Н У Х Т

Розпочинаємо набір до аспірантури і докторантури

21 august 2023

Розпочинаємо набір до аспірантури і докторантури

Сьогодні стартував вступ до аспірантури і докторантури нашого університету.

У 2023 році науковий ступінь доктора філософії в НУХТ можна здобути за спеціальностями: 051 «Економіка», 073 «Менеджмент», 075 «Маркетинг», 133 «Галузеве машинобудування», 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка», 144 «Теплоенергетика», 162 «Біотехнології та біоінженерія», 174 «Автоматизація, комп'ютерно-інтегровані технології та  робототехніка», 181 «Харчові технології». Ступінь доктора наук – за спеціальностями 051 «Економіка», 073 «Менеджмент», 075 «Маркетинг», 133 «Галузеве машинобудування», 174 «Автоматизація, комп'ютерно-інтегровані технології та  робототехніка», 181 «Харчові технології».

Термін навчання в аспірантурі – 4 роки, у докторантурі – 2 роки.

Приймання заяв і документів триватиме до 1 вересня.

Вступні випробування до аспірантури (іноземна мова, фахове вступне випробування) відбудуться з 4 по 8 вересня 2023 року. Програми вступних випробувань оприлюднені за посиланням.

Наказ на зарахування буде підписаний не пізніше 16 вересня. Навчання розпочнеться з 1 жовтня 2023 року.

Детальніше – у меню Аспірантура і докторантура на сайті університету.

Почніть своє сходження до вершин наукового Олімпу вже зараз!

Published on: 21-08-2023
Read also:
Ще одне актуальне дослідження готове до захисту

На кафедрі технології ресторанної і аюрведичної продукції відбулося розширене засідання, де заслухали звіт щодо результатів дисертаційної роботи «Удосконалення технологій пряно-жирових сумішей з сировини рослинного та тваринного походження» здобувачки наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю 181 «Харчові технології» Альони Очеретної. На...

READ YOURSELF

Ще одне актуальне дослідження готове до захисту 18 september 2023

Курс Практичної Гостинності «Hilton Kyiv» опанували викладачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу

Продовжують підвищувати свою професійну майстерність фахівці факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу. У період з 28 січня по 1 лютого 2019 року викладачам факультету випала честь стати учасниками «Курсу Практичної Гостинності Hilton Kyiv», який є частиною глобальної програми корпоративної відповідальності готелю «Travel with Purpos...

READ YOURSELF

Курс Практичної Гостинності «Hilton Kyiv» опанували викладачі факультету готельно-ресторанного та туристичного бізнесу 07 february 2019

Переможці конкурсу «Харчові технології-2019» – на ISM 2019!

Наші студенти-переможці конкурсу «Харчові технології-2019» вирушили до Кельну (Німеччина) на Міжнародну виставку кондитерських виробів ISM 2019, де перебуватимуть чотири дні. Програмою поїздки передбачене знайомство з містом, візит до всесвітньо відомого Музею шоколаду і, звичайно ж, відвідування форуму ISM 2019. Першого ж дня студенти відвідали К...

READ YOURSELF

Переможці конкурсу «Харчові технології-2019» – на ISM 2019! 29 january 2019

Викладачі НУХТ узяли участь у вебінарах із ІТ у Індонезії

Викладачі кафедри інформаційних технологій, штучного інтелекту і кібербезпеки (ІТШІК) черговий раз виступили на міжнародних вебінарах від наших партнерів із Індонезії. Нагадаємо, у 2023 році наш університет підписав меморандум щодо партнерства з індонезійським вишем University of Computer Science&Technology (Universitas STEKOM). У рамках цієї...

READ YOURSELF

Викладачі НУХТ узяли участь у вебінарах із ІТ у Індонезії 23 october 2024