Н У Х Т

Кафедра міжнародної економіки провела Всеукраїнський конкурс есе «Україна в системі міжнародної освіти»

18 april 2024

Кафедра міжнародної економіки провела Всеукраїнський конкурс есе «Україна в системі міжнародної освіти»

Кафедра міжнародної економіки вперше провела Всеукраїнський конкурс «Україна в системі міжнародної освіти» серед школярів 9-11 класів і здобувачів закладів вищої освіти.

Учасникам було запропоновано викласти у формі есе свої думки щодо сучасних тенденцій розвитку освіти; сучасного стану освіти в світі; історичних аспектів становлення освіти в Україні; особливостей європейської, американської та азіатської систем освіти; діяльності міжнародних організацій щодо підвищення якості освіти.

До конкурсної комісії надійшли понад двісті робіт практично з усіх регіонів нашої країни. Були дуже щирі та емоційні роботи, які викликали сльози, і більш дослідницькі, з обґрунтуваннями, висновками і рекомендаціями. Члени конкурсної комісії були дуже лояльними – не повернули жодну, неправильно оформлену роботу і приймали есе після зазначеного терміну та намагалися бути об’єктивними в їх оцінюванні. Низькі бали отримали ті здобувачі освіти, які допустили орфографічні та стилістичні помилки, не розкрили зазначену тему або їх роботи були дуже маленького обсягу.

З підсумками конкурсу можна ознайомитися на сайті кафедри міжнародної економіки http://surl.li/sseny.

Усі учасники та їх керівники до 22 квітня отримають Сертифікати, а кращі есе будуть опубліковані у збірнику наукових матеріалів кафедри.

Найбільш цікаві есе відібрані для виступу на науковому семінарі «Пріоритети освітнього процесу ЄС», який відбудеться 19 квітня 2024 року о 10:00 в zoom за покликанням

Запрошуються усі бажаючі конкурсанти.

Дуже приємно, що в Україні дуже творча та активна молодь, якій вирішувати проблеми, пов’язані не тільки з освітою, але й розвитком економіки нашої країни!

Організатори дуже вдячні всім учасникам та їх керівникам за якісну роботу й чекають на пропозиції і теми для проведення наступних конкурсів як всеукраїнських, так і міжнародних.

Успіхів всім! Бережіть себе та своїх рідних і близьких! Миру! Перемоги!

Published on: 18-04-2024
Read also:
Оздоровче харчування – у центрі уваги науковців

17-18 листопада 2021 р. в університеті відбулася VIII Міжнародна науково-практична конференція «Оздоровчі харчові продукти та дієтичні добавки: технології, якість та безпека». На конференцію представили свої доповіді 76 науковців з нашого університету, інших закладів вищої освіти, наукових установ і підприємств: Державного біотехнологічного універ...

READ YOURSELF

Оздоровче харчування – у центрі уваги науковців 19 november 2021

Наші біотехнологи впевнено здобувають знання необхідні для майбутньої фахової діяльності

Чи багато з нас може відповісти на запитання, що таке пробіотики? Напевно, що більшість зможе. А от чи зможе пояснити, що таке: пребіотики, метабіотики, постбіотики, кобіотики, парапробіотики тощо? Чи знаємо ми різницю між симбіотиками та синбіотиками? Чи можемо відрізнити гомопробіотики, гетеропробіотики від аутопробіотиків? А здобувачі 4 курсу сп...

READ YOURSELF

Наші біотехнологи впевнено здобувають знання необхідні для майбутньої фахової діяльності 29 april 2022

Практичний майстер-клас від стейкхолдерів на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

За вже сталою традицією залучення стейкхолдерів до проведення лабораторних, практичних  і лекційних занять на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 3 квітня відбувся практичний майстер-клас «Харчові волокна. Практичний досвід використання в м'ясній промисловості». Захід був організований у колаборації з компанією ТОВ «ПРО-ФАЙБЕР» – ексклюзив...

READ YOURSELF

Практичний майстер-клас від стейкхолдерів на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 05 april 2024

Лекція фахівця ТОВ «Ch. Hansen Україна» для майбутніх докторів філософії і магістрантів

3 листопада 2021 р. директор департаменту з продажу харчових культур і ферментів ТОВ «Ch. Hansen Україна» Олег Рибачук прочитав лекцію англійською мовою для майбутніх докторів філософії та магістрантів випускових кафедр технології м’яса і м’ясних продуктів та технології молока і молочних продуктів Навчально-наукового інституту харчових технологій Н...

READ YOURSELF

Лекція фахівця ТОВ «Ch. Hansen Україна» для майбутніх докторів філософії і магістрантів 04 november 2021