Н У Х Т

Побудову успішних бізнес-моделей опановують магістранти-крафтовики

14 march 2024

Побудову успішних бізнес-моделей опановують магістранти-крафтовики

За ініціативи професорки кафедри економічної теорії Галини Кундєєвої та гарантки міждисциплінарної магістерської освітньо-наукової програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» Оксани Топчій для здобувачів програми в рамках вивчення дисципліни «Формування бізнес-моделі компанії та управління» відбулася гостьова лекція-практикум «Практичні аспекти використання бізнес-моделей в стратегічному плануванні бізнесу».

Запрошена лекторка – к.е.н., голова правління Асоціації консультантів для бізнесу, власниця консалтингової агенції «Насирова колсантинг», бізнес-консультантка зі стратегічного маркетингу та розвитку бізнесу Світлана Насирова.

Фахівчиня із задоволенням ділилася практичним досвідом побудови успішних бізнес-моделей на прикладі реальних підприємств. Учасники зустрічі розглянули відмінності бізнес-моделей виробничих підприємств і бізнесів послуг, типові помилки в бізнес-моделюванні та практичну складову використання бізнес-моделі CANVAS при стратегічному плануванні в компанії. Здобувачам освіти була цікавою інформація про можливість багаторазового застосовування цього інструменту, розробляючи різні варіанти бізнес-моделей, а також доопрацьовуючи проєкт у будь-який час.

На завершення заходу магістранти висловили побажання щодо організації подальших таких зустрічей із метою більш глибокого опанування інструментів стратегічного управління та подякували Світлані Насировій за плідну співпрацю й можливість поглибити теоретичні знання з дисциплін цікавими практичними кейсами.

Published on: 14-03-2024
Read also:
Про особливості роботи бару в концептуальному закладі дізналися третьокурсники на виїзному занятті

Днями здобувачі третього курсу освітнього ступеня «бакалавр» спеціальності «Готельно-ресторанна справа» ознайомилися з організацією роботи барів в умовах одного з кращих закладів ресторанного господарства м. Києва, що стало цінним практичним доповненням до навчального процесу. Виїзне лабораторне заняття з дисципліни «Барна справа та організація ро...

READ YOURSELF

Про особливості роботи бару в концептуальному закладі дізналися третьокурсники на виїзному занятті 10 october 2025

Триває реалізація проєкту напряму Жана Моне «Модулі» на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

24-25 жовтня в університеті працювали ІІ Міжнародна осіння школа «Регулювання використання харчових добавок: імплементація Європейських підходів» та ІІ Міжнародна науково-практична конференція «Проблеми і практичні підходи виробництва та регулювання використання харчових добавок в країнах Європейського Союзу та в Україні». Заходи відбулися в межах...

READ YOURSELF

Триває реалізація проєкту напряму Жана Моне «Модулі» на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 31 october 2023

Першокурсники знайомляться з національними духовними святинями

Студентські роки – особливий період, коли навчання переплітається з незабутніми моментами дозвілля. Першокурсники групи ТІ-1-2 Навчально-наукового інституту харчових технологій разом зі своєю кураторкою Оксаною Топчій відвідали величний Свято-Михайлівський Золотоверхий монастир. Подорож святими місцями у супроводі протоієрея Івана Сидора, викладач...

READ YOURSELF

Першокурсники знайомляться з національними духовними святинями 11 november 2024

Серед дипломантів Всеукраїнського конкурсу «Винахід року 2020» – два винаходи наших науковців

Відбулося оголошення та нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу «Винахід року 2020». Захід проходив в онлайн-режимі за участі представників Укрпатенту, Торгово-промислової палати України та Міністерства розвитку економіки, торгівлі та сільського господарства України. Під час трансляції переможці отримали можливість презентувати власні прое...

READ YOURSELF

Серед дипломантів Всеукраїнського конкурсу «Винахід року 2020» – два винаходи наших науковців 27 july 2020