Н У Х Т

До обговорення проблем продовольчого забезпечення армії долучився доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

21 may 2019

До обговорення проблем продовольчого забезпечення армії долучився доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

З цим девізом понад 50 науковців і фахівців галузі зібралися на науково-практичний семінар «Повноцінне харчування», який відбувся у навчальному центрі Національної академії Національної гвардії України (м. Харків).

Від нашого університету на цей захід був запрошений доцент кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Навчально-наукового інституту харчових технологій Валерій Махинько. Його доповідь була присвячена одержаним результатам щодо розроблення різних груп високобілкових хлібних виробів, до рецептури яких входить рослинна сировина з підвищеним вмістом білка – ізоляти сої, гороху та рису.

Валерій Махинько вказав на важливу роль хліба у харчуванні військовослужбовців, охарактеризував наявний асортимент виробів і можливі шляхи його вдосконалення. Значне зацікавлення аудиторії викликав представлений інноваційний хлібний виріб – сухарний брикет, що має підвищений вміст білка і може бути використаний у складі військових сухих пайків.

Другий день семінару був присвячений розгляду питань організації харчування військовослужбовців у польових умовах. Усі присутні на семінарі мали змогу не лише ознайомитися з обладнанням, яке для цього використовується, але і спостерігати за процесом випікання хліба у мобільній хлібопекарній печі.

Наприкінці зустрічі керівництво Національної академії Національної гвардії України подякувало всім учасникам семінару за небайдужість до проблем продовольчого забезпечення армії й відзначило їх подяками та сертифікатами.

Published on: 21-05-2019
Read also:
Перші здобувачі нової магістерської програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» розпочали навчання

Щодня нові реалії ставлять перед нами непрості виклики, але в Національному університеті харчових технологій втілюють заплановане! У 2022-2023 н.р. кафедрою  технології м'яса і м'ясних продуктів разом із кафедрою туристичного та готельного бізнесу започаткована нова міждисциплінарна освітньо-наукова програма «Промислові та крафтові технології для H...

READ YOURSELF

Перші здобувачі нової магістерської програми «Промислові та крафтові технології для HоRеCа в туризмі» розпочали навчання 12 october 2022

Наша магістрантка стала героїнею публікації німецького журналу «Packaging Journal»

Магістрантка кафедри машин і апаратів харчових та фармацевтичних виробництв Ольга Степанова стала героїнею публікації німецького журналу «Packaging Journal». У матеріалі розповідається про здобутки нашої здобувачки освіти, освітню програму «Інжиніринг поліграфічних та пакувальних виробництв», за якою вона навчається в нашому університеті, та перем...

READ YOURSELF

Наша магістрантка стала героїнею публікації німецького журналу «Packaging Journal» 14 december 2022

Гарна звичка перемагати управлінця персоналом

З 2016 року за рішенням Віталія Кличка ТОП-100 молодим талановитим киянам присуджується премія Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва. Цьогоріч серед кращих, обраних конкурсною комісією, була студентка 4 курсу освітньої програми «Управління персоналом та економіка праці» Тетяна Спека...

READ YOURSELF

Гарна звичка перемагати управлінця персоналом 27 june 2019

Зростає кількість цитувань наших науковців: оприлюднений січневий Transparent Ranking: Google Scholar

За даними січневого випуску Transparent Ranking: Top Universities by Citations in Top Google Scholar profiles 2023 (version 15.2) від Webometrics, наш університет із показником 29 809 цитувань посів 8 місце серед закладів вищої освіти Києва, 24 місце серед 62 ЗВО України та 2052 місце серед близько 5000 міжнародних установ, представлених у рейтингу...

READ YOURSELF

Зростає кількість цитувань наших науковців: оприлюднений січневий Transparent Ranking: Google Scholar 01 february 2023