 квітня отримають Сертифікати, а кращі есе будуть опубліковані у збірнику наукових матеріалів кафедри.

Найбільш цікаві есе відібрані для виступу на науковому семінарі «Пріоритети освітнього процесу ЄС», який відбудеться 19 квітня 2024 року о 10:00 в zoom за покликанням

Запрошуються усі бажаючі конкурсанти.

Дуже приємно, що в Україні дуже творча та активна молодь, якій вирішувати проблеми, пов’язані не тільки з освітою, але й розвитком економіки нашої країни!

Організатори дуже вдячні всім учасникам та їх керівникам за якісну роботу й чекають на пропозиції і теми для проведення наступних конкурсів як всеукраїнських, так і міжнародних.

Успіхів всім! Бережіть себе та своїх рідних і близьких! Миру! Перемоги!

Published on: 18-04-2024
Read also:
Стартував вступ до аспірантури НУХТ для здобуття ступеня «Доктор філософії»

Сьогодні розпочалося приймання документів від вступників до аспірантури для здобуття наукового ступеня «Доктор філософії». У 2022 році в нашому університеті оголошений прийом до аспірантури за спеціальностями: 051 «Економіка», 073 «Менеджмент», 075 «Маркетинг», 102 «Хімія»,133 «Галузеве машинобудування», 141 «Електроенергетика, електротехніка та е...

READ YOURSELF

Стартував вступ до аспірантури НУХТ для здобуття ступеня «Доктор філософії» 01 august 2022

Філософія органік!

Випускниця магістратури НУХТ, а нині – начальниця відділу контролю якості продукції АФ «Поле» Вікторія Павловська прочитала лекцію для магістрантів І курсу, що навчаються за освітньою програмою «Технологічна експертиза та безпека харчової продукції». Лекція була присвячена виробництву та сертифікації органічної продукції, яка розглядається в рамка...

READ YOURSELF

Філософія органік! 11 april 2023

Підсумки 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті»

Підведені підсумки 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті». У зв'язку із забороною масових заходів під час карантину, робота пленарного засідання і секцій конференції, запланована на 2-3 квітня, була відмінена, проте молоді науковці...

READ YOURSELF

Підсумки 86-ї Міжнародної наукової конференції молодих учених, аспірантів і студентів «Наукові здобутки молоді – вирішенню проблем харчування людства у XXI столітті» 07 april 2020

Високим рівнем здобутих професійних компетентностей відзначаються магістранти кафедри технології консервування

На кафедрі технології  консервування стартували захисти дипломних магістерських проектів студентів денної та заочної форм навчання освітніх програм «Технології зберігання, консервування та переробки плодів і овочів» та «Технології харчових концентрованих продуктів на основі фруктово-овочевої сировини, чаю, кави та прянощів». Магістрантів із цією з...

READ YOURSELF

Високим рівнем здобутих професійних компетентностей відзначаються магістранти кафедри технології консервування 20 february 2019