Н У Х Т

«Солодкі» та «драйвові» інновації у промисловості: прогресивні дослідження наших здобувачів

22 may 2023

«Солодкі» та «драйвові» інновації у промисловості: прогресивні дослідження наших здобувачів

Студентський науковий гурток кафедри маркетингу «Інтелектуал» продовжує свою роботу. Цього разу наші здобувачі представили неймовірні огляди інновацій у актуальних галузях і сферах.

Віталіна Чигинцева та Вероніка Чебанова здійснили огляд інновацій у кондитерській промисловості. Автоматизовані машини від FRITSCH, що відкривають широкі можливості дизайну смаколиків, революційний прорив у світі випічки від MULTITWIST і КРУАСАН IMPRESSA, який забезпечує преміальну якість всього асортименту рулонної продукції. А ще Вероніка та Віталіна здивували учасників гуртка незвичними смаками солодощів. Хочете відчути шоколадний релакс і зануритися у Храм Богів? Ці враження втілює «Dagoba lavender blueberry» – чорний шоколад із натуральним букетом смаків лаванди і чорниці. Ми звикли асоціювати шоколад лише із солодким смаком. Компанія «Vosges Haut-Chocolate» руйнує цей міф, пропонуючи насолодитись «Mo's Bacon Bar», гірким шоколадом із беконом та крупинками солі, зі смаком грибів та арахісового масла, японського васабі та мексиканського анчо. І найцікавіше для тих, хто втомився від виснажливих дієт: шоколад «Lola» від компанії «Cocoa Bio», солодке, що допомагає схуднути.

Продовжили роботу гуртка Віталій Бебех і Дмитро Колодій. Їх тема – «Інновації в автомобілебудуванні» виявилася не менш цікавою. Чому електромобілі є популярними і чи дійсно вони рятують екологію? В які розробки інвестують компанії Google, Uber і Tesla та у чому перевага безпілотних автомобілів? Чим корисні для водіїв системи ADAS і як за допомогою 3D-друку створюються деталі для автомобілів? Це та ще багато цікавого розповіли Дмитро і Віталій, доповнивши напрацювання візуальними прикладами.

Презентації здобувачів викликали жваве обговорення і багато дискусій, думки учасників гуртка іноді розходились, що породжувало нові ідеї та дилеми, а спільно проведений час залишив по собі приємні спогади та став корисним досвідом для майбутніх підприємців, маркетологів і рекламістів.

Published on: 22-05-2023
Read also:
Тренінг-семінар «Підготовка до акредитації освітньої програми за новими вимогами»

21 лютого 2020 року на виконання рішення вченої ради щодо підготовки до проведення перегляду освітніх програм здобувачів ОС «бакалавр» і «магістр», працівниками Центру моніторингу якості та координації освітньої діяльності університету проведений тренінг-семінар «Підготовка до акредитації освітньої програми за новими вимогами» з фокус-групою науков...

READ YOURSELF

Тренінг-семінар «Підготовка до акредитації освітньої програми за новими вимогами» 24 february 2020

Працедавці України визнають НУХТ одним із найкращих університетів України з підготовки фахівців

Працедавці України визнали НУХТ одним із найкращих університетів України з підготовки фахівців за технічними та економічними спеціальностями. Шанси випускника зайняти вакансію в престижній компанії дослідив журнал «Гроші». Укладачі «зарплатного» рейтингу зазначають, що компанії, що брали участь у дванадцятому рейтингу вишів «Грошей», неохоче оціню...

READ YOURSELF

Працедавці України визнають НУХТ одним із найкращих університетів України з підготовки фахівців 19 august 2019