Н У Х Т

Випускниця НУХТ, нині – технолог-розробник декоративної косметики провела майстер-клас для студентів і викладачів

10 may 2019

Випускниця НУХТ, нині – технолог-розробник декоративної косметики провела майстер-клас для студентів і викладачів

Доцент кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталія Сабадаш і старший викладач Ігор Фесич запросили до університету випускницю Олену Кичату, нині – технолога-розробника декоративної косметики ТОВ «Астра-Косметик». Зустріч була організована для студентів 4 курсу спеціальності 161 «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» і викладачів кафедри.

ТОВ «Астра-Косметик» – перше приватне підприємство з виробництва декоративної косметики. Майже 5 років компанія займається власним виробництвом косметики, має сучасну лабораторію та повноцінний завод у м. Кропивницький. Асортимент декоративної косметики досить великий: гігієнічна та декоративна помада, блиск для губ, туш для вій, пудра для обличчя, тональний крем, лак і лікувальна серія для нігтів тощо.

Олена Кичата в рамках курсу з дисципліни «Хімія та технологія косметичних засобів» провела майстер-клас із виробництва лаку для нігтів. Студенти мали змогу не тільки отримати теоретичні знання, поцікавитися тонкощами виробництва лаку для нігтів, а також здобути певні практичні навички. Були отримані чудові експериментальні зразки лаку для нігтів на будь-який смак.

Щиро бажаємо Олені професійного зростання, й щоб процес навчання завжди був поєднаний з творчістю!

 

Published on: 10-05-2019
Read also:
Зустріч у жовтні: відбувся День відкритих дверей університету

Сьогодні викладацько-студентська спільнота НУХТ зустрічала гостей, які завітали на День відкритих дверей університету аби ближче познайомитися з нашим закладом освіти й отримати відповіді на питання – як правильно сформувати свою дорожню карту вступу й не помилитися у виборі майбутнього. Змішаний формат заходу дав можливість усім охочим або особис...

READ YOURSELF

Зустріч у жовтні: відбувся День відкритих дверей університету 07 october 2023

Про тренди lean-виробництва та пакування харчових продуктів – наукова зустріч після вимушеної перерви

20 вересня в рамках Всеукраїнського тижня харчових технологій відбулася Міжнародна науково-практична конференція «Тренди lean-виробництва та пакування харчових продуктів», яка зібрала провідних учених, фахівців-виробничників, здобувачів вищої освіти і всіх, хто цікавиться розвитком харчової науки, техніки та технології. Незмінний модератор конфере...

READ YOURSELF

Про тренди lean-виробництва та пакування харчових продуктів – наукова зустріч після вимушеної перерви 20 september 2023

Співпраця з професіоналами галузі: практичне заняття на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Аудиторні заняття із залученням зовнішніх стейкхолдерів є важливою складовою підготовки майбутніх фахівців, адже дозволяють поєднати теоретичні знання з реальними викликами та практиками сучасного виробництва. Так, на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів за участі стейкхолдера – керівниці відділу маркування ТОВ «Сільпо-ФУД» А...

READ YOURSELF

Співпраця з професіоналами галузі: практичне заняття на кафедрі технології хлібопекарських і кондитерських виробів 13 october 2025

Обговорення поточного виконання планів навчання майбутніх докторів філософії на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів

У процесі моніторингу виконання індивідуальних планів для оцінювання якості навчання здобувачів освітнього ступеня «Доктор філософії» за спеціальністю 181 «Харчові технології», освітньо-науковою програмою «Харчові технології» на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів проведений науковий семінар, на якому аспіранти кафедри першого і другого ро...

READ YOURSELF

Обговорення поточного виконання планів навчання майбутніх докторів філософії на кафедрі технології м'яса і м'ясних продуктів 15 march 2023