Н У Х Т

Побудову успішних бізнес-моделей опановують магістранти-крафтовики

14 march 2024

Побудову успішних бізнес-моделей опановують магістранти-крафтовики

За ініціативи професорки кафедри економічної теорії Галини Кундєєвої та гарантки міждисциплінарної магістерської освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» Оксани Топчій для здобувачів програми в рамках вивчення дисципліни «Формування бізнес-моделі компанії та управління» відбулася гостьова лекція-практикум «Практичні аспекти використання бізнес-моделей в стратегічному плануванні бізнесу».

Запрошена лекторка – к.е.н., голова правління Асоціації консультантів для бізнесу, власниця консалтингової агенції «Насирова колсантинг», бізнес-консультантка зі стратегічного маркетингу та розвитку бізнесу Світлана Насирова.

Фахівчиня із задоволенням ділилася практичним досвідом побудови успішних бізнес-моделей на прикладі реальних підприємств. Учасники зустрічі розглянули відмінності бізнес-моделей виробничих підприємств і бізнесів послуг, типові помилки в бізнес-моделюванні та практичну складову використання бізнес-моделі CANVAS при стратегічному плануванні в компанії. Здобувачам освіти була цікавою інформація про можливість багаторазового застосовування цього інструменту, розробляючи різні варіанти бізнес-моделей, а також доопрацьовуючи проєкт у будь-який час.

На завершення заходу магістранти висловили побажання щодо організації подальших таких зустрічей із метою більш глибокого опанування інструментів стратегічного управління та подякували Світлані Насировій за плідну співпрацю й можливість поглибити теоретичні знання з дисциплін цікавими практичними кейсами.

Published on: 14-03-2024
Read also:
Захист комплексної магістерської роботи вперше відбувся на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції

Вперше на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбувся захист комплексної магістерської роботи «Наукове обґрунтування та розробка технологій аюрведичних харчових продуктів і косметичних засобів з використанням прянощів та їх олійних екстрактів». До роботи були залучені студенти, які здобувають освітній ступінь «магістр» за спеці...

READ YOURSELF

Захист комплексної магістерської роботи вперше відбувся на кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції 19 february 2019

Розпочала роботу Міжнародна Весняна Школа «Європейські виміри сталого розвитку»

23 квітня 2019 року розпочала роботу Міжнародна Весняна Школа «Європейські виміри сталого розвитку» в рамках проекту програми Європейського Союзу ЕРАЗМУС+Жан Моне Кафедра FoodPro (#587488-EPP-1-2017-1-UA-EPPJMO-CHAIR) та Жан Моне Модуль EcoPro (# 574796-EPP-1-2016-1-UA-EPPJMO-MODULE). З вітальним словом виступили проректор з наукової роботи НУХТ О...

READ YOURSELF

Розпочала роботу Міжнародна Весняна Школа «Європейські виміри сталого розвитку» 24 april 2019

Літо з користю: наші біотехнологи взяли участь у ХIX International Summer School «Molecular Biology, Biotechnology and Biomedicine»

Третій рік поспіль здобувачі освіти та викладачі кафедри біотехнології і мікробіології беруть участь у міжнародній літній школі «Molecular Biology, Biotechnology and Biomedicine». Науковий захід, організатором якого є Одеський національний університет імені І.І. Мечникова, був проведений за підтримки DAAD (Німецьке Бюро Академічних Обмінів). У здоб...

READ YOURSELF

Літо з користю: наші біотехнологи взяли участь у ХIX International Summer School «Molecular Biology, Biotechnology and Biomedicine» 26 july 2024

Вручено сертифікати міжнародного стажування у готельних підприємствах Болгарії

Міжнародне партнерство кафедри готельно-ресторанної справи зі стейкхолдерами індустрії гостинності щодо організації закордонної практики продовжується. Здобувачі освітніх ступенів бакалавра та магістра спеціальності 241 «Готельно-ресторанна справа» закріплювали теоретичні знання та формували практичні навички під час виробничої практики і стажуван...

READ YOURSELF

Вручено сертифікати міжнародного стажування у готельних підприємствах Болгарії 17 april 2024