Н У Х Т

Випускниця НУХТ, нині – технолог-розробник декоративної косметики провела майстер-клас для студентів і викладачів

10 may 2019

Випускниця НУХТ, нині – технолог-розробник декоративної косметики провела майстер-клас для студентів і викладачів

Доцент кафедри технології жирів, хімічних технологій харчових добавок та косметичних засобів Наталія Сабадаш і старший викладач Ігор Фесич запросили до університету випускницю Олену Кичату, нині – технолога-розробника декоративної косметики ТОВ «Астра-Косметик». Зустріч була організована для студентів 4 курсу спеціальності 161 «Хімічні технології харчових добавок та косметичних засобів» і викладачів кафедри.

ТОВ «Астра-Косметик» – перше приватне підприємство з виробництва декоративної косметики. Майже 5 років компанія займається власним виробництвом косметики, має сучасну лабораторію та повноцінний завод у м. Кропивницький. Асортимент декоративної косметики досить великий: гігієнічна та декоративна помада, блиск для губ, туш для вій, пудра для обличчя, тональний крем, лак і лікувальна серія для нігтів тощо.

Олена Кичата в рамках курсу з дисципліни «Хімія та технологія косметичних засобів» провела майстер-клас із виробництва лаку для нігтів. Студенти мали змогу не тільки отримати теоретичні знання, поцікавитися тонкощами виробництва лаку для нігтів, а також здобути певні практичні навички. Були отримані чудові експериментальні зразки лаку для нігтів на будь-який смак.

Щиро бажаємо Олені професійного зростання, й щоб процес навчання завжди був поєднаний з творчістю!

 

Published on: 10-05-2019
Read also:
Поповнюють свої знання щодо органічних продуктів науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів

Доцентка кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів Наталія Фалендиш взяла  участь у роботі конференції «Органік: знання, досвід, результат», яка відбулася 9 червня 2021 року у м. Києві на території Національного Експоцентру України у рамках Міжнародної агропромислової виставки «АГРО-2021» та Спеціалізованої виставки-ярмарку органіч...

READ YOURSELF

Поповнюють свої знання щодо органічних продуктів науковці кафедри технології хлібопекарських і кондитерських виробів 11 june 2021

Здобувачі факультету біотехнології та екологічного контролю освоюють «маршрути» Києва

У нашому університеті навчаються студенти не тільки з Києва, а і з інших населених пунктів. А наша столиця дуже гарна й мальовнича, особливо в чудову пору – осінь, яка наразі у самому розпалі. Тож, студентська рада факультету біотехнології та екологічного контролю запропонувала всім охочим черговий челендж, який показав всю красу Києва. Маршрути б...

READ YOURSELF

Здобувачі факультету біотехнології та екологічного контролю освоюють «маршрути» Києва 18 october 2023

Міжнародне наукове співробітництво кафедри технології молока і молочних продуктів

На кафедрі технології молока і молочних продуктів у рамках міжнародного співробітництва проведено серію спільних наукових досліджень з метою вивчення функціонально-технологічних властивостей розчинних харчових волокон у морозиві молочному. У складі дослідницької групи працювали: доцентка Жешувського університету (Польща) Магдалена Буніовська, проф...

READ YOURSELF

Міжнародне наукове співробітництво кафедри технології молока і молочних продуктів 21 september 2021

Внесок молодих вчених у розбудову сучасного менеджменту підприємств

5-6 листопада 2025 року в університеті відбулася ХVI Міжнародна науково-практична конференція студентів, аспірантів та молодих вчених «Внесок молодих вчених у розбудову сучасного менеджменту підприємств». Конференція розпочалася з пленарного засідання, під час якого були презентовані доповіді, що висвітлювали актуальні тенденції у сфері менеджмент...

READ YOURSELF

Внесок молодих вчених у розбудову сучасного менеджменту підприємств 07 november 2025