Н У Х Т

Зворушливе свято прощання з випускниками відбулося на факультеті біотехнології та екологічного контролю

25 february 2019

Зворушливе свято прощання з випускниками відбулося на факультеті біотехнології та екологічного контролю

22 лютого у актовій залі університету дружна родина факультету біотехнології та екологічного контролю прощалася зі своїми цьогорічними випускниками-магістрами та бакалаврами.

Ця зима для випускників стала особливою, адже вони перегорнули ще одну сторінку свого життя – закінчили університет, де їх життя було сповнене цікавих моментів, неймовірних пригод і багато іншого. Але, на жаль, їх студентські роки позаду, а попереду – самостійне життя, де кожний із них піде своєю стежиною.

132 магістри денної та заочної форми навчання і бакалаврів заочної форми навчання отримали цього дня дипломи, 11 із них – із відзнакою.

Розпочалося свято зі слайд-шоу зі світлин із випускниками у різні моменти їх студентського життя.

Тепло привітала своїх вихованців декан факультету Наталія Грегірчак. Не менш щирими й зворушливими були напутні слова завідувачів кафедр – біотехнології та мікробіології Тетяни Пирог, екологічної безпеки та охорони праці Олени Семенової, доцентів Інни Лич та Олени Подобій.

Святковий концерт під акомпанемент  ведучих Ірини Ковшар та Ярослава Шульгана пролетів як одна чарівна мить. Надзвичайно емоційно гості свята зустріли пісню «Я вернусь», виконану незмінною учасницею факультетських заходів Оленою Демченко.

Наказ ректора про присвоєння освітньо-кваліфікаційного рівня «бакалавр» і освітнього ступеня «магістр» оголосили декан Наталія Грегірчак і заступник декана з навчально-виховної роботи Юрій Резніченко. Вони ж вручили найкращим студентам грамоти за особисті наукові здобутки, активну участь у спортивному й культурно-масовому житті факультету. Оригінальними подарунками були відзначені Марина Коваль – голова студентської ради факультету та Володимир Федоренко – голова студентської ради гуртожитку № 3.

Закривали вечір теплі слова вдячності викладачам, батькам, одногрупникам від випускників, які, ледь стримуючи сльози, зізналися, що ці п’ять із половиною років назавжди залишаться в їх пам’яті як найкращі моменти життя. На згадку від випускників 2019 року колективи випускових кафедр були нагороджені відзнаками.

Колектив факультету біотехнології та екологічного контролю бажає своїм вихованцям творчої наснаги, успіху у всіх починаннях, здійснення найзаповітніших мрій, високого кар’єрного зростання!

Published on: 25-02-2019
Read also:
Витончені десерти на основі заварних напівфабрикатів навчилися готувати студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції

Нещодавно на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся неймовірно казковий майстер-клас. А як інакше можна назвати подію, коли мова йде про витончені десерти?! Студентка кафедри 2 курсу зі скороченим терміном навчання, шеф-кондитер ресторану-дому «Антресоль» у м. Суми Світлана Ведмідь у рамках дисципліни «Технологія продукції...

READ YOURSELF

Витончені десерти на основі заварних напівфабрикатів навчилися готувати студенти кафедри технології ресторанної і аюрведичної продукції 22 may 2019

Науковий семінар відбувся на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства

На кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства відбувся науковий семінар «Удосконалення технології алкогольних напоїв та технології спиртової бражки». До загального обговорення були представлені доповіді аспірантів кафедри: «Удосконалення технології алкогольних напоїв новими природними та наноматеріалами» Ірини Савченко, «Удосконалення ...

READ YOURSELF

Науковий семінар відбувся на кафедрі біотехнології продуктів бродіння і виноробства 11 june 2021

Десята Міжнародна удалась!

Усе в житті починається із зацікавленості. З давніх часів і донині ця риса втілює одну з найпрекрасніших властивостей людського розуму – бажання знати. І якщо серед естетичних високих мистецтв на першому місці стоїть література як технологія слова, то серед практичних галузей людського життя до таких висот сягає технологія оздоровчих продуктів. Яск...

READ YOURSELF

Десята Міжнародна удалась! 17 november 2023

Сучасні підходи до стратегії сталого розвитку у ЄС і Україні обговорили учасники Міжнародної весняної школи, що працювала у НУХТ

23-24 квітня в нашому університеті працювали Міжнародна весняна школа та Міжнародна науково-практична конференція «Європейські виміри сталого розвитку» у рамках реалізації проектів програми Європейського Союзу Еразмус+ Жан Моне Кафедра FoodPro (# 587488-EPP-1-2017-1-UA-EPPJMO-CHAIR) та Жан Моне Модуль EcoPro (# 574796-EPP-1-2016-1-UA-EPPJMO-MODULE)...

READ YOURSELF

Сучасні підходи до стратегії сталого розвитку у ЄС і Україні обговорили учасники Міжнародної весняної школи, що працювала у НУХТ 06 may 2019